Κάτι πήγε στραβά στο Mk-Ultra! βίντεο η Katy Perry καταρρέει  στην σκηνή!!
Κάτι πήγε στραβά στο Mk-Ultra!!!! βίντεο η Katy Perry καταρρέει  δημοσιά  σαν ζώο την μάζεψαν!

Η Katy Perry καταρρέει μετά από ένα ασυνάρτητο παραλήρημα, κάποιοι προειδοποιούν οτι ηταν υπό τον έλεγχο του MKULTRA , η ναρκωτικών ουσιών ενδεχόμενος!.

Κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής συναυλίας και ενώ έλεγε το " I Kissed A Girl" γύρισαν τα μάτια της, και άρχισε να λεει ασυναρτησίες που δεν πιάνει το μικρόφωνο καλά, και να κάνει περίεργες κινήσεις, με περίεργα γρυλίσματα αφού είχε καταρρεύσει και την μαζέψουν εκτός της σκηνής.

Σε ένα διαφορετικό βίντεο που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα επίσης, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει να έχει σημάδια διχασμένης προσωπικότητας. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Perry, που το πραγματικό της όνομα είναι Katheryn Hudson,ξεσπάει σε ανεξήγητο κλάμα, και λένε οτι ηταν η εσωτερική σύγκρουση μεταξύ των 2 ανθρώπων, της Katy Perry και της Κάθριν Hudson!!!

Σύμφωνα με κάποιον Monarch, ο έλεγχος του νου χρησιμοποιείται ευρέως από την Walt Disney Corporation σε εφήβους για την δημιουργία εσόδων και για σ@ξουαλικες πρακτικές για να παίζουν σε γνώστες "ταινίες" για ενήλικες! .

Ο ελέγχου του νου που χρησιμοποιείται από την βιομηχανία του Χόλιγουντ για να κανει κάποιους/ες "αστέρια". Τα θύματα του ελέγχου του νου ειναι ελεγχόμενα μεσώ του Mind Control .Mind Control τεχνικές έλεγχου του μυαλού και της σκέψης η αλλιώς MK-Ultra, σύμφωνα με πληροφορίες:

Οδηγεί σε ψυχική και σ@ξουαλική κακοποίηση μέχρι που η προσωπικότητά σπάσει και διαχωριστεί, και τότε έχει τυφλή υπακοή σαν ένα βιολογικό ρομπότ!. Συνήθως χωρίς κανένα πρόβλημα. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις,εχει κάποιες δυσλειτουργίες, ουσιαστικά έχουν γίνει σαν βιολογικά ρομπότ.

Το ίδιο περιστατικό μοιάζει με την κατάρρευση της Britney Spears το 2007, το βίντεο είχε φτάσει ηδη 6 εκατομμύρια προβολές !©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications