9 Ιουν 2017

Αποδεικτικά στοιχεία των αρχαίων αστροναυτών (Βίντεο)

Αποδεικτικά στοιχεία  των αρχαίων αστροναυτών (Βίντεο)

Ο όρος «αρχαίοι αστροναύτες» υποδεικνύει την υποθετική ιδέα ότι οι περισσότεροι αρχαίοι πολιτισμοί της Γης οφείλονται σε εξωγήινους. Ο πιο διαβόητος υπερασπιστής αυτής της ιδέας είναι ο Erich von Daniken (Έριχ φον Νταίνικεν), συγγραφέας πολλών δημοφιλών βιβλίων πάνω στο θέμα.

Αυτή η θεωρία στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι ένας τεράστιος αριθμός από αυτά τα αρχαία μνημεία κατασκευάστηκαν χρησιμοποιώντας αρχιτεκτονική τεχνολογία εντελώς πέρα από τις ικανότητες των ανθρώπων. Τώρα, ένας ερευνητής χρησιμοποιώντας το Google Maps έχει εγείρει ένα άλλο σημαντικό αποδεικτικό στοιχείο που υποστηρίζει την θεωρία των αρχαίων αστροναυτών, που εντόπισε σε αρκετά αρχαία μνημεία και σημαντικά ορόσημα.

Αυτά περιλαμβάνουν περιοχές από φημισμένα μνημεία όπως το Νησί του Πάσχα, οι Nazca Lines του Περού, το Μάτσου Πίτσου, τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας και το εκπληκτικό ιερό ινδουιστικό Angkor Wat, καθώς και αρχαίες πόλεις όπως η Περσέπολη και Mohenjo Daro. Ο χρήστης εξέτασε επίσης την χιλιάδες εξαιρετικά ασυνήθιστα γλυπτά στην σπηλιά που βρίσκεται στην οροσειρά Tassili n’Ajjer στην Αλγερία και την όαση στο Σίβα.

Διαπίστωσε ότι όταν χαράσσεται μια γραμμή μεταξύ αυτών των μνημείων δημιουργείται ένα ασυνήθιστο μοτίβο. Βρήκε ότι κάθε ένα από αυτά τα αρχαία μνημεία βρίσκεται σχεδόν στην ίδια γραμμή του γεωγραφικού πλάτους. Υπήρχαν μόνο μερικές μικρές αποκλίσεις από τη γραμμή του γεωγραφικού πλάτους που θα μπορούσε να αποδοθεί σε μικρές αλλαγές στην τεκτονική δραστηριότητα κατά τη διάρκεια των χιλιετιών.

Φαίνεται να είναι εξαιρετικά απίθανο ότι αυτοί οι αρχαίοι άνθρωποι που έχτισαν αυτά τα απίστευτα αξιοθέατα στην ίδια γραμμή γεωγραφικού πλάτους, να έγινε κατά τύχη, ή να πρόκειται για σύμπτωση, αλλά ήταν κατευθυνόμενη από κάποια μορφή ενός ευφυούς σχεδιαστή. Αν αυτό είναι αλήθεια, τότε φαίνεται πιθανό ότι ο σχεδιαστής θα μπορούσε να ήταν ένα εξωγήινο ον.

Ο σχεδιαστής πρέπει να είχε τη δυνατότητα να ταξιδέψει σε απίστευτα μεγάλες αποστάσεις σε όλη την υδρόγειο, το οποίο ήταν αδύνατο για τον άνθρωπο πριν από χιλιάδες χρόνια. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να είχε τη δυνατότητα να δεί τον πλανήτη από το διάστημα, προκειμένου να τοποθετήσει σωστά αυτές τις περιοχές κατά μήκος του ίδιου γεωγραφικού πλάτους της γραμμής.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Αποδεικτικά στοιχεία των αρχαίων αστροναυτών (Βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: