Ο Άρειος Πάγος ασχολείται με τον Σώρρα αντι για παράνομα μετρά!!δεν έχει τα 600 δισεκατομμύρια! αυτα παθαίνεις αν δεν ξέρεις! έχασε και τα δις!
Ο Άρειος Πάγος ασχολείται με τον Σώρρα αντι για παράνομα μετρά!!δεν έχει τα 600 δισεκατομμύρια! αυτα παθαίνεις αν δεν ξέρεις! έχασε και τα δις!

Για γελοία αλλα και για κλάματα ! πιο πολύ για την ηλιθιότητα της μάζας που τρώει αμάσητο οτι σανό την ταΐζουν, ο μέσος όρος νοημοσύνης στην Ελλάδα λογικά έχει πέσει κάτω απο το όριο, μαζί με την μειωμένη αντίληψη :

Αναίρεση υπέρ του νόμου άσκησε η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, στην αθωωτική για τον Αρτέμη Σώρρα απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών (67650/2013), το οποίο είχε δεχθεί ότι ο Αρτέμης Σώρρας είναι διαχειριστής 600 δισ. δολαρίων (ποσό το οποίο έχει ενσωματωθεί σε 6 διεθνή γραμμάτια του αμερικανικού ταμείου, ονομαστικής αξίας 100 δισ. το καθένα).

Με αλλα λογία η λεγόμενη δικαιοσύνη (για μένα ειναι ένα μάτσο δωσίλογοι) αναιρεί την δικαιοσύνη !τι έγινε τα εξαφάνισαν τα 600 δισ. δολάρια του Σώρρα άρα πήραν το οκ να αναιρέσουν ? η κοινή λογική λέει οτι όσο ηλίθιος και να ειναι κάποιος δεν θα έκανε κίνηση αν δεν είχε έστω μερικά εκατομμύρια! ένα κλικ ειναι και τα εξαφανίζουν!και βλάκας όμως,γιατί νόμιζε οτι στα αλήθεια οφείλει λεφτά η Ελλάδα!(τα ίδια νομίζει και κάποια άλλη!) και συνεχίζουν:

Με την εν λόγω απόφαση, το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών έχει αθωώσει τον Αρτέμη Σώρρα για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, σε σχέση με την διαχείριση του εν λόγω ποσού.
Να σημειωθεί, ότι η αναίρεση υπέρ του νόμου δεν έχει καμία έννομη συνέπεια για τον Αρτέμη Σώρρα. Δηλαδή, δεν παραπέμπεται πάλι σε νέα δίκη, αλλά απλώς δεν μπορεί να επικαλεστεί ή να προσκομίσει ενώπιον των δικαστηρίων την επίμαχη απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, καθώς είναι σαν να μην υπάρχει.

Αν εγώ καταγγέλλω μερικές "έγκυρες πήγες" για σκόπιμη διασποράς ψευδών ειδήσεων με δόλο, με στοιχειά θα γίνει τίποτα λέτε? μπα!

Αναλυτικότερα, η πλήρης Ολομέλεια του Αρείου Πάγου, με την υπ΄ αριθμ. 2/2017 απόφασή της, δεχόμενη την αίτηση της αντεισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ευσταθίας Σπυροπούλου, αναίρεσε υπέρ του νόμου την επίμαχη απόφαση του Πλημμελειοδικείου Αθηνών.
Η Ολομέλεια του Αρείου Πάγου έκρινε ότι η εν λόγω απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών έχει μη ειδική, εμπεριστατωμένη και ελλιπή αιτιολογία, ενώ σε πολλά σημεία έχει εσφαλμένη και ασαφή αιτιολογία.

Συγκεκριμένα, μεταξύ των άλλων, η απόφαση της Ολομέλειας αναφέρει, ότι η απόφαση του Η΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου για το υπέρογκο ή αμύθητο -όπως το χαρακτηρίζει- ποσό των 600 δισ. δολαρίων, δεν προσδιορίζει με ποιο αμετάκλητο πληρεξούσιο είναι διαχειριστής του ο Αρτέμης Σώρρας, με συνέπεια να υπάρχει ελλιπής αιτιολογία για το πώς είναι διαχειριστής του ποσού αυτού.

Αυτό που με έκανε να αλλάξω στάση για τον Σώρρα ειναι γιατι έβαλαν τους γνωστούς χρήσιμους ηλίθιους και όμβριους κατά του! (αναρχικούς τους λένε) ως εκ τούτου αυτο δηλώνει πολλά! εκτός οτι χαλούσε το Μάτριξ! αν σταματούσαν χιλιάδες να πληρώνουν την εφορία θα γκρεμιζόταν το σύστημα, η πυραμίδα τους! χαλάει το σύστημα ελέγχου της αποβλακωμένης μάζας, που νομίζει οτι πλυρωνει τους "κακούς ναζι Γερμανούς" και οχι τους όμβριους! μιλάμε για πλήρη άγνοια της πραγματικότητας! άντε να του εξηγήσεις τώρα οτι δεν υπάρχει Γερμανία απο το 1945 και οι φόροι ειναι άπλα οικονομική γενοκτονία(για μην κάνουν παιδιά μεταξύ τους), και αντικατάσταση πληθυσμού της Ευρώπης! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

1 comment

thevείπε...

είναι πολύ απλό τους πολέμησε με τα δικά τους μέσα δηλαδή με επικοινωνιακά τεχνάσματα. Πού είναι τώρα ο εισαγγελέας με αρχίδια να κινηθεί αυτεπάγγελτα και να μπαγλαρώσει όλους όσοι εκ των κυβερνώντων πρώην και νυν έδωσαν και δίνουν τροφή στο παραμύθι του Ελληνικού χρέους που ως εκ θαυματος δεν έχει προκαλέσει ακόμα χρεοκοπία για να μας τα παίρνει σιγά σιγά; Πού είναι λοιπόν; Η αντιεισαγγελέας Ευσταθία Σπυροπούλου του Αρείου Πάγου τι λέει; Ο Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ δεν είχε δώσει ελλιπείς, εσφαλμένες και ασαφείς αιτιολογίες;

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications