Αδέσποτες(?) σφαίρες με στόχο οδηγούς λεωφορείων στο Μενίδι
Αδέσποτες(?) σφαίρες με στόχο οδηγούς λεωφορείων στο Μενίδι

Νέες καταγγελίες για αδέσποτες σφαίρες στο Μενίδι ήρθαν στη δημοσιότητα... Οδηγοί λεωφορείων, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στις 18.35 το απόγευμα της Πέμπτης, ένας οδηγός του ΟΑΣΑ που βρίσκονταν.... στην αφετηρία των λεωφορείων στην οδό Χρήστου Δέδε 14 στο Μενίδι, κατήγγειλε ότι άκουσε έναν θόρυβο σε φυλλωσιές, και στη συνέχεια ανακάλυψε ένα βλήμα από όπλο.

Ο ίδιος ανάφερε στους συναδέλφους του ότι θα παραδώσει το βλήμα στο αστυνομικό τμήμα του Μενιδίου.

Οπως είπε στο κανάλι «Ε», ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος, έπεσαν δύο αδέσποτες σφαίρες περνώντας ξυστά από οδηγούς λεωφορείων την ώρα που έκαναν διάλειμμα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Live News» του Νίκου Ευαγγελάτου στο κανάλι Epsilon, δύο αδέσποτες σφαίρες πέρασαν ξυστά από οδηγούς λεωφορείων, οι οποίοι βρίσκονταν στην αφετηρία επί της οδού Χρήστου Δέδε.

Η τραγική λεπτομέρεια είναι ότι το συμβάν έλαβε χώρα πίσω από το σχολείο, όπου ο Μάριος έχασε τη ζωή του στις 8 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια σχολικής γιορτής.

Όπως τόνισε στο «Live News», ο αντιπρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΑ, Φώτης Νικολακόπουλος, οι συνάδελφοί του έκαναν διάλειμμα, όταν άκουσαν έναν θόρυβο από τα δέντρα. Οι σφαίρες έπεσαν δίπλα τους.

Υπενθυμίζεται ότι την Κυριακή 25 Ιουνίου, μία σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι μίας 14χρονης, η οποία βρισκόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της, μαζί με τη γιαγιά και τη θεία της.Παρά τα πολυδιαφημισμένα μέτρα της κυβέρνησης που έφτασε στο σημείο να «επιστρατεύσει» πέντε υπουργούς προκειμένου να ανακοινώσουν δέσμη μέτρων προς ανακούφιση της περιοχής, μια σφαίρα πέρασε ξυστά από το κεφάλι ενός κοριτσιού το οποίο αποδείχθηκε τυχερό.

Όλα συνέβησαν στις 17:30 το απόγευμα της περασμένης Κυριακής στην οδό Θεοφυλάκτου τη στιγμή που στο μπαλκόνι ενός σπιτιού βρισκόταν ένα 14χρονο κορίτσι. Όπως κατήγγειλαν οι γονείς του παιδιού μια σφαίρα καρφώθηκε στον τοίχο του μπαλκονιού σε μικρή απόσταση από το σημείο στο οποίο βρισκόταν η 14χρονη.

Μαζί με το κορίτσι την ώρα του παρολίγον ατυχήματος στο μπαλκόνι ήταν η γιαγιά και η θεία του που έντρομες είδαν την τρύπα στον τοίχο. Στο σπίτι βρίσκονταν και οι γονείς του κοριτσιού που ενημέρωσαν την αστυνομία. Αν και στο σημείο βρέθηκε ισχυρή δύναμη της ΕΛ.ΑΣ. οι έρευνες δεν είχαν κάποιο αποτέλεσμα.

eglimatikotita.gr

Post A Comment:

1 comment

georgiosείπε...

η αφετερια στην χ.δεδε σε ευθεια απεχει κοντα στα πεντακοσια μετρα απο το σχολειο που συνεβει το γεγονος με τον μικρο μαριο...και απο τοτε δεν εχει αλλαξει τιποτα,οι γυφτοι και πυροβολουν και ναρκωτικα πωλουν!!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications