Θίασος το ΝΑΤΟ: Πλακώθηκαν ΗΠΑ-Γερμανία  για τα ίδια αφεντικά!
Θίασος το ΝΑΤΟ: Πλακώθηκαν ΗΠΑ-Γερμανία  για τα ίδια αφεντικά!

Πρόσφατα ξάνα έβαλαν οτι η Γερμανία ειναι υπό κατοχή απο το 1945! αφου πρώτα το κάναμε εμείς ευρεία γνωστό στο Ελλαδισταν! μαλιστα οι δημοκράτες έκαναν και Block στο facebook εκείνου του ποστ,που έλεγε οτι και η Μέρκλελ ειναι κομμουνιστρία κόρη Εβραίου!! φοβήθηκαν μην ξυπνήσουν τα πρόβατά! επι χρονιά τους λενε για "ναζι" που επιβάλουν μετρά! και λοιπές αρλούμπες για διανοητικά ανάπηρους! καθώς αυτα που τους λένε επι χρονιά δεν εχουν στοιχειώδες λογική!

1 Αν ηταν ναζιστική σήμερα η Ελλάδα θα ηταν παράδεισος απο κάθε άποψη! , 2 σας είπαν οτι η ναζιστική Γερμανία βοήθησε την Ελλάδα στην σκόπιμη γενοκτονία, που εκαναν πριν καν έρθουν Γερμανοί να διώξουν τους κομμουνιστές με τους Άγγλους? οχι φυσικά! σκάτωσαν τον Μεταξά μόλις κατάλαβε τι πανε να κάνουν , και έβαλαν την Ελλαδα κατα της Γερμανίας! αντί αυτού λένε ενα σορό ψέμματα! μέχρι και οτι έκλεψαν λεφτα απο Έλληνες! οι "κακοί ναζι" φυσικά! η σκότωσαν χιλιάδες Έλληνες(?) μήπως εννοούν αυτούς που σκότωσαν οι κομμουνιστές? πότε θα έρθουν οι αριστεροι Γερμανοί απο τους δις βιασμούς Μογγόλων το 1945-1950 Γερμανίδων, (αριστεροί ιδιοι με αυτούς εδώ), να "παραδεχτούν τα εγκλήματα των ναζι"?

Δεν είδα να λεει τα ίδια κάποιος "ναζι"Γερμανός! αν έχει μείνει κάνεις πια!!καθώς ητανοι πιο φιλέλληνες απο όλους σε ολο τον κόσμο τότε! και αφου δεν πέτυχε η λιμοκτονία τύπου Στάλιν, εφάρμοζαν την άλλη αγαπημένη τους τακτική: ομαδικές σφαγές και παιδομάζωμα!τάχα ως "συνεργάτες" των κακών ναζι" και εχθροί του ΕΑΜ! ακριβώς για τον ίδιο λόγο που εκαναν ομαδικές γενοκτονίες ποντίων μαζί με αυτη της Σμύρνης! απο τον πρώτο παγκόσμιο ! ηταν συνεργάτες των Γερμανών!!Ο Άρης Βελουχιώτης το είχε διακηρύξει αφελέστατα. «Εφτάμιση εκατομμύρια Έλληνες είναι. Απ' αυτούς θα μείνουν τρία εκατομμύρια, και πολύ τους» αποτέλεσμα αυτού? γύρο σας! και τα κομμουνιστικά ψεμματα που σας έχουν φυτέψει άλλου οχι εδώ! βαρεθήκαμε την ηλιθιότητα ορισμένων! να μας λένε ως αυτονόητα τα ψέμματα και να μας κάνουν και υποδείξεις! να πάτε στην μηχανή του χρόνου και διαστρέβλωσης της ιστορίας της συριζοερτ! να λέτε τα παραμυθία σας μερικοί! .

Και για να μην το κουράζουμε πολύ το θέμα, οποίο λέει με λυσσά για "ναζι" που ήθελαν να κατακτήσουν την Ελλάδα,δεν ειναι καν Έλληνες!! "έσπασε ο σύνδεσμος"! αλλιως θα είχαν έστω γονιδιακή μνήμη, για να καταλάβουν οτι κάτι δεν πάει καλα με αυτα πους τους έχουν μάθει απο τα σχολεία ακόμα!θα είχαν το στοιχείο της ερευνάς και οχι άβουλης υιοθέτησης(ακόμα και σε αυτα που λέμε εμείς ας αποδείξουν οτι λέμε ψέμματα κάπου όμως!),3 δεν γίνεται να ειναι πρόβατα!γιαυτό κατάσφαζαν οι κομμουνιστες τουρκομογγολοι παντού! που φυσικά ουδεμιά σχέση έχουν με Έλληνες! άλλο ένα ψέμα καθαρό το ελληνικό DNA HOAX!©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Η είδηση : Πλακώθηκαν άσχημα στο ΝΑΤΟ Ν.Τραμπ και Γερμανία. Φαίνεται ότι το ευρωπαϊκός αριστερός πρώην κομμουνιστές θίασος δεν γουστάρει Ν.Τραμπ και το δείχνει με κάθε τρόπο . Με το «καλημέρα σας», ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατηγόρησε τους 27 ηγέτες του ΝΑΤΟ ότι «δεν φέρονται δίκαια στους Αμερικανούς φορολογουμένους», καθώς δεν συμμετέχουν με το ποσοστό που τους αναλογεί στον προϋπολογισμό της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, αφήνοντας μεγάλο μέρος από το βάρος να πέφτει σε αμερικανικούς ώμους.

Ο Ν.Τραμπ μπροστά σε όλους τους ηγέτες βρήκε την ευκαιρία να τους υπενθυμίσει ότι μόνο 23 από τα 28 μέλη πληρώνουν αυτό που υποχρεούνται και ότι οφείλουν «τεράστια ποσά» στον προϋπόλογισμό του ΝΑΤΟ από τα προηγούμενα χρόνια.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψη της Μέρκελ στον Λευκό Οίκο, υπήρξαν πολλές στιγμές αμηχανίας, με τον Τραμπ να αρνείται την χειραψία μπροστά στις κάμερες και την επομένη να δηλώνει πως ζήτησε από την Καγκελάριο να πληρώσει η Γερμανία τα ποσά που οφείλει στο ΝΑΤΟ.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications