Ο θρασύς βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν 25 χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και το κατηγορεί για την καταστροφή της χώρας (vid) κλασική τακτική  αριστερών!
Ο Παπαηλίου του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ, ενώ 19 χρόνια ανήκε στο ΠΑΣΟΚ!! κλασική τακτική αριστερών!

Αχαριστία, θράσος και πολλά άλλα θα μπορούσε να καταλογίσει κανείς στον βουλευτή Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργο Παπαηλιού, το σίγουρο είναι πως- όπως εύστοχα σχολίασε το μέλος του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Σουλαδάκη- γελάει ο κόσμος…

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που για δυο και… βάλε δεκαετίες ήταν στο ΠΑΣΟΚ κατηγορεί σήμερα το ΠΑΣΟΚ ότι κατέστρεψε τη χώρα!

Ειδικότερα, ο κ. Παπαηλιού πήρε χθες το λόγο για να μιλήσει για το νέο Μνημόνιο και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«… μας κατηγορείτε λες και ο ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ εισήγαγε τις μνημονιακές πολιτικές, λες και ο ΣΥΡΙΖΑ οδήγησε στην καταστροφή της χώρας και της αγροτικής παραγωγής και όχι οι πολιτικές που άσκησαν οι κυβερνήσεις της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ τις τελευταίες δεκαετίες…».

Αυτή η φράση του κ. Παπαηλιού έδωσε την αφορμή στην αναπληρώτρια Γραμματέα του Τομέα Διεθνών & Ευρωπαϊκών Σχέσεων του ΠΑΣΟΚ Βασιλική Σουλαδάκη να σχολιάσει «καυστικά» στα social media: «Ό Παπαηλιου του ΣΥΡΙΖΑ που λέει στη Βουλή ότι το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε τη χώρα ήταν υποψήφιος με ΠΑΣΟΚ το 1989,1990, 2000,2004, 2007. Γελαει ο κόσμος.

Φυσικά μόνο με ΣΥΡΙΖΑ κατάφερε να εκλεγεί».

Σημειώνεται, επίσης, πως ο κ. Παπαηλιού εκτός των άλλων διετέλεσε Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας του ΥΒΕΤ επί κυβέρνησης Ανδρέα Παπανδρέου, μεταξύ Νοεμβρίου 1993 και Οκτωβρίου 1994.

Το επίμαχο στιγμιότυπο μετά το 5.40, τέτοιους αδίσταχτους καταψήφισαν!!! και αναρωτιούνται τι έγιναν όλοι οι ΠΑΣΟΚΟΙ που έβγαζαν ΠΑΣΟΚ τόσα χρονιά, ΥΓ : ΠΑΣΟΚ που ίδρυσαν κομμουνιστές(με λεφτά της cia)....Αριστεροί έγιναν μέσα σε μια νύχτα! τους ίδιους βγάλατε κοιμισμένοι! σωστά λένε στο 0:40 η Ελλαδα έχει κομμουνιστή πρωθυπουργό ! όταν το λέγαμε απο το 2013 ημαστε οι "κακοί".

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications