16 Ιουν 2017

Αληθινό ή Ψεύτικο; Εμφανίστηκε ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ή το ΕΙΔΩΛΟ της ΓΗΣ... (Βίντεο)

Αληθινό ή Ψεύτικο; Εμφανίστηκε ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ή το ΕΙΔΩΛΟ της ΓΗΣ... (Βίντεο)

Ένα περίεργο αλλά εντυπωσιακό φαινόμενο φαίνεται να συνέβη στο δυτικό Σακραμέντο της Καλιφόρνια…

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Αυτό που βλέπουμε να εμφανίζεται για λίγες στιγμές θα μπορούσε να είναι το είδωλο της Γης στον ουρανό, σύμφωνα με πρόχειρες εξηγήσεις. Παράλληλα υπάρχουν ισχυρισμοί ότι πρόκειται για μία Πύλη που άνοιξε…

Πολλοί υποστηρίζουν ότι πρόκειται για τεχνολογία Blue Beam οπότε ουσιαστικά πρόκειται για μία προβολή στον ουρανό…Ωστόσο, είναι πολύ πιθανό να πρόκειται για ένα ψεύτικο video που κατασκευάστηκε για να τρολάρει τον κόσμο του internet.

Όπως και να έχει, είναι πραγματικά εντυπωσιακό το φαινόμενο (αν είναι αληθινό) ή πολύ έξυπνη η σύλληψη της ιδέας αυτού που το σκέφτηκε να το δημιουργήσει (αν είναι ψεύτικο). Τα συμπεράσματα δικά σας:

www.diadrastika.com

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Αληθινό ή Ψεύτικο; Εμφανίστηκε ΥΠΕΡΔΙΑΣΤΑΤΙΚΗ ΠΥΛΗ ή το ΕΙΔΩΛΟ της ΓΗΣ... (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: