20 Ιουν 2017

Πατρινιά παίρνει άδεια ασθενείας και ποστάρει φωτογραφίες στο facebook

Πατρινιά παίρνει άδεια ασθενείας και ποστάρει φωτογραφίες στο facebook

Έχει γίνει θέμα συζήτησης στην δημόσια υπηρεσία που εργάζεται, όμως όπως ακούγεται… έχει «βύσμα», «γερό δόντι» και δεν την κουνάει κανείς από την καρέκλα της!

Έχει γίνει θέμα συζήτησης στην δημόσια υπηρεσία που εργάζεται, όμως όπως ακούγεται… έχει «βύσμα», «γερό δόντι» και δεν την κουνάει κανείς από την καρέκλα της!

Ωστόσο τα κους κους στην υπηρεσία (του ευρύτερου δημόσιου τομέα) δίνουν και παίρνουν!

Πρόκειται για γυναίκα υπάλληλο η οποία απουσιάζει συχνά πυκνά από την δουλειά της, επικαλούμενη λόγους ασθενείας και την ίδια ώρα… «ποστάρει» φωτογραφίες στο facebook!

Και φυσικά αν κάποιος την ρωτήσει «μα πως δεν είσαι άρρωστη»; η απάντηση έρχεται «αυτόματα»: Είναι παλιές οι φωτογραφίες!

Σε όσους βέβαια έχει την άνεση να πει την αλήθεια, αν μη τι άλλο… δεν κρύβεται! Και αποκαλύπτει πως αντί για το κρεβάτι του πόνου βρίσκεται πάνω… σε πουπουλένιο στρώμα κρεβατιού ξενοδοχείου σε κάποιο νησί ή άλλο τουριστικό μέρος της χώρας.

Η υπάλληλος έχει μπει στο μάτι των περισσοτέρων συναδέλφων της γιατί είναι προκλητική! Και φυσικά αδιαφορεί για το αν «φορτώνονται» την δουλειά της όσοι με ευσυνειδησία ασκούν το επάγγελμά τους και βρίσκονται στο πόστο τους κάθε μέρα.

Μάλιστα μάθαμε πως η τελευταία άδεια που πήρε (για ασθένεια) ήταν διάρκειας… ενός μήνα! Είπε ότι θα πρέπει να κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο! Πάντως ακόμη και αν ισχύει αυτό, την είδα σε φωτογραφίες στο facebook σε κοσμοπολίτικο νησί! Εκτός και αν πήρε μετά το χειρουργείο… για να ξεπεράσει τα «ψυχολογικά τραύματα» που της δημιουργήθηκαν από την επέμβαση! Πάντως στην δουλειά της… δεν επέστρεψε! Και την πληρώνει ο Ελληνας φορολογούμενος.

Οι καταγγελίες έχουν φθάσει μέχρι και τον προϊστάμενό της. Ο οποίος όμως μάλλον δεν δείχνει την διάθεση να την «συνετίσει»! Και ενώ γνωρίζει ότι ακόμη και εκείνον… τον κοροϊδεύει «κάτω από τη μύτη του», ανέχεται την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά της. Πάντως μπορεί να μην βρίσκεται στην υπηρεσία της, αλλά από φωτογραφίες στο facebook… σκίζει! Έχει μάθει όλα τα νησιά της χώρας… απέξω και ανακατωτά!

Πηγή: dete.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Πατρινιά παίρνει άδεια ασθενείας και ποστάρει φωτογραφίες στο facebook
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats