23 Ιουν 2017

Συνελήφθη ο Ρουμάνος που ντυνόταν παπάς και ασελγούσε σε γυναίκες μέσα σε λεωφορεία

Συνελήφθη ο Ρουμάνος που ντυνόταν παπάς και ασελγούσε σε γυναίκες μέσα σε λεωφορεία

Κυκλοφορούσε με πλαστή ταυτότητα.. Oι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον ρασοφόρο που ασελγούσε σε βάρος γυναικών μέσα σε λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη για τον οποίο είχε προκαλέσει σάλο η καταγγελία φοιτήτριας που είχε πέσει θύμα του

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι 41 ετών, ρουμανικής καταγωγής, ντυμένος μοναχός, προσέγγισε μια 48χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έπεισε να πάνε στο αυτοκίνητό του για να της δώσει θρησκευτικά είδη

Oι αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον ρασοφόρο που ασελγούσε σε βάρος γυναικών μέσα σε λεωφορεία στη Θεσσαλονίκη για τον οποίο είχε προκαλέσει σάλο η καταγγελία φοιτήτριας που είχε πέσει θύμα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές κατάφεραν να τον εντοπίσουν μετά από νέα καταγγελία μιας 48χρονης, σύμφωνα με την οποία ένας ρασοφόρος προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι 41 ετών, ρουμανικής καταγωγής, ντυμένος μοναχός, προσέγγισε μια 48χρονη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και την έπεισε να πάνε στο αυτοκίνητό του για να της δώσει θρησκευτικά είδη.

Η 48χρονη μπήκε στο αυτοκίνητο και τότε εκείνος με πρόφαση ότι θα επισκεφθούν ένα μοναστήρι έξω από τη Θεσσαλονίκη έβαλε μπρος το αυτοκίνητο, παρά το γεγονός ότι η γυναίκα του φώναζε να σταματήσει.

Κατά τη διάρκεια της διαδρομής δε, σύμφωνα με την καταγγελία, ο υποτιθέμενος μοναχός άρχισε να ασελγεί σε βάρος της. Κάποια στιγμή η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει από το αυτοκίνητο κοντά στα Νέα Μουδανιά Χαλκιδικής και αμέσως έτρεξε στο αστυνομικό τμήμα, όπου και έκανε την καταγγελία.

Ο άνδρας εντοπίστηκε τελικά την Τετάρτη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στην κατοχή του βρέθηκαν το αυτοκίνητο, ρούχα κληρικού και μια πλαστή ταυτότητα με σφραγίδα Αγίου Όρους στο όνομά του.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της παράνομης κατακράτησης, της αντιποίησης αρχής, της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και της πλαστογραφίας. πηγή: Star.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Συνελήφθη ο Ρουμάνος που ντυνόταν παπάς και ασελγούσε σε γυναίκες μέσα σε λεωφορεία
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats