20 Ιουν 2017

Ο Συριακός στρατός ανακατέλαβε από το ISIS την πόλη Rasaf και 20 χωριά στην επαρχία Raqqah

Ο Συριακός στρατός ανακατέλαβε από το ISIS την πόλη Rasaf και 20 χωριά στην επαρχία Raqqah

Άρμα μάχης του Στρατού της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας. Φωτογραφία αρχείου - ΔΑΜΑΣΚΟΣ, 19 Ιουνίου. - RIA Novosti, Μιχαήλ Αλαεντίν .

Κυβερνητικά στρατεύματα της Συρίας και οι συμμαχικές δυνάμεις απελευθέρωσαν την πόλη Rasaf και 20 χωριά στο νότο της επαρχίας Raqqah και εκκαθάρισαν αρκετούς ηγέτες του ISIS ( τρομοκρατική ομάδα απαγορευμένη στη Ρωσική Ομοσπονδία) μεταξύ των αλλοδαπών πολιτών , ανέφερε στην RIA Novosti τη στρατιωτική πηγή της Συρίας.

Οι ένοπλες δυνάμεις και οι σύμμαχοί μας ανακατέλαβαν τον έλεγχο της πόλης Rasaf στο νότο της επαρχίας Raqqah και απελευθέρωσαν 20 χωριά', δήλωσε ο συνομιλητής του πρακτορείου.

Σύμφωνα με την πηγή, κατά τη διάρκεια των μαχών οι ηγέτες της τρομοκρατικής ομάδας – οι προερχόμενοι από την Τσετσενία, την Τυνησία, την Λιβύη, την Σαουδική Αραβία και το Ιράκ εκκαθαρίστηκαν.

'Περισσότεροι από εκατό ισλαμιστές του ισλαμικού κράτους *, 11 άρματα μάχης έξι μονάδες άλλων θωρακισμένων οχημάτων, δέκα τεμάχια πυροβολικού και περισσότερα από 200 διαφορετικά αυτοκίνητα τρομοκρατών εκκαθαρίστηκαν ' - σημείωσε ο συνομιλητής του πρακτορείου.

* Απαγορευμένη τρομοκρατική οργάνωση στη Ρωσία.Η εξέλιξη της κατάστασης - σε ένα ειδικό κεφάλαιο του RIA Novosti 'Ο πόλεμος στη Συρία'

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο Συριακός στρατός ανακατέλαβε από το ISIS την πόλη Rasaf και 20 χωριά στην επαρχία Raqqah
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: