4 Ιουλ 2017

Αναμνηστική πλάκα του Στάλιν εξοργίζει τους νομικούς

Αναμνηστική πλάκα του Στάλιν εξοργίζει τους νομικούς

Η τοποθέτηση μιας επιτοίχιας αναμνηστικής πλάκας με την μορφή του Στάλιν στην Εθνική Νομική Ακαδημία της Μόσχας προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στους νομικούς κύκλους της χώρας, σε ορισμένους κύκλους της κυβέρνησης, αλλά και σε χιλιάδες νομικούς που ζητούν με αίτημα τους από την ηγεσία της Ακαδημίας να αφαιρέσει την αναμνηστική πλάκα.

Παραμονές μάλιστα της τοποθέτησης της, στον χώρο της Νομικής Ακαδημίας ο δικηγόρος Γκένρι Ρέζνικ, ανακοίνωσε στα μέσα ενημέρωσης ότι αποχωρεί από την Νομική Ακαδημία επειδή η διοίκηση του Ιδρύματος τοποθέτησε στο κεντρικό αμφιθέατρο της Ακαδημίας την αναμνηστική πλάκα του Στάλιν.

Αλληλεγγύη προς τον Ρέζνικ εξέφρασε ο εκπρόσωπος της ρωσικής κυβέρνησης στο Συνταγματικό δικαστήριο Μιχαήλ Μπαρσέφσκι. Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, επιχειρώντας να μετριάσει τις αντιδράσεις που προκάλεσε η τοποθέτηση της αναμνηστικής επιτοίχιας πλάκας του Στάλιν -η δημοτικότητα του οποίου ως ιστορικής προσωπικότητας σύμφωνα με μια πρόσφατη δημοσκόπηση βρίσκεται στο 38%- δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι ” στην περίπτωση αυτή δεν μπορεί να υπάρξει επίσημη θέση.

Ο πρόεδρος (Βλαντίμιρ Πούτιν-σ.σ) επανειλημμένα έχει πει ότι αυτό είναι τμήμα της δικής μας Ιστορίας, της ιστορίας την οποία διήνυσε η χώρα μας και η ιστορία πρέπει να εκλαμβάνεται στο μέγιστο δυνατό με τον τρόπο που αρμόζει”.

Ωστόσο οι διαμαρτυρίες αυτές για την πρωτοβουλία της διοίκησης του Ιδρύματος, άρχισαν πριν από μερικές μέρες, όταν στην ιστοσελίδα change.org δημοσιεύθηκε αίτηση προς την διοίκηση του Ιδρύματος να αφαιρέσει την πλάκα.

Την αίτηση αυτή μέχρι στιγμής, όπως αναφέρει το πρακτορείο Tass, έχουν υπογράψει 5.900 άτομα.

ΥΓ Τι βλακειες ειναι αυτές? να αλλάξουν την ιστορία και να τους μάθουν αληθινή οτι πολεμησαν λάθος εχθρό οι προγονοί τους!τον λεγόμενο ναζισμό, και αυτο που είχε πει παλαιότερα Βλαντίμιρ Πούτιν, οτι επι σοβιετικής ένωσης όλη η ηγεσία ηταν Οβριοί! να τους μάθουν οτι πολέμησαν κατα της απελευθέρωσης της Ευρώπης απο την μασονία που τώρα στρέφουν ενάντιο της με μαριονέτες , και ως φόρος τιμής για τα εκατομμύρια Ρώσων που σφαγιάστηκαν απο όμβριους κομμουνιστο-μογγολους! ξευτιλίζεται ακόμα να έχει το σύμβολο ✡!! να το αλλάξουν και να βάλουν την σβάστικα(卐) οπως είχαν πριν την ρωσική επανάσταση που πήραν την εξουσία οι Οβριοί, με τις γνώστες ομαδικές γενοκτονίες!αυτο το σύμβολο είχε όλη η Ευρώπη καποτε μεχρι τις Ινδίες!αρχή γενόμενης απο την Ελλάδα πριν την τουρκοκρατία!!ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΣΒΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ "ΜΟΛΥΝΘΕΙ" ΜΕ ΖΩΩΔΕΣ ΓΟΝΙΔΙΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ !

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Αναμνηστική πλάκα του Στάλιν εξοργίζει τους νομικούς
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: