ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ “ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ.”...!!!
ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ “ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΠΟΥ ΠΝΙΓΕΤΑΙ.”...!!!

Ένα βίντεο που δείχνει μία «φτιαχτή» σκηνή με «πρόσφυγα» να πνίγεται και να τον «χειροκροτούν», κάνει τον γύρο του διαδικτύου και προκαλεί αντιδράσεις.

Στην χώρα μας είχαν έρθει μετανάστες από διάφορες χώρες, οι οποίοι ενσωματώθηκαν αρμονικά στην ελληνική κοινωνία. Κινέζοι, Αφρικανοί, Πολωνοί, Αιγύπτιοι και διάφορες άλλες εθνικότητες, αγκαλιάστηκαν –και ορθώς έγινε αυτό- από την ελληνική κοινωνία.

Ωστόσο, τώρα μας καλούν να κάνουμε κάτι άλλο! Να αποδεχθούμε τα τεράστια κύματα από μετανάστες του Ισλάμ που παριστάνουν τους πρόσφυγες και η συντριπτική πλειοψηφία από αυτούς θέλει να λεηλατήσει τις περιοχές, όπου ζουν, σύμφωνα με το Κοράνι, άπιστοι. Ο ιταλός υπουργός Εσωτερικών της Ιταλίας, Μάρκο Μινίτι, κάλεσε τις ευρωπαϊκές χώρες να ανοίξουν τα λιμάνια τους στα πλοία που διασώζουν μουσουλμάνους μετανάστες ώστε να ελαφρύνουν την πίεση που δέχεται η Ρώμη.

Κανείς δεν σκέφτηκε να προτείνει την φιλοξενία των μεταναστών από χώρες, όπως η Σαουδική Αραβία, η οποία διαθέτει άπλετο χώρο, προκειμένου να σπεύσουν εκεί οι ομόδοξοί της. Στην Ελλάδα μάλιστα οργανώνονται και εκδηλώσεις υπέρ της όλης κατάστασης: «Έλληνες, μετανάστες και πρόσφυγες εργάτες αγωνιζόμαστε οργανωμένα και ενωμένα ενάντια στον καπιταλισμό - Παλεύουμε για την εργατική εξουσία, τον σοσιαλισμό».

Αυτό το μήνυμα έστειλε το πάρκο ΦΙΞ στα Πατήσια (Πατησίων 307), όπου για 17η χρονιά φιλοξενήθηκε το Πολιτικό - Πολιτιστικό Διήμερο της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ για Έλληνες, μετανάστες και πρόσφυγες εργάτες. Προτάθηκε μάλιστα η «οργάνωση της κοινής πάλης Ελλήνων και μεταναστών εργατών με ιδιαίτερη έμφαση φέτος στην ένταση της πάλης ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και στην ανάδειξη των πραγματικών αιτιών που οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στην προσφυγιά και τον ξεριζωμό». Όχι πάλη για ευημερία, αλλά για σοσιαλισμό, ο οποίος όπου έχει εφαρμοστεί προσφέρει ψίχουλα στις λαϊκές μάζες, συγκεντρώνοντας τον πλούτο σε λίγα χέρια.

Έλληνες και μετανάστες θα ζουν με το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και θα λένε και ευχαριστώ! Δείτε όμως το βίντεο, το οποίο αποτελεί καμπανάκι για όσους στην Ελλάδα πιστεύουν πως όλα συμβαίνουν αυθόρμητα και δεν υπάρχει σχέδιο «μπαχαλοποίησης» των δυτικών κοινωνιών με ανεξέλεγκτη εισροή μεταναστών σε αυτές!

Σε αυτό φαίνεται να γυρίζεται μια σκηνή, κατά την οποία ένα «πρόσφυγας πνίγεται». Γιατί γύρισαν αυτή την σκηνή; Γυρίζουν ταινία; Ή μήπως γυρίζουν βίντεο για να ευαισθητοποιήσουν το κοινό αίσθημα και να καμφθούν οι όποιες αντιδράσεις;

Αν είναι για ταινία, τότε μας λένε την μισή αλήθεια, καθώς ναι μεν έχουν πνιγεί άνρθωποι στις θάλασσες, αλλά δεν μας λένε ποιοι και γιατί τους στέλνουν στην Ευρώπη. Αν είναι για τις ειδήσεις ή για ντοκιμαντέρ, τότε καταλαβαίνεται τι συμβαίνει!

Στο πλάνο, θα δείτε τον «πρόσφυγα» να πνίγεται και κάποιον να πετάει νερά, προκειμένου η σκηνή να φαίνεται περισσότερο δραματική. Ένας λευκός άνδρας τραβάει βίντεο. Στο τέλος όλοι ξεσπούν σε χειροκροτήματα και ακούγεται η φράση «good job – καλή δουλειά». Ο «σκηνοθέτης» με αμερικανική προφορά τους λέει να βγουν όλοι έξω και πως θα αλλάξουν βάρκα Staged Event of Fake Refugee Drowning:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications