4 Ιουλ 2017

Τούρκοι στρατιώτες πέφτουν σε θανατηφόρα ενέδρα Κούρδων και δεν γλιτώνει κανένας (βίντεο)

Τούρκοι στρατιώτες πέφτουν σε θανατηφόρα ενέδρα Κούρδων και δεν γλιτώνει κανένας (βίντεο)

Με καθε επιφύλαξη η παρακάτω είδηση διότι ειναι απο αριστερή ιστοσελίδα και λογικό ειναι να παρουσιάζει τους αντάρτες ως ήρωες:
Τούρκοι στρατιώτες του μηχανικού, που άνοιγαν δρόμο στα βουνά του τουρκοκρατούμενου Κουρδιστάν, έπεσαν σε θανατηφόρα ενέδρα Κούρδων ανταρτών.

Σε βίντεο που ανάρτησε στο YouTube το κανάλι Guerrilla TV, των Κούρδων ανταρτών του Εργατικού Κόμματος Κουρδιστάν (PKK), βλέπουμε την επίθεση που πραγματοποιήθηκε στις 14 Ιουνίου, από την οποία δεν επέζησε κανένας Τούρκος στρατιώτης.

Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου των ανταρτών, οι Τούρκοι άνοιγαν δρόμο στα βουνά στην περιοχή Χαπούσκε στην τουρκοκρατούμενη κουρδική επαρχία Χακάρι, για να μπορούν να φτάνουν εύκολα στις κρυψώνες των ανταρτών.

Οι αντάρτες τους παρακολουθούσαν επί δύο ημέρες.

Στις 07.00 το πρωί της 14ης Ιουνίου επιτέθηκαν, χτυπώντας τους Τούρκους με όλμους και οπλοπολυβόλα. Επτά Τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν, μέσα σε μια ασταμάτητη βροχή από σφαίρες δίχως να έχουν πουθενά μέρος να καλυφθούν. Δείτε το βίντεο της ενέδρας:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Τούρκοι στρατιώτες πέφτουν σε θανατηφόρα ενέδρα Κούρδων και δεν γλιτώνει κανένας (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: