Ανεπανάληπτη δήλωση Πούτιν για την απόφαση του Ν.Τραμπ για το Κλίμα  και την δήθεν «υπερθέρμανση»
Ανεπανάληπτη δήλωση Πούτιν για την απόφαση του Ν.Τραμπ για το Κλίμα  και την δήθεν «υπερθέρμανση»

Ο Ρώσος Πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, κάλεσε τους πάντες να ηρεμήσουν μετά την απόφαση, του Αμερικανού ομολόγου του, Ντόναλντ Τραμπ, να αποσύρει τις ΗΠΑ από την Συμφωνία των Παρισίων για την δήθεν υπερθέρμανση.

Αστειευόμενος μάλιστα, ανέφερε πως, εφεξής, η όποια κακοκαιρία θα χρεώνεται στον «αμερικανικό ιμπεριαλισμό», πως στην Ρωσία δεν νιώθουν κάποια «υπερθέρμανση».

Μιλώντας στο Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης (SPIEF), ο «Τσαρ Βλαντ» τόνισε πως ο πανικός γύρω από την απόφαση του Ν.Τραμπ είναι υπερβολικός, προσθέτοντας πως υπάρχει ακόμα χρόνος πριν την Συμφωνία, η οποία υπογράφηκε το 2015. «Don't worry, be happy», είπεo Β. Πούτιν στα Αγγλικά, αφήνοντας τους πάντες άναυδους.

«Η συμφωνία δεν θα τεθεί ακόμα σε εφαρμογή, αλλά το 2021. Έχουμε ακόμα καιρό λοιπόν. Αν δουλέψουμε όλοι μαζί, μπορεί να συμφωνήσουμε και σε κάτι», σημείωσε ο Ρώσος ηγέτης.

Θα μας επιτρέψετε την φράση ότι ο Β. Πούτιν τους «τρόλαρε» κανονικά. Ο πανικός των παγκοσμιοποιητών, εκείνων δηλαδή που με αφορμή μια υποτιθέμενη περιβαλλοντική κρίση, θέλουν να εγκαθιδρύσουν στον πλανήτη μία «πράσινη» παγκόσμια δικτατορία με «μανιφέστο» την περίφημη Ατζέντα 2030, διασκεδάζει την Εθνική Δεξιά των Β.Πούτιν και Ν.Τραμπ, οι οποίοι τάσσονται υπέρ της πολυπολικότητας και των διακρατικών συμφωνιών βάσει της αρχής των αμοιβαίων συμφερόντων και όχι υπέρ ενός παγκόσμιου ολοκληρωτισμού.

Υπενθυμίζεται πως ο Πρόεδρος των ΗΠΑ έβγαλε τις ΗΠΑ από την συμφωνία του Παρισιού για το κλίμα, καταγγέλλοντας πως οι εμπνευστές της καταστρέψει τις οικονομίες της Δύσης δήθεν υπέρ του κλίματος της Γης που δήθεν καταστρέφεται.

Όλες οι βιομηχανίες του Δυτικού κόσμου, αναγκάστηκαν βάσει της Ατζέντας 21 του 1992 και της ατζέντας 2030 του 2015, να κλείσουν και μετακόμισαν τις δραστηριότητές τους στις Ινδίες και το Μπαγκλαντές και την Κίνα και την Αφρική, γιατί μόλυναν δήθεν το περιβάλλον του πλανήτη Γη, αλλά κανένας δεν σκέφτηκε, ότι και από τις νέες τους θέσεις, συνεχίζουν να μολύνουν το περιβάλλον.

Ο Τραμπ δήλωσε ότι η μετακόμιση των βιομηχανιών έγινε, για να φτωχύνουν οι πολίτες του Δυτικού κόσμου και έγινε η συμφωνία για το κλίμα, όχι επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα για το κλίμα, αλλά για να πληρώνουν οι χώρες του Δυτικού κόσμου, τεράστια ποσά με την μορφή πράσινων φόρων, συντρίβοντας την οικονομία όλων των λαών.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications