Survivor: Σιγή ιχθύος για το θάνατο του Ντιέγκο στον Αγιο Δομίνικο
Survivor: Σιγή ιχθύος για το θάνατο του Ντιέγκο στον Αγιο Δομίνικο

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για τον θάνατο του 25χρονου Ντιέγκο, ο οποίος αποτελούσε μέλος της ομάδας εργασίας για λογαριασμό της παραγωγής του Survivor στον Αγιο Δομίνικο, αν και από την πλευρά του ΣΚΑΪ και των υπευθύνων του προγράμματος τηρείται σιγή ιχθύος.

Σύμφωνα, πάντως, με νέες πληροφορίες ο θάνατος του νεαρού δεν είχε να κάνει με το ριάλιτι, αλλά οφείλεται σε πνευμονία που δεν κατάφερε να ξεπεράσει, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του σε νοσοκομείο που νοσηλευόταν.

Απομένει να υπάρξει επίσημη ενημέρωση για το δυσάρεστο αυτό συμβάν και δεν αποκλείεται να γίνει αναφορά στη διάρκεια του επεισοδίου που θα προβληθεί την Κυριακή.

Προηγούμενη ενημέρωση:

Συγκλονισμένοι οι άνθρωποι της παραγωγής και οι παίκτες του ελληνικού Survivor μετά από τον ξαφνικό χαμό 25χρονου μέλους της παραγωγής στον Άγιο Δομίνικο. Ο 25χρονος Diego που εργαζόταν στην παραγωγή, σύμφωνα με πληροφορίες του zappit.gr, πέθανε πριν από μερικές εβδομάδες από πνευμονία στον Άγιο Δομίνικο. Ο Diego, που είχε εμφανιστεί σε αρκετά επεισόδια για τις ανάγκες του παιχνιδιού ερωτήσεων, άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο, συγκλονίζοντας παραγωγή και παίκτες του ελληνικού Survivor.

Στο τρέιλερ για το τελευταίο αγώνισμα του Survivor, που θα χαρίσει στον νικητή την ασυλία και το «εισιτήριο» για τον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης, βλέπουμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο κάτι που τελικά ίσως εξηγείται ως ένδειξη πένθους για τον τραγικό χαμό του Diego.

Ήταν στο 19ο επεισόδιο του Survivor που ο Σάκης Τανιμανίδης είχε καλέσει στον χώρο που γυρίζεται το παιχνίδι ερωτήσεων τον Diego και τον Χούλιο για να απαντήσουν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Λάμπρος Χούτος σε ερώτηση για την ηλικία τους. Ο Σάκης Τανιμανίδης τους είχε ρωτήσει να μαντέψουν το άθροισμα των ηλικιών των δύο αντρών.

Ο θάνατος του Diego στιγματίζει το σαρωτικό Survivor λίγο πριν από το grande finale του ριάλιτι επιβίωσης, με τον νεαρό να έχει πρωταγωνιστήσει σε επεισόδιο όπου οι παίκτες καλούνταν να μαντέψουν την ηλικία του για να κερδίσουν. Η τραγική είδηση θανάτου ανθρώπου της παραγωγής δεν έχει μέχρι στιγμής ανακοινωθεί επίσημα, κάτι που ίσως γίνει στο επεισόδιο του Survivor της Κυριακής.

Η παραγωγή φαίνεται πως τηρεί την ίδια μυστικοπαθή στάση όπως και τότε με το σοβαρό τροχαίο που είχαν οι παίκτες των μαχητών στον Άγιο Δομίνικο, οπότε και είχαν αναγκαστεί από τις διαστάσεις που πήρε το θέμα να βγάλουν ανακοίνωση ημέρες μετά το συμβάν. Τότε είχαμε δει τον Σάκη Τανιμανίδη να ανακοινώνει σε έκτακτο Συμβούλιο του Νησιού τους διασήμους για το σοβαρό τροχαίο και τους μαχητές αργότερα να μιλάνε για την τρομακτική εμπειρία που έζησαν.

fnews.gr

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications