9 Ιουν 2017

Τα ρεζιλίκια των ψευτοπροδευτικών: Ο Αλγερινός με το σφυρί είχε βραβευθεί ως δημοσιογράφος από την Ε.Ε. για άρθρο του κατά του ρατσισμού των «μεταναστών»!

Τα ρεζιλίκια των ψευτοπροδευτικών: Ο Αλγερινός με το σφυρί είχε βραβευθεί ως δημοσιογράφος από την Ε.Ε. για άρθρο του κατά του ρατσισμού των «μεταναστών»!

Λέτε τώρα να του το πάρουν πίσω οι αλήτες;

Ο νεκρός τζιχαντιστής δήλωνε υπερμάχος της πολυπολιτισμικότητας και κατά των διακρίσεων..Την ίδια ώρα που όλοι γνωρίζουν πως οι τζιχαντιστές δεν δυσανασχετούν απλά με ότι το διαφορετικό,θέλουν μόνο να το εξοντώσουν..με κάθε τρόπο. Ο τρομοκράτης με το σφυρί που επιτέθηκε στην αστυνομία έξω από τον καθεδρικό ναό της Παναγίας των Παρισίων στη Γαλλία είχε πάρει βραβείο από την Ευρωπαϊκή Ένωση για άρθρο του για το ρατσισμό κατά των μεταναστών, μεταδίδει η Σουηδική Fria Tider.

Ο Φάριντ Ίκκεν, 40 ετών, βγήκε από πλήθος τουριστών την Τρίτη το απόγευμα και έστρεψε το όπλο του σε τρεις αστυνομικούς. Ο Αλγερινός έριξε έναν από τους αξιωματικούς στο έδαφος, φωνάζοντας «αυτό είναι για τη Συρία» πριν οι αστυνομικοί του ρίξουν δύο σφαίρες. Ο Ίκκεν, ο οποίος κουβαλούσε μαχαίρια κουζίνας, σφυρί και άλλα όπλα τέτοιου είδους, τραυματίστηκε στην επίθεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Ονομάζεται “Μασίπ Φάριντ Ίκκεν” και εργάστηκε μέχρι τη σημερινή περίοδο ως δημοσιογράφος, μεταξύ άλλων, στο ραδιόφωνο της Σουηδίας, στο UNT και στο περιοδικό Fria Tidningen.

Τώρα αποδεικνύεται ότι το 2009 κέρδισε το “Εθνικό Βραβείο Δημοσιογραφίας της Ε.Ε. κατά των διακρίσεων” για ένα άρθρο σχετικά με τους παράνομους μετανάστες στην Folket i Bild.

“Το άρθρο του Μασίπ Φάριντ ασχολείται με τους αιτούντες άσυλο που δεν δικαιούνται ιατρική περίθαλψη και οι οποίοι γι’ αυτό αναγκάζονται να αναζητήσουν ιατρική περίθαλψη, καθώς και με το προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης και άλλους που εξακολουθούν να παρέχουν υγειονομική περίθαλψη στους αιτούντες άσυλο”, ανέφερε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στη δήλωση, όπως μεταδίδει η Σουηδική εφημερίδα Journalisten.

Αφού κέρδισε το βραβείο το 2009, ο Ίκκεν δήλωσε: «Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι έχει δοθεί προσοχή σε τόσο σημαντικά θέματα όπως οι διακρίσεις και η πολυπολιτισμικότητα», σύμφωνα με την Βρετανική Daily Mail. Ο Φάριντ Ίκκεν είναι παντρεμένος και με Σουηδέζα γυναίκα, σύμφωνα με την Σουηδική Expressen.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Τα ρεζιλίκια των ψευτοπροδευτικών: Ο Αλγερινός με το σφυρί είχε βραβευθεί ως δημοσιογράφος από την Ε.Ε. για άρθρο του κατά του ρατσισμού των «μεταναστών»!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats