9 Ιουν 2017

Ο Γερουσιαστής Morozov δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζουν μια επέμβαση για την εξάλειψη του Άσαντ

Ο Γερουσιαστής Morozov δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζουν μια επέμβαση για την εξάλειψη του Άσαντ

Ο Γερουσιαστής της Ρωσικής Ομοσπονδίας και βετεράνος της έρευνας Igor Morozov θεωρεί ότι οι ΗΠΑ προετοιμάζουν μεγάλης κλίμακας επέμβαση για την εξάλειψη του προέδρου της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ από την εξουσία και την τοποθέτηση ελεγχόμενου καθεστώτος από αυτές, με την οργάνωση προκλήσεων και τον βομβαρδισμό των φιλοκυβερνητικών δυνάμεων.

Ο συνασπισμός υπό την ηγεσία των ΗΠΑ κατέρριψε την Πέμπτη το UAV των φιλο-κυβερνητικών δυνάμεων στη Συρία. Σύμφωνα με τον επίσημο εκπρόσωπο του συνασπισμού, το UAV προσπάθησε να επιφέρει πλήγμα στις δυνάμεις του συνασπισμού.

«Οι ΗΠΑ έχουν ως στόχο να αξιοποιήσουν την στρατηγική πρωτοβουλία στη Συρία, οργανώνοντας “χρωματιστή επανάσταση”με την προετοιμασία των ενόπλων δυνάμεων, προετοιμάζουν επίθεση κατά της Δαμασκού για απομακρύνουν από την εξουσία τον νυν προέδρο της Συρίας Μπασάρ αλ-Άσαντ και να θέσουν ένα καθεστώς στην χώρα που να ελέγχεται από αυτές” πιστεύει ο Morozov.

Ο γερουσιαστής θεωρεί ότι οι ΗΠΑ συνεχίζουν να αποσταθεροποιούν την κατάσταση στη Συρία και σπάνε την συμφωνία για την ειρηνική διευθέτηση μέσω διαπραγματεύσεων που επιτεύχθηκε στην Αστάνα και τη Γενεύη. Ο Γερουσιαστής θεωρεί ότι οι Αμερικανοί έπέφεραν χτυπήματα με στρατιωτικές επιθέσεις εναντίον φιλο-κυβερνητικών στρατεύματων κάθε φορά που επιτεύχθηκαν συμφωνίες για την ειρηνική διευθέτηση στη Αραβική Δημοκρατία της Συρίας.

Πιστεύει, επίσης, ότι η κατάσταση με το UAV οργανώθηκε από τους Αμερικανούς πράκτορες και την αντιπολίτευση.

«Οι ΗΠΑ επιτέθηκαν , και το επόμενο χτύπημα θα είναι πολύ ισχυρό. Μετά από αυτό οι ΗΠΑ θα ανακοινώσουν μια επέμβαση με επίθεση κατά της Δαμασκού. Για κινητοποιήσουν τον σκοπό αυτό, συγκεντρώνουν στρατεύματα, συμπεριλαμβανομένων των Αμερικανικών δυνάμεων στην Ιορδανία, στην περιοχή του Αμερικανικού κέντρου πληροφοριών σχηματίζοντας μάχιμες μονάδες της ένοπλης αντιπολίτευσης,»- είπε ο πολιτικός.

Κατά την άποψή του, οι ΗΠΑ ετοιμάζουν μια νέα επιλογή «χρωματιστής επανάστασης», ένα συνδυασμό μιας στρατιωτικής επιχείρησης που θα περιλαμβάνει και την καταπολέμηση στην γη , και την υποστήριξη από τον αέρα. «Το Ρωσικό Γενικό Επιτελείο, νομίζω, ότι βλέπει όλες αυτές τις περιπτώσεις, και πριν από αυτή την πρόκληση πρέπει να προειδοποιήσει τους Αμερικανούς και το συνασπισμό ότι δεν μπορούμε να επιτρέψουμε μια τέτοια περίπτωση ανάπτυξης » – είπε.

«Η στρατηγική πρωτοβουλία της Ρωσίας δεν πρέπει να χαθεί, οι Αμερικανοί επιδιώκουν να την υποκλέψουν», -τόνισε ο Morozov.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Γερουσιαστής Morozov δήλωσε ότι οι ΗΠΑ ετοιμάζουν μια επέμβαση για την εξάλειψη του Άσαντ
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats