4 Ιουλ 2017

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ η ΜΑΝΗ και ΔΕΝ έχει ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ η ΜΑΝΗ και ΔΕΝ έχει ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!

Τώρα καίγεται και το νυφι(φώτο) απο την φωτιά που η πυροσβεστική θεώρησε ακίνδυνη!

Η μανή καίγεται τρεις ήμερες απο τις σοβαρότατες παραλείψεις της ηγεσίας της πυροσβεστικης και δεν εχει παραιτηθεί κανένας απο την πολίτικη και υπηρεσιακή ηγεσία της πυροσβεστικης!

Αν ηταν κάποια άλλη κυβέρνηση τωρα ο συριζα θα τους είχε καταγγείλει ως γερμανοτσολιαδες!
Τώρα η ανίκανη πολίτικη ηγεσία του υπουργείου προστασίας του πολίτη(εδω γελάμε) σφυρίζει αδιάφορα..
Και απο την ανεκδιήγητη ηγεσία της πυροσβεστικης που θεώρησε την φωτιά ακίνδυνη..Δεν εχει παραιτηθεί κανένας!

Αναζωπυρώθηκε ξανά χθες το απόγευμα η πυρκαγιά στην Ανατολική Μάνη και μάλιστα με καταστροφικά αποτελέσματα για ορισμένα σπίτια στον Κότρωνα και στον Παρασυρό, τα οποία υπέστησαν ζημιές.

Αυτή την στιγμή η κατάσταση του μεγάλου σε έκταση πύρινου μετώπου είναι ελαφρά καλύτερη, όμως έχει δεκάδες μικροεστίες και συνεχείς αναζωπυρώσεις εξαιτίας των πολύ δυνατών ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Εξαιτίας αυτής της κατάστασης λοιπόν κάθε πρόβλεψη είναι παρακινδυνευμένη.

Η πυρκαγιά που ξέσπασε προχθές το μεσημέρι στην περιοχή Πύρριχος της Ανατολικής Μάνης στην Λακωνία, κατευθύνθηκε αρχικά προς το βουνό και στη συνέχεια πήρε πορεία προς τον επόμενο οικισμό, τα Λουκάδικα, μέχρι που έφτασε σχεδόν στις αυλές των σπιτιών.

Στο σημείο οι αρχικές δυνάμεις μέχρι το βράδυ ενισχύθηκαν σε μεγάλο βαθμό, φτάνοντας τους 60 άντρες, με 21 οχήματα και 26 άτομα πεζοπόρο, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας στην μάχη με τις φλόγες έπεσαν και τα εναέρια μέσα που αποτελούνταν από έναν καναντέρ, δύο PZL και δύο ελικόπτερα και από τις συνεχείς ρίψεις μέχρι χθες το μεσημέρι η πυρκαγιά τέθηκε υπό μερικό έλεγχο.

Ωστόσο, το απόγευμα οι άνεμοι εντάθηκαν σε μεγάλο βαθμό και αναζωπύρωσαν αστραπιαία την φωτιά η οποία μάλιστα πέρασε στο γειτονικό χωριό του Κότρωνα και προκάλεσε ζημιές σε σπίτια, όπως και στην βόρεια πλευρά του μετώπου στον Παρασυρό.

Ήταν μάλιστα τόσο αιφνίδια η αναζωπύρωση – ΚΑΤΙ ΠΟΥ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΚΤΙΜΗΣΕ- που το πύρινο μέτωπο άνοιξε σαν βεντάλια, δημιουργώντας στις άκρες του δύο μέτωπα, ένα βόρειο και ένα νότιο. Το βόρειο τμήμα του μετώπου είναι από τον Παρασυρό προς το Σκουτάρι και το νότιο στον Κότρωνα από τα Λουκάδικα.

Στο σημείο κυριολεκτικά μάχονται πλέον με τις φλόγες 66 άντρες της Πυροσβεστικής με 33οχήματα και 19 άτομα πεζοπόρο τμήμα, στο βόρειο μέτωπο δηλαδή στον Παρασυρό και στο νότιο μέτωπο στον Κότρωνα 26 άντρες με 11 οχήματα και 15 άτομα πεζοπόρο, ενώ συμμετέχει και ένα υδροφόρο όχημα της τοπικής αυτοδιοίκησης και κάτοικοι…

Η νύχτα ήταν πολύ δύσκολη και μεγάλη στην Ανατολική Μάνη μέχρι που σήμερα το πρωί μπόρεσαν να επιχειρήσουν ξανά τα εναέρια μέσα, τα οποία αποτελούνται από δύο αεροσκάφη Canadair και δύο ελικόπτερα Chinook τα οποία έχουν επικεντρωθεί στον Παρασυρό αφού εκεί εντοπίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ παράλληλα πνέουν πολύ δυνατοί άνεμοι που δυσχεραίνουν το έργο της Πυροσβεστικής

neakeratsiniou.blogspot.com
Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΥΡΙΖΑ! ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ η ΜΑΝΗ και ΔΕΝ έχει ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: