Πίκρες αλήθειες απο τον Μπογδάνο! για «πληρωμένα τρολς» του ΣΥΡΙΖΑ και οχι μονο  (βιντεο)
Πίκρες αλήθειες απο τον Μπογδάνο! για «πληρωμένα τρολς» του ΣΥΡΙΖΑ και οχι μονο  (βιντεο)

Ενοχλήθηκαν οι αριστεροι και έβγαλαν ανακοίνωση σε μια απο τις πολλές ιστοσελίδες τους, με το γνωστο ειρωνικό ύφος που έχουν οι αριστεροί, έχω φτάσει σε σημείο να τους ξεχωρίζω και απο το τρόπο που σχολιάζουν στο facebook η γράφουν άρθρα:

Ντελίριο Μπογδάνου για «πληρωμένα τρολς» του ΣΥΡΙΖΑ και «πόρνες της επικοινωνίας» Μεγάλες στιγμές την Δευτέρα στον ΣΚΑΪ από το παραλήρημα του Κωνσταντίνου Μπογδάνου «αποκάλυψε» τη σκευωρία σε… βάρος του του ψευτοκινήματος «Παραιτηθείτε».

Άρχισε να μιλάει για «πληρωμένα τρολς» του ΣΥΡΙΖΑ, για «φίλους του Καρανίκα», για «πόρνες της επικοινωνίας», για «ψεύτικα προφίλς», που δήθεν συκοφαντούν το ψευτοκίνημα.

Επιτέθηκε ο Μπογδάνος σε σάιτς, επιτέθηκε στην Αριστερά, σε εφημερίδες, ανακάλυψε ακόμη και τους λόγους για οποίους έφυγε από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ο Μανώλης Σφακιανάκης.

Επιτέθηκε ακόμη και στον ΣΚΑΪ, επειδή μία εκπομπή έκανε πλάκα με το γραφικό ψευτοκίνημα. Και φυσικά ξεκαθάρισε ότι δεν έχει σχέση με τους «Παραιτηθείτε». Μα είναι δυνατόν να υπάρχει δημοσιογράφος , που να ξοδεύει τηλεοπτικό χρόνο, περίπου 9 λεπτών, για να ασχολείται με τρολς και τους «Παραιτηθείτε».

Μήπως ειναι ψέμματα ολα αυτα; μέχρι και εγώ ξέρω ποιοι ξήλωσαν τον Σφακιανάκη και γιατί!απο τους ίδιους μάλιστα μονοί τους τα λένε!!και απο τότε κάνουν πάρτι στο ίντερνετ! οτι μπορεί να φανταστεί ο καθένας!αλλα έχουν κάνει τον κόσμο εντελώς ηλίθιο την πλειοψηφία ! έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ και έχουν μείνει πρόβατα! διαβάζουν ηλίθιες ιστοσελίδες (στην πρώτη θέση στο ελλαδιστάν ειναι αυτές στο Alexa με χαζά θέματα χωρίς καμία ουσία )και αριστερών που τους δουλεύουν μέσα στα μούτρα τους! επίσης με troll και ψεύτικα προφίλ να σχολιάζουν υπέρ ειδικά στο facebook! πριν γίνουν εκλογές δε ειχαν φτιάξει ενα σορό blog/ιστοσελίδες με μονο στόχο να λένε κατα της X.A! και ορδες απο Troll γυρνούσαν ομάδες facebook και έβαζαν τις προπαγάνδες τους!

Μέχρι και σελίδες Οβριών διαβάζουν ως "έγκυρες πήγες" η ακόμα χειρότερα ως πατριωτικές! αν ειναι δυνατόν!!! δεν λέμε ονόματα για να μην έχουμε πάλι ιντερνετικές επιθέσεις!! τραγική κατάσταση επικρατεί στο ίντερνετ, και όσο βλέπουν πόσο πρόβατα ειναι τόσο πιο πολλά κάνουν!!όταν βλέπεις κανονικά εβραϊκή funpage να εχει πιο πολλά like απο την δικιά μας καταλαβαίνεις οτι τελικά ειναι άξιοι της μοίρας τους, καμία σωτηρία!εντύπωση προκαλεί ο μεγάλος αριθμός κομμουνιστών στην Ελλάδα έτοιμοι για όλα! δηλωμένοι ανθέλληνες σύμφωνα με τους ίδιους! και πως έχουν μαζέψει ορδες χρήσιμων ηλίθιων με μέση νοημοσύνη ζώου, και τους λένε οτι της Χ.Α ειναι "αμόρφωτοι" και ηλίθιοι!!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications