Ιδού η «πολιτισμένη» Γερμανία που μας «κουνά το δάχτυλο»στην Ελλάδα.! !!!!
Ιδού η «πολιτισμένη» Γερμανία που μας «κουνά το δάχτυλο»! Δείτε τι κάνουν στις Ένοπλες Δυνάμεις!!!

Σαδιστικά καψόνια, σ@ξισμός και κακοποίηση επικρατούν στις Ένοπλες Δυνάμεις...«πολιτισμένης» Γερμανίας που κατά τα άλλα «κουνά το δάχτυλο» στην Ελλάδα.! .....Οι πιο πολλοι που μπήκαν σε αυτο το άρθρο ειναι για να "χαρούν" και να βρίσουν τους "κακούς ναζι" τώρα θα τους κοπεί η "χαρά" όμως!δεν θα παίξουμε το παιχνιδάκι των άλλων εδώ!

Αυτά λογικά ειναι γραμμένα απο αριστερούς Γερμανούς(απόγονοι Μογγόλων) ίδιους με αυτούς στην Ελλάδα, που θέλουν να φωνάζουν τα λοκ: "δεν περνάς κυρα Μαρία δεν περνάς...!!" αντί για "ρατσιστικά συνθήματα" στα ηλίθια μυαλά τους!!τώρα πως έχουν παρομοιάσει μια ολόκληρη χώρα σαν ένα πρόσωπο που «κουνά το δάχτυλο» οπως λένε! ειναι οι γνώστες τακτικές και ο μαζικός έλεγχος της σκέψης, δλδ η Γερμανία ειναι η Μέρκελ ! μετά ειναι και το άλλο, εμείς και οι άλλοι! οι άλλοι ειναι ο εχθρός! εμείς ημαστε η τάδε ομάδα και οι άλλοι ειναι η τάδε ομάδα,διαίρει και βασίλευε! δείτε πιο κάτω γιατί τα λέμε αυτα.

Συγκεκριμένα, οι γερμανικές Ένοπλες Δυνάμεις (Bundeswehr) συγκλονίζονται από μια σειρά σκανδάλων που περιλαμβάνουν βασανιστήρια, ταπείνωση, κακοποίηση και εξαναγκασμό σε εξευτελιστικές πράξεις! ετσι γράφουν ! και μάλιστα απο ιστοσελίδα μη του συστήματος οπως φαίνεται που δεν την αναφέρω καν! που μάλλον πήρε την πληροφορία απο κάποιοι γερμανικό αριστερό site, δεν τρέπονται λίγο ? η «πολιτισμένη» Γερμανία που μας «κουνά το δάχτυλο»? τι τίτλοι ειναι αυτοι? χάρη στην «πολιτισμένη» Γερμανία υπάρχει Ελλάδα σήμερα! τουρκιά θα ηταν! ο δε "ναζι" Όθων Α΄ απο την Βαυαρία (Otto Friedrich Ludwig von Wittelsbach)ξανα δημιούργησε το ελληνικό κράτος μετά την τουρκοκρατια!ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΤΕ ΕΔΩ! μήπως λέω ψέμματα κάπου ? ας μας πει κανένα βλήμα Νεοέλληνας και οχι Έλλην απο αυτούς τους τουρκομογγολους που εχουν τον "σπόρο του μίσους" στην ελληνική σβάστικα ! ειναι οι ιδιοι που έσφαζαν σαν τέρατα "Γερμανούς" το 40 χωρίς λόγο και μετά Έλληνες !

Τα σχόλια απο Νεοέλληνες εκεί έχουν πλάκα: 1 ΟΛΓΑ : ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ!
2: Σε πια ακριβώς περίοδο της ιστορίας, δεν ήταν βάρβαρος λαός;;; (δεν λες τίποτα!! ναζι φασίστες! αλλα έχασαν τον πόλεμο με την μασονία γιατί δεν ηταν βάρβαροι!!!)
3: Η ΑΓΩΓΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥς ΠΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΠΟΥ ΜΑς ΚΟΥΝΑΝΕ.. Μερικά γίδια σαν αυτούς έβριζαν Ελληνογερμανίδα κάτοικο Ελλάδας στο facebook με θανάσιμο μίσος λες και είχε επιβάλει εκείνη μετρά στην Ελλάδα!!μονο και μονο γιατί έγραφε καταγωγή απο Γερμανία! τραγικά πράγματα!

Απορίας άξιο ειναι πως μια "χώρα" υπό κατοχή έως το 2099 επίσημα. Η Μυστική Κρατική Συνθήκης της 21ης Μαΐου 1949 έχει ανεξάρτητο στρατο υποτίθεται, όταν επι σειρά ετών είχε κατοχικό στρατο τον ΝΑΤΟ που ιδρύθηκε ακριβώς γιαυτό τον λόγο. Ο κάθε καινούριος καγκελάριος έχει υποχρέωση να υπογράψει µε τις ΗΠΑ τη λεγόμενη Κάντσλερακτε, ένα απόρρητο έγγραφο, το περιεχόμενο του οποίου δεν γνωρίζει κανένας.Οι ΗΠΑ θα ελέγχουν ολοκληρωτικά όλα τα γερμανικά ΜΜΕ όπως: ραδιόφωνο, τηλεόραση, εφημερίδες, περιοδικά, τυπογραφεία και εκδόσεις και ακόμα τηλεφωνικές επικοινωνίες, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη μουσική, εκπαιδευτικά προγράµµατα κλπ. μέχρι το… 2099!

Ο παγκόσμιος ελεγχόμενος τύπος και τα γερμανικά ΜΜΕ αγνοούν την συγκλονιστική αυτή είδηση που είχαν κρατήσει κρυφα και εμφανίστηκε πρώτη φορά το 2007, για τη συμφωνία αυτή γράφει στα απομνημονεύματα του πρώην αρχηγός των γερμανικών Στρατιωτικών Μυστικών Υπηρεσιών (Militärischer Abschirmdienst, MAD),ο στρατηγός Γκερντ-Χέλμουτ Κομόσσα. Και μέρα νύχτα λένε για "ναζι" που επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα! μάλιστα το κάνουν και επίσημα με υπογραφές! ο μέσος κοιμισμένος ακόμα και αυτοι που υποτίθεται ειναι κατα του συστήματος ζουν σε ένα matrix ήδη! ποιοι Γερμανοί? οι απόγονοι των Μογγόλων απο τους ομαδικούς βιασμούς το 1945? αν βάλουν την σβάστικα να κυματίζει τοτε μπορείτε να λέτε για "ναζι" άσε που δεν θα πατούσε ούτε ένας λαθρο στην Γερμανία!κοινή λογική που απουσιάζει απο πολλούς!

Έκτος απο ολα αυτα το 1945 σε όλες τις θέσεις κλειδιά τοποθετήθηκαν κομμουνιστες και Οβριοί! ειδικά στο μέρος που είχε καταλάβει η Σοβιετική ένωση , έως και την 9 Νοεμβρίου 1989 που έριξαν το Τείχος του Βερολίνου, «τείχος της ντροπής» για τους Γερμανούς της δύσης, φυσικό σύνορο μεταξύ του Ανατολικού Βερολίνου και του Δυτικού Βερολίνου,ετσι έχουμε μια διαλυμένη γερμάνια σαν κράτος απο το 1945! χωρίς καμιά ανεξαρτησία και μοιρασμένη στους νικητές! ολα αυτα ειναι γραμμένα μπορεί να τα βρει ο καθένας!σκουλίκια έχουν στα μυαλά τους;

Δεν έχουν επίγνωση της πραγματικότητας ακόμα και άτομα που έχουν κάποιες γνώσεις! και ειναι κατα του συστήματος! πόσο μάλλον οι νεοέλληνες! που τους ενοχλεί αν τους λες τα πράγματα οπως ειναι! εχουν μάθει να ζουν στο ψέμα ! οπως είπε κάποιος: αν πας μια κουτά με τσιγάρα στην φυλακή και δόσεις απο ένα πακέτο στον καθένα, μετα οτι και να κανεις ,ακομα και άδικο να έχεις θα σε υποστηρίξουν! τώρα βάλτε στην θέση του κάποιου, ένα κόμμα! αυτη ειναι η ηθική του μέσου Νεοέλληνα! που εχει την ψευδαίσθηση οτι ειναι και απόγονος των αρχαίων όλοι οι σημερινοί Νεοέλληνες!ε λοιπόν δεν ειναι και αυτο ειναι το πρόβλημα! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

3 comments

Ανώνυμοςείπε...

Το αστείο είναι ότι σε διάφορες αντισυστημικες σελίδες γράφουν άρθρα του στυλ.....
Η Γερμανία είναι υποκατοχη,στη Γερμανία κάνουν κουμάντο οιεβραιοι κ.τ.λ.. .
Και από κάτω άλλο άρθρο....η απογονη του Χίτλερ μας κατέστρεψαν μας πήραν τα χρήματα μας έκλεισαν της τράπεζες κ.τ.λ,
Τα έχω βαρεθεί όλα αυτα...ας αποφασίσουν τελικά τη από τα δύο εισχυη......... Φοινιξ ςς

Ανώνυμοςείπε...

Πολλοί πιστεύουν οτι τους λένε χωρίς να σκεφτούν λογικά, τόσα χρόνια πλυσης εγκεφάλου απο ολα τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης!

Αγγελικηείπε...

Με τόση πλύση εγκεφάλου τόσα χρόνια από τους νικητές που γράφουν την ιστορία όπως τους βολεύει, η πλειοψηφία πιστεύει ότι ειδικά μετά την πτώση του τείχους η Γερμανία πάλι σηκώνει κεφαλι και λένε, να πάλι η Γερμανία είτε ναζί είτε όχι. Δεν γνωρίζουν ή δεν σκέφτονται όμως ότι κάποιοι παριστάνουν τους Γερμανούς και έχουν κάνει τη Γερμανία ορμητήριο τους. Αυτοί οι κάποιοι έχουν την ικανότητα να επιβιώνουν εξαπατώντας τους υπόλοιπους ....ε τώρα δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε ποιοι είναι!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications