20 Ιουν 2017

Φοβερό «αλαλούμ» με τα πρόστιμα στα ανασφάλιστα Ι.Χ στο Ελλαδιστάν με τους άχρηστους στο δημόσιο! - Διαβάστε τι συμβαίνει!

Φοβερό «αλαλούμ» με τα πρόστιμα στα ανασφάλιστα Ι.Χ στο Ελλαδιστάν !- Διαβάστε τι συμβαίνει!

Πάνω από 350.000 φορολογούμενοι, οι οποίοι έχουν αποσύρει, έχουν πωλήσει ή έχουν απολέσει τα Ι.Χ. αυτοκίνητα ή τα δίκυκλά τους, λόγω καταστροφής, κλοπής ή κατάσχεσης ή τα κυκλοφορούν στο εξωτερικό καλούνται ξαφνικά από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (AAΔΕ) να καταβάλουν πρόστιμα 250 ευρώ έκαστος, καθώς θεωρούνται ότι κατέχουν ανασφάλιστα οχήματα!

Πρόκειται για ένα απίστευτο αλαλούμ, το οποίο έχει προκληθεί εξαιτίας της ανικανότητας συντονισμού και συνεργασίας των υπηρεσιών της ΑΑΔΕ με τις υπόλοιπες συναρμόδιες υπηρεσίες του κράτους και τις ασφαλιστικές εταιρίες.

Η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί στους παραλήπτες των ειδοποιητηρίων είναι μεγάλη. Για να αποφύγουν την άδικη χρέωσή τους με τα πρόστιμα θα πρέπει να συγκεντρώσουν διάφορα δικαιολογητικά, τα οποία μπορεί και να τα έχουν χάσει ή να τα έχουν πετάξει, για να αποδείξουν στις αρμόδιες ΔΟΥ ή στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών ότι δεν κατέχουν ή δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα τα φερόμενα ως «ανασφάλιστα» οχήματά τους.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν προκύψει μέχρι στιγμής, ειδοποιητήρια για την επιβολή προστίμου 250 ευρώ έχουν λάβει πάνω από 350.000 φορολογούμενοι οι οποίοι:
* Εχουν θέσει σε ακινησία τα οχήματά τους καταθέτοντας στις ΔΟΥ τις πινακίδες κυκλοφορίας ή τα έχουν αποσύρει σε Κέντρα Ανακύκλωσης. * Δεν κατέχουν τα οχήματα διότι τους τα έχουν κατάσχει ή κλέψει.

* Εχουν πωλήσει τα οχήματά τους εδώ και αρκετό καιρό.
* Ασφάλισαν τα οχήματά τους στις 6 Ιουνίου, λίγα λεπτά ή λίγες ώρες αφότου διενεργήθηκε η διασταύρωση.
* Εχουν μεταβιβάσει τα οχήματά τους μετά τις 6 Ιουνίου, αλλά η μεταβίβαση δεν έχει ολοκληρωθεί.

* Ζουν και εργάζονται στο εξωτερικό και κυκλοφορούν με το αυτοκίνητά τους ασφαλισμένα εκτός ελληνικών συνόρων.
Οσοι έχουν λάβει αδίκως ειδοποιητήρια, θα υποστούν απίστευτη ταλαιπωρία για να απαλλαγούν από τα πρόστιμα, καθώς θα πρέπει να απευθυνθούν είτε στις αρμόδιες ΔΟΥ είτε στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Μεταφορών προκειμένου να σβηστούν από το μητρώο των ανασφάλιστων, προσκομίζοντας τα αναγκαία αποδεικτικά έγγραφα, τα οποία ωστόσο σε πολλές περιπτώσεις είναι δυσεύρετα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Φοβερό «αλαλούμ» με τα πρόστιμα στα ανασφάλιστα Ι.Χ στο Ελλαδιστάν με τους άχρηστους στο δημόσιο! - Διαβάστε τι συμβαίνει!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

καλα τι ρολο βαρανε αυτοι που ειναι υπευθινοι για να στελνουν τα ραβασακια ?? καλο θα ηταν οσοι αδικως τρεξουν να συντονιστουν και να κανουν μια ομαδικηη μυνηση σε αυτον (αυτους) , ζητωντας αποζημιωση για ταλαιπωρια , και πολλα αλλα . ευτιχως που ολα τα συστηματα λειτουργουν ψηφιακα ..χαχαχαχα . μαυρο χαλι ...

+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats