Ένας τραγικά μεγάλος αριθμός Αμερικανών πιστεύουν ότι το σοκολατούχο γάλα προέρχεται από… καφέ αγελάδες!
Ένας τραγικά μεγάλος αριθμός Αμερικανών πιστεύουν ότι το σοκολατούχο γάλα προέρχεται από… καφέ αγελάδες!

Μπορεί να μοιάζει με ύπουλο χτύπημα κάτω από τη μέση, είναι όμως απτή πραγματικότητα...

Γιατί είναι άλλο να μην πολυασχολείσαι με την προέλευση των τροφίμων και άλλο να μην ξέρεις πού πάνε τα τέσσερα.

Σε κάτι που μοιάζει λοιπόν με φάρσα αλλά δεν είναι, το Κέντρο Καινοτομίας της Αμερικανικής Γαλακτοκομίας βρήκε σε πρόσφατη και πανεθνική έρευνά του ότι το 7% των Αμερικανών πιστεύουν πως το σοκολατούχο γάλα παράγεται από καφέ αγελάδες!

Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Όπως δημοσιεύει η «Washington Post», 7 στους 100 ενήλικες Αμερικανοί πολίτες με δικαίωμα ψήφου και δίπλωμα οδήγησης νομίζουν πως η αγελάδα αναμειγνύει κάπως το γάλα με το κακάο στο εσωτερικό της, κι αυτό μόνο και μόνο για να γίνεται το γάλα πιο εύγευστο για μας τους ανθρώπους.

Το ποσοστό αντιπροσωπεύει κάπου 16,4 εκατ. ανθρώπους, δεν μιλάμε για κάνα-δυο νοματαίους δηλαδή, αυτα ειναι τα αποτελέσματα της μίξης! δεν μας είπαν τι ράτσας ηταν όλοι αυτοι στην δικιά τους ιστοσελίδα newsbeast.gr ούτε λόγος φυσικά για την αίτια αυτής της χαζομάρας, που φυσικά θα έχουν πάρει πτυχία και θα θεωρούνται έξυπνοι! έχουμε την μια το ανακάτεμα φύλλων, και απο την άλλη τον μαζικό εμβολιασμό, με εμβόλια που περιέχουν αλουμίνιο μεταξύ άλλων, οπως γράφουν πολλά απο αυτα στα συστατικά τους, πχ του πνευμονιόκοκκου HCDCP, σας είπαν τι προκαλεί στον εγκέφαλο το αλουμίνιο πότε? η σημερινή κατάσταση ηλιθιότητας και πτώση σε ζωώδες επίπεδο οχι μονο στην Αμερική αλλα παντού, δεν ειναι τυχαία αλλα σχεδιασμένη!.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications