27 Μαΐ 2017

UFO και νεκρά εξωγήινα σώματα αποθηκεύονται αλλά όχι στην Περιοχή 51

UFO και νεκρά εξωγήινα σώματα αποθηκεύονται αλλά όχι στην Περιοχή 51

Ο καθένας έχει την άποψή του για περιοχή 51 και τι μπορεί να υπάρχει ή όχι εκεί. Ωστόσο, πολλοί έρχονται τώρα να πουν ότι ενώ η Περιοχή 51 έχει τα μυστικά της, η πραγματική δράση βρίσκεται σε μια υπόγεια αποθήκη στην οροσειρά Papoose λίγα μίλια μακριά.

Η Περιοχή 51 έγινε γνωστή το 1947, όταν πιστεύεται ότι ένα διαστημόπλοιο συνετρίβη κοντά στο Roswell του Νέου Μεξικού. Για μέρες, οι κυβερνητικοί αξιωματούχοι καθάριζαν την περιοχή όπου ισχυρίστηκαν ότι συνετρίβη αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας....

Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι η κυβέρνηση επιτρέπει τον προβληματισμό να τρέχει αχαλίνωτα γύρω από την Περιοχή 51 για να τραβήξει την προσοχή μακριά από την αληθινή τοποθεσία των εξωγήινων αρχείων. Μακριά από τα δημόσια βλέμματα και με την Περιοχή 51 να μαζεύει όλες τις υποψίες, οι αξιωματούχοι και οι επιστήμονες της εγκατάστασης στο όρος Papoose θα ήταν πιο ελεύθεροι να αναπτύξουν τα κυβερνητικά όπλα, τις συσκευές ή και να πειραματιστούν με εξωγήινη τεχνολογία

Εάν η κυβέρνηση διέθετε εξωγήινο διαστημόπλοιο, είναι βέβαιο ότι η κορυφαία προτεραιότητά της θα ήταν να αναδημιουργήσει την τεχνολογία για το ανθρώπινο όφελος. Το MUFON – δίκτυο για αναφορές εξωγήινων- αφιερώνεται στην τεκμηρίωση κάθε παρατήρησης περίεργων αεροσκαφών, αν πρόκειται δηλαδή για εξωγήινη τεχνολογία ή για ανθρώπινο δημιούργημα.

Η διαφορά στα γήινα και τα εξωγήινα σκάφη είναι στην κατασκευή και την εμφάνιση. Θα μπορούσε να ειπωθεί ότι με τις πληροφορίες που αντλήθηκαν από τη συλλογή εξωγήινων τεχνολογιών, οι επιστήμονες έχουν επιτύχει να αναδημιουργήσουν τα τεχνικά κατορθώματα των εξωγήινων γειτόνων μας.

Είτε η βάση για την έρευνα τεχνολογιών από UFO βρίσκεται στη δημοφιλή Περιοχή 51 είτε μέσα σε μια απομονωμένη οροσειρά στην αγροτική Νεβάδα, εκείνοι που αναρωτιούνται για το τι πραγματικά συμβαίνει κρατούν τα μάτια τους ανοιχτά για σημάδια της αλήθειας.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

UFO και νεκρά εξωγήινα σώματα αποθηκεύονται αλλά όχι στην Περιοχή 51
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: