24 Ιουν 2017

Επιμένει ο Kent Dunn: Έρχονται Τεράστια Μεταφορικά Σκάφη για Εκκένωση του Πλανήτη

Επιμένει ο Kent Dunn: Έρχονται Τεράστια Μεταφορικά Σκάφη για Εκκένωση του Πλανήτη

KENT DUNN: Η ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΛΟΓΩ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ

– Το γιγαντιαίο αντικείμενο που εμφανίστηκε πρόσφατα κοντά στον Ήλιο είναι σκάφος που εκτελεί εντολές του Διός και θα κατευθύνει την επιχείρηση διάσωσης!

– Ο πλανήτης της Γης άρχισε να διογκώνεται ένεκα συσσώρευσης τεράστιας ενέργειας στις τεκτονικές πλάκες η οποία θα εκτονωθεί με εκρήξεις ηφαιστείων, καταβυθίσεις και αναβυθίσεις!

– Τεράστια συσσώρευση μεταφορικών σκαφών στο μέγεθος της Σελήνης και πολύ μεγαλύτερων στο ηλιακό μας σύστημα, για την μεταφορά των ανθρώπων σε άλλους πλανήτες που ετοιμάστηκαν για τον σκοπό αυτό..

– Καμιά ανθρώπινη δύναμη δεν είναι ικανή για να απαλλάξει την ανθρωπότητα από τον εφιάλτη που την δυναστεύει, ούτε υπάρχει πιθανότητα να αντιληφθεί μια ικανή μάζα για το τι ακριβώς συμβαίνει, ένεκα έλλειψης χρόνου. Έτσι αποφασίστηκε επέμβαση, είτε αρέσει σε κάποιους, είτε δεν αρέσει..

– Η Cabal εξακολουθεί να παριστάνει ότι ελέγχει τον πλανήτη σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Επτά χιλιάδες τραπεζικοί από όλο τον κόσμο έχουν απαχθεί – κάποιοι με την θέληση τους – και μεταφέρθηκαν στο διάστημα, αλλά η Cabal τους αντικατέστησε με κλώνους, που ούτε οι οικογένειες τους δεν το έχουν αντιληφθεί. Και αυτό, για να συνεχίσει την λειτουργία του το τραπεζικό σύστημα, μέσω του οποίου η Cabal εξακολουθεί να δυναστεύει τον πλανήτη..

Kent Dunn
– Άρχισαν οι συλλήψεις και των τελευταίων εναπομεινάντων Αννουνάκι και Ερπετοειδών στα έγκατα του πλανήτη. Η δουλειά γίνεται από τους Ανδρομέδιους οι οποίοι τους παραδίδουν στους Πλειάδειους που τους εγκλείουν σε ειδικά σκάφη φυλακές..

– Όπως έχει αναφέρει ο Kent Dunn, ένας μέρος της ανθρωπότητας που παρουσιάζει ένα ικανοποιητικό επίπεδο κραδασμιακής συχνότητας θα μεταφερθεί στους δύο από τους τέσσερις πλανήτες που μετέφεραν στον γαλαξία μας οι Ανδρομέδιοι του Διός από τον δικό τους γαλαξία. Στους άλλους δύο θα μεταφερθούν οι υπόλοιποι άνθρωποι που δεν παρουσιάζουν καμιά πρόοδο ανόδου.

Οι υπόλοιπες ανθρωπόμορφες οντότητες (υβρίδια κλπ) που δεν πληρούν τις προδιαγραφές της αρχικής δημιουργίας, θα εγκλωβιστούν σε ηλεκτρομαγνητικό ιστό και θα μεταφερθούν στο κέντρο του γαλαξία για επαναπρογραμματισμό. Ακολούθως ο πλανήτης θα αφεθεί στην μοίρα του..

Πηγή: Nicos Kastanias + diadrastika

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

1σχόλια:

Επιμένει ο Kent Dunn: Έρχονται Τεράστια Μεταφορικά Σκάφη για Εκκένωση του Πλανήτη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
no imageΑνώνυμος

Μπράβο!!!!!!!!!!!
Πότε γίναν όλα αυτά και δεν τα πήραμε πρέφα? Αντε με τις σαύρες να γλυτώσουμε, αλλά γέμισε φίδια η Λάρισα. Πρέπει να πάνε να μαζέψουνε τα φίδια.

1,61

+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: