7 Ιουν 2017

Ομαδική εκτέλεση 163 κατοίκων της Μοσούλης από τους ανάπηρους στο μυαλό και χρήσιμους ηλίθιους

Ομαδική εκτέλεση 163 κατοίκων της Μοσούλης από τους ανάπηρους στο μυαλό και χρήσιμους ηλίθιους

Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS) διέπραξαν ακόμα ένα αποτρόπαιο έγκλημα στην πολιορκημένη από τον ιρακινό στρατό Παλιά Πόλη της Μοσούλης, τελευταίο οχυρό τους στη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Ιράκ και πρωτεύουσας της βορειοδυτικής επαρχίας Νινευή.

Την προηγούμενη εβδομάδα εκτέλεσαν μέσα μια ημέρα περισσότερους από 160 κατοίκους της Μοσούλης επειδή τους έπιασαν ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από την πολιορκημένη Παλιά Πόλη, σύμφωνα με καταγγελία των Ηνωμένων Εθνών την Τρίτη.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ζεΐντ Μπιν Ραάντ Αλ Χουσεΐν, επικεφαλής των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ, «η αγριότητα του Νταές [Ισλαμικό Κράτος] και των άλλων τρομοκρατικών οργανώσεων φαίνεται ότι δεν γνωρίζει όρια».

«Τα πτώματα των δολοφονημένων Ιρακινών ανδρών, γυναικών και παιδιών παραμένουν άταφα στους δρόμους της συνοικίας Αλ Σίρα της δυτικής Μοσούλης, αφού το Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσε και σκότωσε 163 ανθρώπους για να τους εμποδίσει να φύγουν», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με πηγές του ARA News, οι ομαδικές εκτελέσεις έγιναν την 1η Ιουνίου.Το Ισλαμικό Κράτος κρατά με τη βία τους αμάχους στα σπίτια τους γιατί τους χρειάζεται ως ανθρώπινες ασπίδες απέναντι στις αεροπορικές επιδρομές των Συμμάχων.

Συνολικά υπολογίζονται σε 200.000 οι πολίτες που παραμένουν εγκλωβισμένοι στις συνοικίες της Παλιάς Πόλης της Μοσούλης.Οι πολιορκημένοι αντιμετωπίζουν τεράστιες ελλείψεις σε τρόφιμα, νερό και φάρμακα.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ομαδική εκτέλεση 163 κατοίκων της Μοσούλης από τους ανάπηρους στο μυαλό και χρήσιμους ηλίθιους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: