Μήπως ο Ιησούς Χριστός θα μπορούσε να ήταν ένα εξωγήινο υβρίδιο;με τεχνίτη γονιμοποίηση; ναι!
Μήπως ο Ιησούς Χριστός θα μπορούσε να ήταν ένα εξωγήινος; με τεχνίτη γονιμοποίηση; ναι!

Πρόσφατα, το Βατικανό Αστρονομικό Παρατηρητήριο οργάνωσε μια συνέντευξη για την εξωγήινη ζωή, όπου οι πιο σημαντικοί αστροβιολόγοι συγκεντρώθηκαν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο την εξωγήινης ζωής σε άλλους κόσμους μέσα στις επόμενες δύο δεκαετίες, αυτό που συνήθως ονομάζεται Η αναζήτηση για "Αδελφούς εξωγήινους". Αυτόματα Πολλοί άνθρωποι έχουν αναρωτηθεί γιατί αυτό το ενδιαφέρον;, ή ακόμη γιατί το Βατικανό κρύβει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που θα άλλαζε τις πεποιθήσεις σε όλο τον κόσμο;.

Και σύμφωνα με τους θεωρητικούς μια απο αυτές της μυστηριώδες πληροφορίες είναι ότι ο ίδιος ο Ιησούς ήταν εξωγήινης προέλευσης.
Η γέννηση ενός θρύλου η εξωγήινη προέλευση αρχίζει Και αυτό είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες θεωρίες σε όλη την ανθρώπινη ιστορία.

Σύμφωνα με ορισμένους εμπειρογνώμονες, η γέννηση του Ιησού θα μπορούσε στην πραγματικότητα να είναι μια ξένη παρέμβαση, και ο γιος του Θεού είναι στην πραγματικότητα ο γιος ενός εξωγήινου όντος, ένας υβρίδιο. Η υπόθεση είναι ότι, όταν οι άγγελοι επισκέφτηκαν την Μίριαμ σε αυτό που θεωρείται ως όνειρο, το όνειρο ήταν πραγματικά μια επίσκεψη από εξωγήινους. Αυτά τα όντα την Γονιμοποίησαν τεχνητά με γενετικά τροποποιημένο σπέρμα.

ο εξωγήινος Αυτός ήταν ο άγγελος Γαβριήλ, ένα μέλος μιας εξωγήινης φυλής. Ο Ιησούς κατηγορήθηκε ότι είχε υπερφυσικές ικανότητες. Μίριαμ γέννησε τον Ιησού, ενώ ακόμα ήταν παρθένα, και, ως εκ τούτου, ο Ιησούς ήταν ένα από τα πρώτα υβριδικά ανθρώπου-εξωγήινου.

Αυτό ήταν μια σύντομη περίληψη για ένα από τα μεγαλύτερα αινίγματα της ιστορίας. Αλλά αν κοιτάξουμε πιο προσεκτικά τη γέννηση του Ιησού, τα τέσσερα ευαγγέλια αναφέρουν τη ζωή του Ιησού, αλλά μόνο τα Ευαγγέλια του Ματθαίου και του Λουκά αναφέρεται στο βιολογικό θαύμα από μια παρθένα γυναίκα που μένει έγκυος από μια πράξη του Θεού και γεννά ένα γιο. Ήταν μέσα από αυτές τις δύο εκδόσεις του ευαγγελίου που ορίσουν τον Ιησού στην κατηγορία των σωτήρων. Με τη συμβολή του Ματθαίου και του Λουκά, η ιστορία άλλαξε για την παρθενική γέννηση. Σύμφωνα με τον Ματθαίο, ο εξωγήινος άγγελος Γαβριήλ εμφανίστηκε στον Ιωσήφ, ενώ του Λουκά λέει ότι εμφανίστηκε στην Μίριαμ

Σύμφωνα με τα γραπτά του Λουκά, η ανακοίνωση γέννησης έλαβε χώρα πριν από τη σύλληψη της Μαρίας και μετά τη σύλληψη στα γραπτά του Ματθαίου. Οριστική απόδειξη της εξωγήινης προέλευσης του Ιησού. Άλλες εξωγήινες επιρροές που περιβάλλεται από τη γέννηση του Ιησού είναι Αστέρι της Βηθλεέμ, το οποίο υπέδειξε την τοποθεσία γέννησης του και πιστεύεται ότι το αστέρι ήταν στην πραγματικότητα ένα UFO. Μεταξύ της γέννησης του Ιησού και τα έργα και τα θαύματα του, που έλαβε χώρα γύρω από την ηλικία των τριάντα ετών, δεν υπάρχει σχεδόν καμία αναφορά. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ως μια μακρά περίοδο «του χρόνου που λείπει κάπου άλλου!».

Οι ειδικοί προτείνουν ότι ο υβριδικός Ιησούς κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου μπορεί να είχε μορφωθεί, εκπαιδευτεί και να προετοιμάσει απο τον εξωγήινο πατέρα του. Αυτό περιλαμβάνει την προετοιμασία των θαυμάτων, εξορκισμό, τον έλεγχο της φύσης, θεραπεύοντας τους αρρώστους και να ανασταίνει νεκρούς. το Ευαγγέλιο του Μάρκου αναφέρει ότι ο Ιησούς ξυλοκοπήθηκε και κακοποιήθηκε από τους Ρωμαίους φρουρούς που του έβαλαν ακάνθινο στεφάνι, και σταυρώθηκε στην ένατη ώρα, ήταν 15:00 εκείνη την ημέρα.

Το σώμα του ήταν τυλιγμένο σε λεπτό λινό. στο διαδίκτυο σήμερα φημολογείται οτι υπάρχει αποτύπωμα του σώματος του Χριστού. η περίφημη Σινδόνη του Τορίνο.

στο Ισραηλιτικό Συμβούλιο έμειναν άφωνοι όταν πήραν την είδηση ​​ότι ο τάφος του Ιησού ήταν άδειος. άκουσαν ιστορίες πως τις πρώτες πρωινές ώρες το πρωί ένα ον με "λευκό σαν χιόνι" χιτώνα και ένα φως στο κεφάλι που ήταν τόσο φωτεινό όσο τα σύννεφα το πρωί είχε κατέβει και τρομοκράτησε την ρωμαϊκή φρουρά στον τάφο. Αυτό το περίεργο σχήμα, που ονομάζεται από τους Εβραίους ιερείς ως ουράνιο ον, μετακίνησε την τεράστια πέτρα που μπλοκάρει την είσοδο του τάφου με υπεράνθρωπη δύναμη!.

Αυτό το γεγονός αποκαλύφθηκε στη Μαρία Μαγδαληνή από δύο μη-ανθρώπινους άνδρες ντυμένους στα λευκά που ήταν κοντά στην είσοδο του τάφου. Ένας από της μυστηριώδες φιγούρες, δήλωσε: "Ο φόβος δεν είναι, αν ψάχνετε για τον Ιησού από τη Ναζαρέτ, ο οποίος σταυρώθηκε, αναστήθηκε ... εδώ ... Πες τους μαθητές και του Πέτρου του ότι θα είναι μαζί σας στη Γαλιλαία, εκεί θα τον δείτε, όπως σας είπα. " Αυτός ο αινιγματικός άνθρωπος στον ουρανό εξαφανίστηκε μυστηριωδώς όπως εμφανίστηκε.

Θα μπορούσε να είχε επιστρέψει στο μητρικό σκάφος που θα ηταν στην τροχιά της Γης; Θα μπορούσε αυτό να είναι εξωγήινο σκάφος το Άστρο της Βηθλεέμ, που προείπε τη γέννησή του; που επανεμφανίστηκε Όταν ο Ιησούς αναστήθηκε.

πολλοί άνθρωποι ισχυρίζονται οτι υπάρχουν Δύο βιβλία που ειναι Απόκρυφα με Επιστολή των Αποστόλων, που απαγορεύτηκε από την Εκκλησία για αιώνες, και εξιστορεί την άνοδο του αναστημένου Ιησού προς τον ουρανό, ενώ Η χριστιανική Βίβλος δεν δίνει πολλές λεπτομέρειες. Αυτό συνέβη στο Όρος των Ελαιών. Ο αναστημένος Ιησούς μιλούσε στους οπαδούς του, καθώς με βροντή και ισχυρό φως εμφανίστηκε και βούιζε μέσα στο βουνό, και κατέβηκε μέσα από τα σύννεφα. με ουράνιους αγγέλους (οχήματα). Τα κείμενα περιγράφουν πώς ο Ιησούς έτυχε θερμής υποδοχής από τους αγγέλους οι οποίοι ήταν ντυμένοι με «σεντόνια». Και οι απόστολοι παρακολουθούσαν με απορία, ο Ιησούς αναστήθηκε όλο και ψηλότερα στον ουρανό, μέχρι ο ίδιος και οι άγγελοι να εξαφανιστούν από το οπτικό πεδίο τους.

Θα μπορούσε αυτό το γεγονός να ειναι η επιστροφή στο μητρικό σκάφος για να ενταχθεί στον γονέα του; βρισκόμαστε στο έτος 2014, ένα χρόνο από τη μεγάλη αναμονή και προσδοκία. Υπάρχουν πολλοί που λένε ότι το έτος 2017 θα είναι ως ο δεύτερος ερχομός του Χριστού, η εξωγήινη επαφή. Υπενθυμίζουμε ότι αυτή είναι απλά η θεωρία κάποιων που πιστεύουν ότι υπήρχε πραγματικά ο Ιησούς, αλλά η προέλευσή του είναι πολύ διαφορετική από αυτή που ξέρουν. Προφανώς το Βατικανό θα έχει γραπτές αποδείξεις για την εξωγήινη προέλευση του Ιησού, ενώ άλλοι υποστηρίζουν ότι αυτό είναι μέρος μιας μεγαλύτερης συνωμοσίας με επικεφαλής εξωγήινα όντα με αποκλειστικό σκοπό την υποδούλωση του πληθυσμού με θρησκείες σε όλο τον κόσμο !!.

(ΜΥΣΤΙΚΉ ΠΗΓΗ) ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ (ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΡΙΓΜΈΝΕΣ ΣΕ ΕΞΩΓΉΙΝΟΥΣ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ!!ΓΙΑΥΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !)

Post A Comment:

2 comments

Ανώνυμοςείπε...

τι άρθρα είναι αυτά ρε ξεφτίλες,ντροπή σας ρε

Unknownείπε...

συμφωνω απόυτα

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications