16 Ιουλ 2017

Εξωγήινοι ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια Σταύρωσης ....???

Εξωγήινοι ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια Σταύρωσης ....???

Μια από της πιο τρελές θεωρίες από τους λάτρεις των UFO είναι η παρουσία των εξωγήινων κατά τη διάρκεια Σταύρωσης του Ιησού Χριστού.

Πολλοί ισχυρίζονται ο Ιησούς ήταν στην πραγματικότητα ένας εξωγήινος επισκέπτης μια μη ανθρώπινη οντότητα. Μια άλλη τρελή θεωρία είναι ότι ο Ιησούς Χριστός ήταν στην πραγματικότητα ένα shapeshifter.

Αλλά η θεωρία αυτή υποστηρίζεται από τα αρχαία κείμενα που βρέθηκαν στην Αίγυπτο που είναι τώρα αποθηκευμένα στη Βιβλιοθήκη του οργάνου και στο Μουσείο στη Νέας Υόρκης.

Τα κείμενα λένε ότι ο Ιησούς πήρε μερικές φορές τη μορφή ενός γέρου, μερικές φορές νεαρού άνδρα, κ.λπ. μια άλλη συναρπαστική θεωρία λέει ΑΤΙΑ να είναι παρόντες κατά τη διάρκεια της Σταύρωσης.

Αν κοιτάξουμε τοιχογραφία του καθεδρικού ναού στο Svetitskhoveli της Σταύρωσης του Χριστού μπορούμε να διακρίνουμε δύο παράξενα αντικείμενα στις άνω γωνίες. Μοιάζει με κάτι σαν UFO, αν και οι ιστορικοί λένε ότι θα μπορούσε να είναι φύλακες άγγελοι .

Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο για να μάθετε περισσότερα!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Εξωγήινοι ήταν παρόντες κατά τη διάρκεια Σταύρωσης ....???
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: