1 Μαΐ 2017

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει μέσα στο 2017 – Κάποιος πρέπει να προετοιμάσει την νέα ανθρωπότητα»

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει μέσα στο 2017 – Κάποιος πρέπει να προετοιμάσει την νέα ανθρωπότητα»

Η βασίλισσα Ελισάβετ προκάλεσε κύματα ανησυχίας παντού όταν φέρεται να ανακοίνωσε σε κλειστό όπως πάντοτε κύκλο φίλων και της οικογένειας της ότι, ο «τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει φέτος».

Αυτό προφανώς θα γίνει προκειμένου οι Ιλλουμινάτι να επιβάλλουν στην ανθρωπότητα την επόμενη φάση του άρρωστου και άνομου γενικού σχεδίου τους που αφορά την «υποδούλωση» του πληθυσμού, αναφέρει βρετανικό άρθρο.

«Το 2017 θα είναι ένα πολύ ξεχωριστό έτος. Θα μείνει στην ιστορία ως η αρχή του 3ου Παγκοσμίου Πολέμου», φέρεται να δήλωσε η Βασίλισσα με ένα σαρδόνιο χαμόγελο, σύμφωνα με το Windsor Castle insider.

Η Βρετανίδα βασίλισσα προέβει στις αποκαλύψεις στην επίσημη δεξίωση των γενεθλίων της που γιορτάζεται επίσημα από το βρετανικό έθνος τον Ιούνιο, όταν ο καιρός είναι καλύτερος με στρατιωτική παρέλαση που ονομάζεται «Trooping the Color».

Η 22η Απριλίου όμως είναι η πραγματική ημερομηνία των γενεθλίων της και επίσης γιορτάζεται αποτελώντας μια μεγάλη ευκαιρία συγκέντρωσης μόνο των μελών της βασιλικής οικογένειας και οικογενειακών προσκεκλημένων επισκεπτών που επιλέγονται προσεκτικά μέσα από μια τεράστια λίστα .

«Η βασίλισσα φέρονταν να μιλούσε σαν να γνώριζε τα σχέδια των Ιλλουμινάτι απ΄ έξω και ανακατωτά», δήλωσε στο Windsor Castle insider, ανώνυμη «οικογενειακή» πηγή μιλώντας με την αυστηρή προϋπόθεση της ανωνυμίας. «Για να κάνει τα πράγματα χειρότερα ( η Βασίλισσα) φάνηκε να συγκινείται από την πιθανή έναρξη ενός νέου παγκόσμιου πολέμου», δήλωσε η πηγή.

Σύμφωνα με το βρετανικό δημοσίευμα, μέχρι τα τέλη του 2017 ο πλανήτης και ο κόσμος όπως το γνωρίζαμε θα είναι μη αναγνωρίσιμος, εάν οι Ιλλουμινάτοι συνεχίσουν να κερδίζουν δύναμη.

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή υπήρξε από καιρό η προτιμώμενη μέθοδος για την ανάφλεξη του τρίτου παγκοσμίου πολέμου , φέρνοντας τη Ρωσία, την Κίνα και τις Η.Π.Α. σε άμεση αντιπαράθεση, προτού φθάσουν στην τελική φάση του γενικού σχεδίου για παγκόσμια κυριαρχία.
Η Βρετανίδα βασίλισσα φέρεται να είπε για αυτό: «Κάποιος πρέπει να προετοιμάσει την νέα ανθρωπότητα που σύντομα θα αναγεννηθεί, και η οποία δεν μπορεί να δημιουργηθεί χωρίς μια περίοδο πλήρους σκότους , με τις πιο μαύρες νύχτες, όπως αυτές που δεν έχουμε βιώσει ποτέ».

Στην συγκεκριμένη περίπτωση πολλοί από τους παρευρισκόμενους σοκαρίστηκαν προσπαθώντας να χωνέψουν μαζί με το επιδόρπιο τους, και τις δηλώσεις της βασίλισσας Ελίζαμπεθ, περί Νέας Παγκόσμιας Τάξης και εποχής που θα είμαστε τεχνολογικά πρωτοπόροι και η ανθρωπότητα θα ζήσει ως ένας λαός κάτω από μια κυβέρνηση σε απόλυτη ειρήνη.

Η βασίλισσα «χαμήλωσε» την φωνή της ενώ εξηγούσε την «ομορφιά» της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, σύμφωνα με την πηγή σαν μην ήθελε να επεκταθεί περισσότερο .
Οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι στο δωμάτιο ωστόσο ήταν σιωπηλοί. Έξω από αυτό Βρετανοί αξιωματικοί και στρατιώτες του βασιλικού πυροβολικού (Royal Horse Artillery) καθοδηγούσαν άλογα κοντά στο Κάστρο του Windsor, για να πραγματοποιήσουν έναν στρατιωτικό χαιρετισμό με βολές από 41 πυροβόλα .

Η βασίλισσα κατέστησε σαφές ότι δεν έχει «πρόθεση να ανακατατάξει το υπάρχον σύστημα» μέχρι να ξυπνήσει σε αυτό η «νέα αυγή». Οι ειδήσεις ήρθαν με χαμόγελο από πολλούς παρευρισκόμενους φιλοξενούμενους, ενώ άλλοι εξακολουθούσαν να κλονίζονται από την «ωμή» δήλωση της Βασίλισσας.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Βρετανίδα μονάρχης σοκάρει τους φίλους της στα γενέθλια της με ζοφερές προβλέψεις για το επόμενο έτος. Τον Απρίλιο του 2016 η βασίλισσα προέβλεψε με ακρίβεια ότι το έτος αυτό θα ήταν ένα «annus horribilus» για τις διασημότητες, με έναν ασυνήθιστα υψηλό αριθμό θανάτων διασημοτήτων.

Η βασίλισσα ακούστηκε να εξηγεί ότι «τα τέσσερα εικονίδια πρέπει να πεθάνουν το 2016», και αυτά τα τέσσερα εικονίδια θα ήταν πλούσιες, διάσημες, ελεύθερες προσωπικότητες σκέψης που είχαν απορρίψει τις προόδους των Ιλλουμινάτι .
Η ίδια φέρεται να προειδοποίησε τους φίλους και την οικογένειά της ότι οι θάνατοι διασημοτήτων που έλαβαν χώρα το 2016 θα χρησίμευαν ως προειδοποίηση σε άλλους διάσημους ισχυρούς ανθρώπους, να ενταχθούν στους Ιλλουμινάτι και να υποταχθούν στη δύναμη της λατρείας … ή να πεθάνουν.

Οποιαδήποτε διασημότητα που της «επιτρέπεται» να παραμείνει στο προσκήνιο το 2017 θα ήταν εξ ολοκλήρου «ήπια και ελεγχόμενη». Αυτό φέρεται να είναι άλλωστε ξεκάθαρο μέρος του σχεδίου των Ιλλουμινάτι .
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι ακριβώς είναι αλήθεια και τι μύθος από όλα αυτά , αλλά υπάρχουν πολλές «πληροφορίες» για την βρετανική βασιλική οικογένεια και τις πολλές διασυνδέσεις της με «σκοτεινές οργανώσεις» κατά καιρούς.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βασίλισσα Ελισάβετ: «Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα ξεκινήσει μέσα στο 2017 – Κάποιος πρέπει να προετοιμάσει την νέα ανθρωπότητα»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats