5 Ιουν 2017

Ακόμα περισσότερα στοιχεία προκύπτει ότι το σύμπαν μας είναι μια μεγάλη προσομοίωση δημιουργήθηκε από μια ευφυή σχεδιαστή

Ακόμα περισσότερα στοιχεία προκύπτει ότι το σύμπαν μας είναι μια μεγάλη προσομοίωση δημιουργήθηκε από μια ευφυή σχεδιαστή

Χωρίς αμφιβολία, η ζωη χειραγωγείται πέρα από κάθε φαντασία μας. Όλα κατασκευάστηκε από τους τραμπούκους έχει σχεδιαστεί για να μας κρατήσει από το να γίνει επίγνωση του τι πραγματικά είμαστε.

Τα επεξεργασμένα τρόφιμα που τρώμε, η σόδα που πίνουμε, το φθοριούχο νερό σε ασβεστοποιημένους την επίφυση, οι τηλεοπτικές εικόνες βομβαρδιζόμαστε σε καθημερινή βάση, τα φαρμακευτικά προϊόντα, τα πάντα σε αυτό το «φυσικό» κόσμο είναι σχεδιασμένο για να μας κρατήσει παγιδευμένο και φοβισμένοι.

Μέσα από την εμπειρία μου, έχω μάθει ότι η μόνη πρόσβαση στην πνευματική ουσία μας είναι μέσα από ηρεμία του νου. Και οι κακοποιοί έχουν βαλθεί στη δημιουργία αλλά τίποτα. Το ηχηρό ερώτημα είναι γιατί; Και η μόνη βιώσιμη απάντηση είναι CONTROL.

Γίνετε ακόμα, ήσυχο το μυαλό, συνειδητοποιούν ότι υπάρχει πράγματι τίποτα να φοβηθούν, και θα εκπλαγείτε με το τι θα ανακαλύψετε. Στην Γένεση 1:26 ο Θεός φαίνεται να δείχνουν ότι ζούμε σε μια προσομοίωση ενός πραγματικού κόσμου με τις λέξεις: «Ας κάνουμε την ανθρωπότητα κατ 'εικόνα μας, καθ' ομοίωσιν ημών."

Στις Προσομοίωση ο καθηγητής Nick Bostrom υποστηρίζει ότι τουλάχιστον ένα από τα ακόλουθα πρέπει να είναι αλήθεια: - Το ανθρώπινο είδος είναι πολύ πιθανό να εξαφανιστεί πριν φτάσει σε ένα στάδιο μετα-ανθρώπινες. - Κάθε πολιτισμός μετανθρώπινο είναι εξαιρετικά απίθανο να τρέξει ένα σημαντικό αριθμό προσομοιώσεις της εξελικτικής ιστορίας τους (ή παραλλαγές τους).

-. Είμαστε σχεδόν βέβαιο ότι ζούμε σε μια προσομοίωση σε υπολογιστή Με βάση το παραπάνω επιχείρημα, είναι πιθανό ότι το σύμπαν είναι μια εικονική πραγματικότητα. Οι άνθρωποι έχουν την τάση να οικοδομήσουμε προσομοιώσεις. Είναι επίσης πιθανό ότι οι άνθρωποι ανέπτυξαν ένα προηγμένο πολιτισμό που είναι σε θέση να δημιουργήσουν virtual πραγματικότητα εδώ και πολύ καιρό, ώστε οι άνθρωποι δεν είναι πιθανό να εξαφανιστεί πριν από την επίτευξη μετανθρώπινο στάδιο.

Υπήρξαν δισεκατομμύρια έτη κατά τα οποία η ανθρωπότητα θα μπορούσε να γίνει ένα προηγμένο πολιτισμό που είναι σε θέση να οικοδομήσουν εικονικές πραγματικότητες, έτσι η πιθανότητα της ανθρωπότητας που εισέρχονται σε αυτή τη φάση το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα είναι μικρό, σε σύγκριση με οποιοδήποτε χρονικό διάστημα στο παρελθόν.

Επομένως, είναι λογικό να υποθέσουμε ότι είμαστε σχεδόν βέβαιο ότι ζούμε σε μια προσομοίωση σε υπολογιστή. Η υπόθεση ότι αυτό το σύμπαν είναι μια εικονική πραγματικότητα μπορεί να υποστηριχθεί με τις ακόλουθες διαπιστώσεις: - Τεχνολογίας, όπως το Holodeck φαίνεται να είναι εφικτή λιγότερο από έναν αιώνα από τώρα, ενώ οι άνθρωποι έχουν την τάση να κάνει εικονικές πραγματικότητες με προσομοιώσεις των ανθρώπων. Δισεκατομμύρια εικονικές πραγματικότητες, όπως αυτό το σύμπαν μπορεί να υπάρχουν, γι 'αυτό είναι απίθανο ότι αυτό το σύμπαν είναι πραγματικό.

- Η ύπαρξη της συγχρονικότητας και συμπτώσεις δείχνει ότι υπάρχει ένα σενάριο πίσω από όλες τις εκδηλώσεις. - Σε μια εικονική πραγματικότητα υπερφυσικό και παραφυσικά γεγονότα είναι δυνατόν. - Σε μια εικονική πραγματικότητα θαύματα είναι πιθανό ότι φαίνεται να αψηφά τους νόμους της φύσης, όπως έχουν περιγραφεί στη Βίβλο.

Η υπόθεση ότι αυτή η εικονική πραγματικότητα ανήκει από κάποιον που λέμε ο Θεός μπορεί να υποστηριχθεί με τις ακόλουθες διαπιστώσεις: - Στην Γέννεση 1:26 Ο Θεός φαίνεται να δείχνουν ότι ζούμε σε ένα αντίγραφο ενός πραγματικού κόσμου με τις λέξεις: «Ας κάνουμε την ανθρωπότητα κατ 'εικόνα μας, καθ' ομοίωσιν ημών."

- Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν χιλιάδες θεοι και θεές που λατρεύονταν στο παρελθόν, κανένας από αυτους δεν παρουσίασε τον εαυτό του ή τον εαυτό της, εκτός από ένα. - Είναι απίθανο ότι από καθαρή τύχη μια θρησκεία ενός μικρού και συχνά διασκορπισμένοι άνθρωποι επέζησαν για περισσότερα από 1.500 χρόνια και στη συνέχεια έγινε η βάση για τρεις μεγάλες θρησκείες του κόσμου, ενώ έχει προείπε στον Αβραάμ ότι όλοι οι λαοί θα ευλογηθούν στο πρόσωπό του (Γεν. 18:17-18). δούμε το σύμπαν σαν μια Εικονική Πραγματικότητα

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


0σχόλια:

Ακόμα περισσότερα στοιχεία προκύπτει ότι το σύμπαν μας είναι μια μεγάλη προσομοίωση δημιουργήθηκε από μια ευφυή σχεδιαστή
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: