22 Ιουν 2017

BBC: Λόφοι σκουπιδιών στην Αθήνα, δυσωδία στους δρόμους -Οι πεζοί κρατούν τις μύτες τους

BBC: Λόφοι σκουπιδιών στην Αθήνα, δυσωδία στους δρόμους -Οι πεζοί κρατούν τις μύτες τους

Αναλυτικό ρεπορτάζ από την κατάσταση που επικρατεί στην Αθήνα λόγω των σκουπιδιών που έχουν συσσωρευθεί στους δρόμους, εξαιτίας των κινητοποιήσεων και της σημερινής 24ωρης πανελλαδικής απεργίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ, φιλοξενεί η ιστοσελίδα του BBC.

«Από την αρχή της εβδομάδας, σωροί σκουπιδιών έχουν αρχίσει να συσσωρεύονται σε πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα», γράφει το BBC, τονίζοντας ότι «τουριστικές περιοχές της Αθήνας ήταν ανάμεσα σε εκείνες που επηρεάστηκαν χειρότερα». Σημειώνει ταυτόχρονα ότι προβλήματα αναφέρθηκαν και στη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις, όπως η Κέρκυρα.

Εξηγώντας τον λόγο των κινητοποιήσεων και κάνοντας ξεχωριστή αναφορά στα επεισόδια που σημειώθηκαν σήμερα έξω από το υπουργείο Εσωτερικών, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι, ενώ η διαμάχη κλιμακώνεται, τα πεζοδρόμια σε ορισμένους δρόμους έχουν μετατραπεί σε εμπόδια για τους πεζούς.

«Οδηγώντας μέσα στις κεντρικές γειτονιές της Αθήνας σήμερα το πρωί, δεν μπορεί να μη δείτε τους σωρούς σκουπιδιών σε κάθε γωνιά. Οι πεζοί κρατούν τις μύτες τους καθώς περνούν τα οδοφράγματα των απορριμμάτων και μερικές φορές περνούν στο αντίθετο πεζοδρόμιο.

Η κατάσταση είναι χειρότερη κοντά σε επιχειρήσεις όπως εστιατόρια, τα οποία έχουν καθημερινά μεγάλους όγκους απορριμμάτων», αναφέρει το δημοσίευμα και εξηγεί ότι οι Έλληνες έχουν βιώσει απεργίες των εργαζομένων στην καθαριότητα και στο παρελθόν και έτσι προσπαθούν να κρατήσουν τα απορρίμματά τους στα σπίτια τους για όσο μπορούν.

Καταλήγοντας, το δημοσίευμα προειδοποιεί ότι ένα κύμα καύσωνα είναι προ των πυλών και μια βόλτα το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί ειδυλλιακή για τους Αθηναίους και τους τουρίστες.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

BBC: Λόφοι σκουπιδιών στην Αθήνα, δυσωδία στους δρόμους -Οι πεζοί κρατούν τις μύτες τους
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats