4 Ιουλ 2017

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ FEMEN-ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΕΣ ΤΟΥ G.SOROS

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ FEMEN-ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΕΣ ΤΟΥ G.SOROS

Οι μουσουλμάνοι ευχαριστούν τις φεμινίστριες, των οποίων οι αντιπρόσωποι έχουν υμνήσει δημόσια το Ισλάμ με μπουνιές και κλωτσιές.Σε πολλά άρθρα μας αλλά και αποκλειστικά βίντεο, σας έχουμε δείξει την συμπάθεια που τρέφει το φεμινιστικό (μασονικό)κίνημα της εποχής μας για το Ισλάμ και τις «αρχές» του.

Περίεργο και όμως συμβαίνει, την ώρα που αυτή η θρησκεία καταπιέζει την ανθρώπινη ελευθερία και δη τις γυναίκες, γεγονός που δεν απασχολεί, όπως όλα δείχνουν, τις φεμινίστριες, όπως εκείνες από το Βερολίνο.

Ενώ υποτίθεται μάχονται για τα δικαιώματα των γυναικών, ύμνησαν δημόσια το Ισλάμ, κραυγάζοντας σαν ισλαμιστές την ιαχή «Ο Αλλάχ είναι μεγάλος» κάτω από την οποία κακοποιούνται και σφαγιάζονται γυναίκες στον μουσουλμανικό κόσμο.

Οι μουσουλμάνοι, πιστοί στο δόγμα του Αλλάχ, ανταπέδωσαν αυτήν την πρωτοφανή υποστήριξη των φεμινιστριών. Φεμινίστριες της γνωστής οργάνωσης FEMEN διέκοψαν ισλαμική εκδήλωση και τότε τα «καλόπαιδα» των μουσουλμάνων όχι απλά τις άρπαξαν να τις πετάξουν έξω από την αίθουσα, αλλά τις χτυπούσαν με γροθιές και κλωτσιές, ενώ βρίσκονταν κάτω στο πάτωμα! Αφιερωμένο λοιπόν σε όλες τις φεμινίστριες, οι οποίες στηρίζουν το Ισλάμ και την έλευσή του στην Ευρώπη!

el.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΑΓΡΙΟ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΡΙΕΣ ΤΟΥΣ FEMEN-ΤΣΙΤΣΙΟΛΙΝΕΣ ΤΟΥ G.SOROS
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats