8 Ιουν 2017

Βίντεο των Λονδρέζων αστυνομικών να «γαζώνουν» τους μακελάρηδες

Βίντεο των Λονδρέζων αστυνομικών να «γαζώνουν» τους μακελάρηδες

Η Daily Mail έδωσε στην δημοσιότητα το συγκλονιστικό βίντεο όπου η αστυνομία «γαζώνει» τους τρεις τζιχαντιστές που αιματοκύλησαν την Γέφυρα του Λονδίνου, σκοτώνοντας 7 πεζούς και τραυματίζοντας δεκάδες περαστικούς.

Συγκεκριμένα, οι τρομοκράτες Κουράμ Μπουτ, Ραχίντ Ρεντουν και Γιουσέφ Ζαγκμπα πέφτουν νεκροί από τα πυρά της αστυνομίας με τις 50 σφαίρες να πέφτουν την μία μετά την άλλη.

Μάλιστα, η αστυνομία ακινητοποίησε τους τρομοκράτες λίγα λεπτά αφ΄ότου οι ίδιοι είχαν μαχαιρώσει έναν περαστικό. Σύμφωνα με τα μέσα, οι τζιχαντιστές προσπάθησαν να εισέλθουν σε μία παμπ, αλλά βρήκαν τον δρόμο μπλοκαρισμένο, με αποτέλεσμα να φύγουν από τον πίσω δρόμο, εκεί όπου και μαχαίρωσαν τον περαστικό.

Εν τέλει, οι αρχές έδρασαν γρήγορα και περικύκλωσαν τους τρομοκράτες, ενώ οι ενισχύσεις που έφτασαν την ώρα των πυροβολισμών διευκόλυναν το έργο τους.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Βίντεο των Λονδρέζων αστυνομικών να «γαζώνουν» τους μακελάρηδες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: