9 Μαΐ 2017

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ: Συναγερμός στην Κίνα – Ζήτησε από τους πολίτες της να εγκαταλείψουν τη Βόρειο Κορέα

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ: Συναγερμός στην Κίνα – Ζήτησε από τους πολίτες της να εγκαταλείψουν τη Βόρειο Κορέα

Συναγερμός σε όλες τις δυνάμεις που εμπλέκονται εμμέσως ή απευθείας με μία πιθανή στρατιωτική σύγκρουση στην κορεατική χερσόνησο, σήμανε τη Δευτέρα, με την ηγεσία της Κίνας να δίνει οδηγία στους Κινέζους πολίτες να εγκαταλείψουν άμεσα τη Βόρειο Κορέα.

Το Πεκίνο προέβη στην παραπάνω οδηγία, προκειμένου να προφυλάξει τους Κινέζους πολίτες από μία πιθανή σύγκρουση της Πιονγκγιάνγκ με τις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ πλησιάζει ο αμερικανικός στόλος στην περιοχή.

Όπως αναφέρουν τα ασιατικά ΜΜΕ, η πρεσβεία της Κίνας έστειλε έγγραφο σε όσους πολίτες διαθέτουν κινεζική υπηκοότητα, ακόμη και διπλή (Κορεατική), προκειμένου να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στην πατρίδα τους.

Η αποστολή των επιστολών ξεκίνησε ανήμερα των εορταστικών εκδηλώσεων της 85ης επετείου του Κορεατικού Στρατού, τον περασμένο μήνα. Η πρεσβεία της Κίνας δεν θέλησε να επιβεβαιώσει την οδηγία της, καθώς οι κινήσεις φέρονται να γίνονται σε προσωπικό επίπεδο, ώστε να μην λάβουν διαστάσεις σε διπλωματικό επίπεδο, αλλά και να μην προκληθεί πανικός στον ντόπιο πληθυσμό.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της δεν υπάρχει αναφορά, ενώ και ο εκπρόσωπός της απέφυγε να σχολιάσει. Τα ασιατικά ΜΜΕ ωστόσο, μεταδίδουν με σιγουριά την είδηση, τονίζοντας πως η αποχώρηση των Κινέζων έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά με διακριτικό τρόπο.

Αρκετοί αναλυτές πάντως φοβούνται ότι επίκειται στρατιωτική σύγκρουση, με μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία όπως η dailystar να μιλάνε ανοικτά για Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο.

crashonline.gr

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ: Συναγερμός στην Κίνα – Ζήτησε από τους πολίτες της να εγκαταλείψουν τη Βόρειο Κορέα
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats