19 Ιουν 2017

Το θέατρο του παράλογου : πληρώσαμε 43 δισ.ευρώ για να πάρουμε μια δόση των 8,5

Το θέατρο του παράλογου : πληρώσαμε 43 δισ.ευρώ για να πάρουμε μια δόση των 8,5

Τα παραμύθια τελείωσαν και η «συμφωνία» έκλεισε μετά την απόφαση στις 15 Ιουνίου στο Eurogroup εν πλήρη αποτυχία καθώς όλα τελικά έγιναν για να πάρουμε μια δόση και αυτή «κουτσουρεμένη» των 8,5 δισ.€ την οποία τελικά θα την ακριβοπληρώσουμε με 43 δισ. ευρώ!

Στο μεταξύ ο ΕΦΚΑ έχει μια τρύπα που φτάνει τα 22,49 δισ. ευρώ ενώ όλοι φοβούνται νέα «έκρηξη» το 2018 και το 2019 από τις νέες αυξήσεις των εισφορών για τους ελεύθερους επαγγελματίες.

Σύμφωνα με την τελευταία έκθεση του Κέντρου Είσπραξης Ανείσπρακτών Οφειλών το 80% των οφειλετών, δηλαδή 493.577 οφειλέτες χρωστούν έως 30.000 ευρώ ο καθένας.

Όπως αναφέρεται στην τελευταία έκθεση του ΚΕΑΟ τα χρέη αυξήθηκαν κατά 3,9 δισ. ευρώ στα χρόνια της κρίσης, όπως αναφέρου «Τα Νέα». Ήδη επεκτείνεται η εφαρμογή του μέτρου των κατασχέσεων καθώς ήδη από τις αρχές του έτους έχουν γίνει 18.000 κατασχέσεις με πρώτους στον κατάλογο όσους έχουν χρέη άνω των 5.000 ευρώ ενώ στο στόχαστρο έχουν αρχίσει να μπαίνουν και οι οφειλέτες με χρέη κάτω από το όριο αυτό.

Ήδη στο ΚΕΑΟ έχουν μεταβιβαστεί όλα τα στοιχεία αυτής της κατηγορίας των οφειλετών, οι οποίοι εφόσον έχουν στον τραπεζικό τους λογαριασμό διαθέσιμο ποσό αποτελούν στόχο του συστήματος.

Με την απόφαση του Eurogroup της 15ης Ιουνίου στο Λουξεμβούργο τι πετύχαμε ή μάλλον δεν πετύχαμε; Δεν αποφύφγαμε νέα σκληρά μέτρα

Δεν πετύχαμε ελάφρυνση χρέους
Δεν πετύχαμε ένταξη στο QE
Δεσμευτήκαμε για υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα
Πλήρες «Βατερλό»

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Το θέατρο του παράλογου : πληρώσαμε 43 δισ.ευρώ για να πάρουμε μια δόση των 8,5
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats