3 Ιουν 2017

Τ.Σόρος: Πρέπει να αποδεχθείτε μαζικά τους μετανάστες!

Τ.Σόρος: Πρέπει να αποδεχθείτε μαζικά τους μετανάστες!

Για χάρη της...πολυπολιτισμικότητας και της προόδου.

Νέα παρέμβαση έκανε ο γνωστός δισεκατομμυριούχος, Τζορτζ Σόρος, αναφορικά με το μεταναστευτικό θέμα, ασκώντας πίεση στην Ευρωπαϊκή Ένωση να δεχθεί με ευνοϊκότερους όρους τις ορδές των μουσουλμάνων μεταναστών. Ο ίδιος έκανε λόγο για τρομακτικές ελλείψεις ζητώντας από την Ε.Ε. να δημιουργήσει έναν καλά μελετημένο "μηχανισμό αποδοχής" των μεταναστών εξ ανατολής.

Σε ένα συνοδευτικό κομμάτι που γράφτηκε για την ιστοσελίδα του Project Syndicate, που δημοσιεύθηκε την Πέμπτη, ο Ούγγρος δισεκατομμυριούχος ζήτησε περισσότερη συνεργασία σε ολόκληρη την Ευρώπη όσον αφορά τη διατροφή, τη στέγαση και την αναδιανομή των μεταναστών που καταφτάνουν στην Ευρώπη ανά χιλιάδες κάθε βδομάδα.

"Η Ευρώπη εξακολουθεί να στερείται ολοκληρωμένης μεταναστευτικής πολιτικής", καταδικάζει ο Σόρος.

«Αν η Ευρώπη μπορούσε να σημειώσει ουσιαστική πρόοδο στην ανακούφιση των προσφύγων, η ορμή θα αλλάξει προς μια θετική κατεύθυνση», αναφέρει ένα από τα "καλά παιδιά" της Νέας Τάξης, που ωστόσο είναι πλέον ανεπιθύμητος από την νέα κυβέρνηση των ΗΠΑ.

Για αυτό εξάλλου και οι νέες...συμβουλές του αυτή τη φορά έχουν αποδέκτη αποκλειστικά την Ευρώπη, που αναδεικνύεται μαζί με την Κίνα στα καλύτερα εντολοδόχα όργανα των παγκοσμιοποιητών.

Φανταζόμαστε πως το όραμα του ίδιου (Σόρος) και των ομοίων του για την Ευρώπη είναι το παρακάτω:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


1σχόλια:

Τ.Σόρος: Πρέπει να αποδεχθείτε μαζικά τους μετανάστες!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: