Η χώρα υπό διάλυση – Απανωτές χαλαζοπτώσεις και σεισμοί
Η χώρα υπό διάλυση – Απανωτές χαλαζοπτώσεις και σεισμοί

Περνάει κάθε φαντασία αυτό που βιώνουμε τις τελευταίες μέρες και ουδείς δείχνει να ενδιαφέρεται ή να προβληματίζεται Για όσους έχουν ακόμα συνείδηση και επαφή με το περιβάλλον, η αίσθηση μοιάζει με… Ζώνη του Λυκόφωτος.

Η χώρα έχει διαλυθεί από τις βροχές και τις έντονες χαλαζοπτώσεις, τα σκοτσέζικα ντους του καιρού, οι καλλιέργειες έχουν σχεδόν στο σύνολο τους καταστραφεί και οι δημοσιογράφοι χαριεντίζονται στα ραδιόφωνα – χαχα, χιχι, χοχο, ο Τσίπρας έδωσε τον καιρό, τα μνημόνια πήραν το καλοκαίρι και διάφορες τέτοιες αηδίες.

Από την άλλη η Ελλάδα χορεύει σε ρυθμούς ρίχτερ. Χτες και σήμερα στο Βόλο έγιναν απανωτοί σεισμοί, ο μεγαλύτερος 4 ρίχτερ και όλοι μεταξύ 5-10 χλμ βάθος

Είναι ολοφάνερο ότι κάποιος παίζει… την “άρπα” με μεγάλες πιθανότητες στην Ευρώπη να είναι η Νορβηγία – δείτε Η συνήθης εικόνα στους ουρανούς πάει κάπως έτσι, με την τελευταία λέξη της μόδας υψηλής χααρπικής:

Και κάπως έτσι και το νευρικό μας σύστημα…. Στη λίστα των πληγέντων με χαλάζι, μπήκαν και τα Τρίκαλα με μεγάλες καταστροφές σε αγροτικές καλλιέργειες προκάλεσε η ισχυρή βροχόπτωση το μεσημέρι της Παρασκευής. Οι καλλιέργειες έχουν κυριολεκτικά ισοπεδωθεί. Αλλά… ποιος νοιάζεται;

Εμείς! Αύριο αποκαλυπτικό άρθρο του Κινήματος Επιβιώνουμε για την Τροποποίηση Καιρού στην Ελλάδα και τα συμφέροντα που παίζονται… Μείνετε συντονισμένοι!

nea.allnewz

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications