12 Ιουν 2017

Σοκ: Πυροβόλησαν τρένο στο Μενίδι - Κάποιοι θέλουν αποσταθεροποίηση της χώρας

Σοκ: Πυροβόλησαν τρένο στο Μενίδι - Κάποιοι θέλουν αποσταθεροποίηση της χώρας

Έκρυθμη είναι πλέον η κατάσταση στο Μενίδι καθώς ο θάνατος ενός 10χρονου αγοριού από «αδέσποτη» σφαίρα που το κτύπησε μέσα στο σχολείο του και προέρχονταν όπως φέρεται από καταυλισμό τσιγγάνων έχει προκαλέσει κοινωνική σύγκρουση μεταξύ Ρομα και κατοίκων με απότέλεσμα δύο ακόμη «αδέσποτες» σφαίρες να κτυπήσουν μια αμαξοστοιχία που κατευθυνόταν προς τη Χαλκίδα διερχόμενη από το Μενίδι

Ο συρμός ακινητοποιήθηκε και ξεκίνησε η διεξαγωγή έρευνας αλλά ο σκοπός αυτής της απρόκλητης επίθεσης είναι να δημιουργηθεί ένα κλίμα «άβατου» στην περιοχή η οποία σε μέγαλο μέρος της είναι γκετοποιημένη

Πολλοί βλέπουν και μια προσπάθεια αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης και της χώρας και ενώ πολλά σοβαρά θέματα είναι ανοικτά όπως οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, το κυπριακό και το σκοπιανό (το οποίο θα μας απασχολήσει πολύ έντονα τους επόμενους μήνες κατά αποκλειστικές πληροφορίες)

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το bloko.gr που δέιχνουν δύο τρύπες από ισάριθμους πυροβολισμούς σε δύο βαγόνια της αμαξοστοιχίας που είχε ξεκινήσει νωρίτερα από το σταθμό Λαρίσης με προορισμό την Χαλκίδα και ακινητοποιήθηκε χωρίς θύματα λίγο μετά το σιδηροδρομικό σταθμό των Αχαρνών προκαλούν σοκ.

Για να γίνει κατανοητό το περιστατικό οι σφαίρες που διαπέρασαν τα τζάμια, έπεσαν σε δύο βαγόνια με 20 άτομα επιβάτες περίπου το καθένα.

Να σημειωθεί ότι μετά το θανατηφόρο περιστατικό του δεκάχρονου αγοριού αποκαλύφθηκε ακόμα ένα: Ένα πεντάχρονο κοριτσάκι χτυπήθηκε στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα την ώρα του διαλείμματος δηλαδή πάλι στο σχολείο. Ο τραυματισμός της 5χρονης δεν είχε την τραγική κατάληξη που είχε ο τραυματισμός του Μάριου και για αυτό δεν είχε δοθεί η απαιτούμενη δημοσιότητα.

Είναι σαφές ότι κάποιοι επιδιώκουν να παραμείνει αμείωτη η ένταση στην περιοχή και ακριθώς επειδή η κατάσταση είναι έκρυθμη μπορεί σύντομα να έχουμε και νέα περιστατικά

Πάντως ο οπλισμός των Ρομά σε Μενίδι, Ζεφύρι και γύρω περιοχές αποτελεί ένα μείζον πρόβλημα για την οποιαδήποτε ελληνική κυβέρνηση που θέλει να επιβάλλει το νόμο και την τάξη στις περιοχές αυτές.

Του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Σοκ: Πυροβόλησαν τρένο στο Μενίδι - Κάποιοι θέλουν αποσταθεροποίηση της χώρας
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: