14 Ιουλ 2017

Πάγκαλος: Τα περί χρέους ήταν εξαρχής μια τσιπραίικη παπάρα!

Πάγκαλος: Τα περί χρέους ήταν εξαρχής μια τσιπραίικη παπάρα!

Με χαρακτηρισμούς πεζοδρομίου και με ένα λεξιλόγιο που ούτως ή άλλως μας έχει συνηθίσει στις κατά καιρούς δημόσιες τοποθετήσεις του, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Πάγκαλος επιτίθεται εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αναφορικά με το ζήτημα του χρέους.

Σε άρθρο του υπό τον τίτλο «Όνειρο ήταν και πάει…», ο «πολλά βαρύς» Πάγκαλος επιλέγει να συμπεριφερθεί ως κουτσαβάκι και σημειώνει – μεταξύ άλλων: «Η δημόσια συμπεριφορά του Τσίπρα μπορεί να σημαίνει μόνο δύο πράγματα:

ή είναι εντελώς ηλίθιος και ακατατόπιστος για τον τρόπο που λειτουργεί και αποφασίζει η Ευρωπαϊκή Ένωση ή είναι πεπεισμένος ότι απευθύνεται σε ένα λαό ηλιθίων, ο οποίος αποδέχεται ότι βγαίνει από τα πρωθυπουργικά χείλη ακόμα και αν είναι κολοσσιαία ανακρίβεια». «Τα περί χρέους λοιπόν ήταν εξαρχής μια τσιπραίικη παπάρα. Μεγαλοπρεπέστατη», προσθέτει ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ.

Δεν είναι ν’ απορεί κανείς μετά γιατί ο πολιτικός λόγος έχει φτάσει σε τέτοιο ευτελές επίπεδο. Αρκεί να ακούσει ή να διαβάσει κανείς τον «χειμαρρώδη» Πάγκαλο, ο οποίος φαίνεται να λησμονεί τα δικά του τα χαΐρια!

Έχει φάση, πάντως, ρε αδέρφια: Να βγαίνει ο Πάγκαλος και να το παίζει τιμητής των πάντων. Ποιος; Ο Πάγκαλος του «μαζί τα φάγαμε»! Το ότι η κυβέρνηση Τσίπρα τα έχει θαλασσώσει είναι ηλίου φαεινότερον. Το ότι πρέπει, όμως, ένας πολιτικός να σέβεται αυτούς που έχει απέναντί του και να τους επικρίνει – με επιχειρήματα – και όχι με ύβρεις, αυτό είναι ένα ζητούμενο.

Θα μπορούσαμε, άλλωστε, κι εμείς να σκεφτούμε όλα εκείνα που έλεγε ο κ. Πάγκαλος επί υπουργίας του, όπως για παράδειγμα το περιβόητο τσιτάτο για τη σημαία που την πήρε ο… αέρας στα Ίμια!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Πάγκαλος: Τα περί χρέους ήταν εξαρχής μια τσιπραίικη παπάρα!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: