23 Ιουν 2017

Οι ρωσικοί «Αλιγάτορες» ξεσκίζουν τους τζιχαντιστές του ISIS – ΒΙΝΤΕΟ

Οι ρωσικοί «Αλιγάτορες» ξεσκίζουν τους τζιχαντιστές του ISIS – ΒΙΝΤΕΟ

Οι «μαχητές» του ISIS είναι υπεύθυνοι για πολλές πρωτιές -και όχι με την καλή έννοια- οπότε προσθέστε ακόμη μια: οι επιχειρήσεις εναντίον τους έκαναν τους Ρώσους σχεδιαστές επιθετικών ελικοπτέρων να ενσωματώσουν την εμπειρία από την Συρία στις βελτιωμένες εκδόσεις και στα νέα σχέδια που θα ακολουθήσουν.

Μαζί με το εξίσου επίφοβο Mi-28NE «Νight Hunter» που διαθέτει και ο Ιρακινός Στρατός χρησιμοποιώντας το με θανατηφόρα αποτελέσματα στην μάχη για την ανακατάληψη της Μοσούλης, το Ka-52 «Αligator» (κωδική ονομασία ΝΑΤΟ: Hokum B) είναι το θέαμα που κάθε τζιχαντιστής με… όρεξη για ζωή δεν θα ήθελε να δεί.

Δεν είναι όμως όλοι τόσο τυχεροί. Τα ελικόπτερα με το χαρακτηριστικό ομοαξονικό διπλό στροφείο, σήμα κατατεθέν του Γραφείου Σχεδίασης Kamov, είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που βλέπουν όσοι «πιάστηκαν» στα σκοπευτικά του.

Ταχύ, υπερευέλικτο και ικανό να φέρει μια εντυπωσιακή ποικιλία οπλισμού, ο «Αλιγάτορας» δοκίμασε με επιτυχία τα… δόντια του στους τζιχαντιστές -όχι πως θα λυπηθεί κανείς. Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες και βίντεο από την δράση των ρωσικών «Alligator» σε επιχειρήσεις κατά του ISIS.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Οι ρωσικοί «Αλιγάτορες» ξεσκίζουν τους τζιχαντιστές του ISIS – ΒΙΝΤΕΟ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: