7 Ιουν 2017

Επιστημονικές ηλιθιότητες και ανυπόστατες θεωρίες τύπου Big Bang που έχουν και ως δεδομένη! Το Σύμπαν πάτησε γκάζι προς τον… θάνατό του!

Επιστημονικές ηλιθιότητες και ανυπόστατες θεωρίες τύπου Big Bang που έχουν και ως δεδομένη! Το Σύμπαν πάτησε γκάζι προς τον… θάνατό του!

Το 1998 μια ομάδα "επιστημόνων" ανακάλυψε ότι η διαστολή του Σύμπαντος επιταχύνεται αντί να επιβραδύνεται λόγω της βαρύτητας, όπως πίστευαν οι περισσότεροι ως τότε. Για την ανακάλυψή τους οι επιστήμονες έλαβαν βραβείο Νομπέλ λίγα χρόνια μετά.

Ένας εξ αυτών, ο αστροφυσικός Ανταμ Ρις που εργάζεται στο αμερικανικό Πανεπιστήμιο Τζονς Χόπκινς, αποφάσισε να συνεχίσει με νέα ομάδα συνεργατών να μελετά αυτό το μυστηριώδες κοσμολογικό φαινόμενο και πριν από τρεις μήνες η ομάδα του προκάλεσε πάταγο στην επιστημονική κοινότητα ανακοινώνοντας ότι το Σύμπαν δείχνει να διαστέλλεται περίπου 9% ταχύτερα από το αναμενόμενο. Αν η ανακάλυψη αυτή επιβεβαιωθεί από τις νέες μετρήσεις που θα γίνουν, αυτό θα σημαίνει ότι πρέπει οι επιστήμονες να αναθεωρήσουν τα κοσμολογικά μοντέλα τους.

Η νέα έρευνα του Ρις αναζωπύρωσε επίσης τη συζήτηση για την εξέλιξη του Σύμπαν
ος. Η διαστολή του Σύμπαντος έχει ως αποτέλεσμα τα κοσμικά αντικείμενα και ειδικότερα οι γαλαξίες να απομακρύνονται ο ένας από τον άλλον. Η κατάληξη που θα έχει αυτό το φαινόμενο έχει γίνει αντικείμενο διαφόρων θεωριών, οι περισσότερες εκ των οποίων δεν θα λέγαμε ότι είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξες για το μέλλον του Σύμπαντος.

Τρεις θεωρίες για το πιθανό τέλος του έχουν ξεχωρίσει.
Η πρώτη υποστηρίζει ότι η επιταχυνόμενη διαστολή του Σύμπαντος οδηγεί σταδιακά στην ψύξη του, για αυτό και ονομάστηκε «Μεγάλη Ψύξη». Οι γαλαξίες θα απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο ο ένας από τον άλλον, με αποτέλεσμα (μετά από αρκετά δισ. έτη) να «παγώσουν» και τελικά να «σβήσουν», με το Σύμπαν να μετατρέπεται σε απόλυτα σκοτεινό και ψυχρό.
Η δεύτερη θεωρία, που είναι γνωστή ως «Μεγάλη Σχάση», αναφέρει ότι αυτή η διαστολή «τεντώνει» το Σύμπαν, με αποτέλεσμα στο τέλος αυτό να «σκιστεί» και να καταστραφεί.

Η τρίτη θεωρία ονομάζεται «Μεγάλη Σύνθλιψη» και υποστηρίζει ότι κάποια στιγμή η διαστολή θα σταματήσει και τότε θα σταματήσει να υπάρχει και ο χρόνος. Η βαρύτητα θα υποχρεώσει το Σύμπαν να καταρρεύσει και να αυτοκαταστραφεί μέσω μιας διεργασίας που οι θιασώτες της θεωρίας περιγράφουν ως ένα «αντίστροφο Big Bang», μια Μεγάλη Έκρηξη από την… ανάποδη δηλαδή.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν, το αντίστροφο Big Bang θα καταστρέψει μεν το Σύμπαν μας αλλά θα δημιουργήσει ταυτόχρονα τις συνθήκες για την εκδήλωση μιας νέας Μεγάλης Έκρηξης, από την οποία θα προκύψει ένα νέο Σύμπαν. Βέβαια δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας για εμάς, αφού αν κάτι από όλα αυτά συμβεί, αυτό θα γίνει μετά από αρκετά δισεκατομμύρια έτη. Μάλλον είναι πιθανότερο να έχουμε προλάβει να αυτοκαταστραφούμε ως είδος πολύ νωρίτερα από ότι αν φρόντιζε γι’ αυτό αποκλειστικά το Σύμπαν…

--------------

ΥΓ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ Συμπέρασμα; δεν ξέρουν τι τους γίνεται! με θεωρίες και ηλιθιότητες φτάσαμε ως εδώ! να τα διδάσκουν και ως δεδομένα! θεωρία της σχετικότητας = ΗΟΑΧ! φρένο στην εξέλιξη! γιατί τους έφυγε απο τα χεριά μετά τον μεσαίωνα τον σκοταδισμό και την ιερά εξέταση που προκάλεσαν στην Ευρώπη!! θεωρία της εξέλιξης απο το πίθηκο = ΗΟΑΧ το παράλογο το έκαναν λογικό! !θεωρία καταγωγής όλων απο την Αφρική = ΗΟΑΧ θα ήθελαν να ειναι ετσι για να ηταν όλοι μαύροι και πλήρως ελεγχόμενοι!επιστημονικές θεωρίες του Σίγκμουντ Φρόυντ περί ψυχολογίας!! = ΗΟΑΧ!άλλος απατεώνας να αποκρύψει μια αλήθεια!!ποια? φυσικά δεν θα την πω εδώ!

Ειδικά ο τελευταίος ειναι μεγάλη απάτη! αλλα αυτές ειναι επιστημονικές θεωρίες απο δικούς τους! τυχαίο; ηταν όλοι Οβριοί! και αυτοι οτι κάνουν και λένε το λένε επι σκοπού συνήθως να αποκρύψουν αλήθειες! μονο θεωρίες γιατι ειναι ανίκανοι να κάνουν εφευρέσεις!ουδεμιά εφεύρεση ιστορικά απο αυτούς! δεν μπορούν να ειναι δημιουργοί γιαυτό πάντα στην αντιγραφή ηταν!! κατα τα αλλα ειναι ο εκλεκτός λαός του θεού! αν βγει κάποιος άλλος και και πει κάτι που δεν συμβαδίζει με την ελιτ, θα πουν δεν ειναι αποδεδειγμένο επιστημονικά! και δεν έχει πάρει πτυχία με τις ηλιθιότητες που βάζουν στα μυαλά!

Έκτος απο αποδεδειγμένες θεωρίες άπατες που δεν έχουν καμιά λογική,και διδάσκουν ως δεδομένες για να μολύνουν τα μυαλά, θα μπορούσαν να πούνε άπλα δεν γνωρίζουμε!και οχι να βαζουν δίκες τους επι σκοπού!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Επιστημονικές ηλιθιότητες και ανυπόστατες θεωρίες τύπου Big Bang που έχουν και ως δεδομένη! Το Σύμπαν πάτησε γκάζι προς τον… θάνατό του!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: