5 Ιουν 2017

«Ακροβάτες» διαρρήκτες έγιναν… πλούσιοι στο Μεσολόγγι!

«Ακροβάτες» διαρρήκτες έγιναν… πλούσιοι στο Μεσολόγγι!

Άρπαξαν τα πολύτιμα ευρήματα και έγιναν άφαντοι χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος

Δεν θα πίστευαν στα μάτια τους όταν αντίκρισαν τη γερή μπάζα που θα έκαναν, οι άγνωστοι διαρρήκτες με τις ακροβατικές ικανότητες, οι οποίοι αναρριχήθηκαν στον πρώτο όροφο μιας πολυκατοικίας στο Μεσολόγγι και τρύπωσαν στο διαμέρισμα μιας νεαρής!

Οι δράστες ανέβηκαν στο μπαλκόνι της 28χρονης και από εκεί έφτασαν στο ανοιχτό παράθυρο του μπάνιου, από το οποίο μπήκαν στο σπίτι. Ερεύνησαν ανενόχλητοι όλους τους χώρους και θα έμειναν έκθαμβοι, όταν ανακάλυψαν «ζεστά» μετρητά ύψους 50.000 ευρώ και έξι χρυσές λίρες!

Φυσικά, άρπαξαν τα πολύτιμα ευρήματα και έγιναν άφαντοι χωρίς να τους αντιληφθεί κάποιος, αφήνοντας την ιδιοκτήτρια να τραβάει τα μαλλιά της όταν αντιλήφθηκε πως ό,τι είχε και δεν είχε έκανε φτερά. Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών διενεργεί η Ασφάλεια Μεσολογγίου.

Και στην Κω
Μετρητά και τιμαλφή άγνωστης αξίας ήταν και η λεία του άγνωστου διαρρήκτη που παραβίασε την πόρτα μιας κατοικίας στην Κω το απόγευμα της Παρασκευής, όταν οι ένοικοι απουσίαζαν. Η κλοπή καταγγέλθηκε στους αστυνομικούς της Ασφαλείας που ερευνούν για να εντοπίσουν τον δράστη.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

«Ακροβάτες» διαρρήκτες έγιναν… πλούσιοι στο Μεσολόγγι!
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: