Βίντεο: Η Ηριάννα διαφωνεί κάθετα με τα επεισόδια που έγιναν στην Αθήνα, λέει ο πατέρας της
Βίντεο: Η Ηριάννα διαφωνεί κάθετα με τα επεισόδια που έγιναν στην Αθήνα, λέει ο πατέρας της

«Λυπάμαι πάρα πολύ που κάποιοι άνθρωποι, στο όνομα της Ηριάννας, βρίσκονται σε δυσκολότερη οικονομική κατάσταση» είπε για τις καταστροφές στα καταστήματα της Ερμού - «Θέλουμε μια δίκαιη δίκη»

Συγκλονιστική ήταν η εξομολόγηση του πατέρα της 29χρονης Ηριάννας Β.Λ., τόσο για την υπόθεση της απόρριψης του αιτήματός της για αποφυλάκιση, καθώς και για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στην Ερμού, το βράδυ της Τρίτης.

Ο πατέρας της, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, είπε ότι η κόρη του «θέλει να πάρει τη ζωή της πίσω, διότι σαν άνθρωπος, και από τη μεριά της και από τη μεριά της οικογένειάς της, δεν ανήκει πουθενά, δεν είναι πολιτικοποιημένη».

«Εκείνο που την ενδιέφερε ήταν μόνο η επιστήμη της, στην οποία ήταν ταγμένη. Εγώ χθες, που άκουσα πάλι την απολογία της, έμεινα έκθαμβος για τα πράγματα που έχει κάνει αυτό το παιδί. Ήταν η προσπάθεια τόσων δεκαετιών σαν οικογένεια να αναθρέψουμε σωστούς ανθρώπους -και την Ηριάννα και τον γιο μου» είπε ακόμη.

Και συνέχισε ο πατέρας της κοπέλας, που κρατείται με κατηγορίες για τρομοκρατία: «Θέλω να σας πω τα εξής: η Ηριάννα είναι εκπαιδευτικός, ένας εκπαιδευτικός διαμορφώνει ψυχές, δεν καταστρέφει ζωές. Αυτό το έχουν οι εκπαιδευτικοί, πλάθουν ανθρώπους».

Στο σημείο εκείνο, και ζητώντας συγγνώμη για το γεγονός ότι είναι ευσυγκίνητος, ο πατέρας της Ηριάννας, με «σπασμένη» φωνή, υπογράμμισε, αναφερόμενος στα χθεσινά επεισόδια στην Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας: «Σήμερα το πρωί που μίλησα μαζί της, έμαθε τι έγινε χθες. Διαφωνεί και εκείνη και η οικογένεια κάθετα με αυτά που έγιναν στην Αθήνα. Κάθετα! Δεν έχει καμία δουλειά η υπόθεσή της με αυτά που έγιναν».

«Λυπάμαι πάρα πολύ που κάποιοι άνθρωποι, στο όνομα της Ηριάννας, βρίσκονται σε δυσκολότερη οικονομική κατάσταση» συμπλήρωσε, αναφερόμενος στις καταστροφές των εμπορικών καταστημάτων στην Ερμού. «Λυπάμαι πάρα πολύ».

Συνεχίζοντας και αναφερόμενος στο θέμα της δίκης, τόνισε: «Θέλουμε μια δίκαιη δίκη, θέλουμε να φανεί η αλήθεια». Αναφέρθηκε, δε, και στο θέμα του δείγματος DNA, βάσει του οποίου βρίσκεται στη φυλακή η κόρη του. Όπως είπε, έχουν εμφανιστεί 257 γενετιστές απ' όλο τον κόσμο, που φωνάζουν ότι η απόφαση είναι λάθος. «Είναι πολύ εύκολο να μεταφερθεί ένα DNA. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, που λέει ο λόγος, αν ήμασταν κοντά, θα σας μετέφερα το DNA μου, χωρίς να το ξέρετε» ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά.

«Δεν έχω να πω κάτι άλλο. Εκείνο που θέλω, είναι να τελειώσει η περιπέτεια, να βγει πιο δυνατή, αλλά να τελειώσει και να συνεχίσει τη ζωή της από κει που την άφησε. Η Ηριάννα είναι πολύ δυνατή, ενδιαφέρεται για μας, για τη μητέρα της. Να συνεχίσει να μην έχει εμπιστοσύνη στους ανθρώπους, αυτό της είπα» τόνισε ακόμη.

«Η μόνη της έννοια είναι η ακαδημαϊκή της καριέρα. Εγώ είμαι 58 χρονών και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Τα βιβλία που έχω διαβάσει εγώ είναι το 1/10 αυτών που έχει διαβάσει το παιδί μου πάνω στο αντικείμενό της... Όταν θα γίνει η δεύτερη δίκη για την αναστολή της, πρέπει να έρθετε να την ακούσετε. Αξίζει τον κόπο...» είπε ακόμη ο πατέρας της Ηριάννας, για να καταλήξει: «Είναι πολύ εύκολο να σπιλωθεί το όνομα ενός ανθρώπου... Πολύ εύκολο».

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications