30 Ιουν 2017

Δικαστικό «Πράσινο φως» στο διάταγμα Τραμπ - Εμπάργκο σε έξι μουσουλμανικές χώρες

Δικαστικό «Πράσινο φως» στο διάταγμα Τραμπ - Εμπάργκο σε έξι μουσουλμανικές χώρες

Το ανώτατο δικαστήριο επιτρέπει την εφαρμογή μέρους του διατάγματος Τραμπ.

Έτσι επιβάλλεται απαγόρευση εισόδου στη χώρα σε πολίτες έξι μουσουλμανικών χωρών. Το διάταγμα αφορά όσους δεν έχουν «καλή σχέση με άτομο ή οντότητα που βρίσκεται εντός Ηνωμένων Πολιτειών».

Οι διακστικές αρχες επανέφεραν και την τετράμηνη αναστολή υποδοχής προσφύγων. Εντονή είναι η αντίδραση ακτιβιστών και οργανώσεων υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

«Όλος ο κόσμος παρακολουθεί τις Ηνωμένες Πολιτείες. Πιστεύαμε ότι είναι μια χώρα που δίνει σε όλους ευκαιρίες Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι» δήλωσε ο ακτιβιστής, Μούραντ Αουάντεχ.

Έντονες αντιδρούν και πολλοί επιβάτες που βλέπουν να αυξάνεται η γραφειοκρατία και οι περιορισμοί. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η κυβέρνηση Τραμπ κάνει τις Ηνωμένες Πολιτείες λιγότερο ελκυστικές για τους ξένους. «Ταξιδεύω συχνά. Πιστεύω ότ οι κάτοικοι αυτής της χώρας είναι οι πιο άτυχοι. Πρέπει να υπομένουν όλα αυτά, στο όνομα της ασφάλειας. Αυτή τη στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες, είναι το χειρότερο μέρος για να ταξιδέψει κανείς» υποστηρίζει ένας άντρας.

Το φθινόπωρο, το Ανώτατο Δικαστήριο θα εξετάσει διεξοδικά την νομιμότητα του διατάγματος.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Δικαστικό «Πράσινο φως» στο διάταγμα Τραμπ - Εμπάργκο σε έξι μουσουλμανικές χώρες
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: