9 Μαΐ 2017

Προκλητική ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ..«Οι Ευέλπιδες ήταν Ναυτικοί δόκιμοι και δεν είχαν εισιτήριο!»

Προκλητική ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ..«Οι Ευέλπιδες ήταν Ναυτικοί δόκιμοι και δεν είχαν εισιτήριο!»

Η ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΣΥ ΑΠΛΩΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΔΡΑΣΑΝ ΜΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ!

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ υπογράμμισε σε ανακοίνωσή του ότι «προσωπικά, κομματικά ή άλλου είδους κόμπλεξ δεν θα γίνουν αποδεκτά». Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, είχε δηλώσει την πρόθεσή του να καταθέσει ερώτηση στη Βουλή για την «απρεπή συμπεριφορά» ελεγκτών του μετρό σε Ευέλπιδες.

Σύμφωνα με καταγγελίες αυτοπτών μαρτύρων, στις 5 Μαΐου, στη στάση του Μετρό «Πανόρμου», κάποιοι ελεγκτές σταμάτησαν μια ομάδα 7 Ευέλπιδων «ζητώντας με έπαρση, περιπαικτικό ύφος και χαμόγελο ικανοποίησης τις ταυτότητές τους».

Θυμίζουμε ότι, όπως κατήγγειλαν στα μέσα κοινωνικής δικτυώσεως πολίτες, την περασμένη Παρασκευή στις 15:30 περίπου 7 Ευέλπιδες Ιης Τάξεως, οι οποίοι ήταν εξοδούχοι για το τριήμερο Παρασκευοσαββατοκύριακο, εξέρχονταν από το σταθμό του ΜΕΤΡΟ στην Πανόρμου, όταν τρεις ελεγκτές ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΩΣ σταμάτησαν τους εν στολή Ευέλπιδες, ζητώντας τους εισιτήρια, την ίδια ώρα που όλοι οι υπόλοιποι Έλληνες και ξένοι επιβάτες διέρχονταν ανενόχλητοι και χωρίς να υφίστανται τον παραμικρό έλεγχο.

Οι Ευέλπιδες αμέσως πειθάρχησαν και έβγαλαν τα εισιτήριά τους, συμφώνως με τους καταγγέλλοντες πολίτες ωστόσο όμως επενέβησαν αυτοί και ένας Ειδικός Φρουρός, οι οποίοι έκαναν παρατήρηση στους ελεγκτές που ήλεγχαν ΜΟΝΟ τους Ευέλπιδες! Μάλιστα, όταν ο ένας εκ των πολιτών ζήτησε το λόγο από τους ελεγκτές γιατί εξέτασαν ΜΟΝΟ τους Ευέλπιδες, οι ελεγκτές τον απείλησαν ότι θα φωνάξουν την Αστυνομία και τον Εισαγγελέα!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Ευέλπιδες για προφανείς λόγους δεν έχουν καταγγείλει την πρωτοφανή και απαράδεκτη συμπεριφορά των ελεγκτών, και όλα αυτά έγιναν γνωστά από τις καταγγελίες πολιτών.

Και ενώ αυτά καταγγέλλουν οι πολίτες, η ΣΤΑΣΥ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση αναφορικώς με το περιστατικό..και υποστηρίζει ότι δεν είχαν εισιτήριο!

Δείτε την ανακοίνωση
Με αφορμή δημοσιεύματα, αλλά και τις δηλώσεις των βουλευτών κυρίων Δ. Καμμένου και Αδ. Γεωργιάδη, αναφορικά με τον έλεγχο εισιτηρίων σε ένστολους φοιτητές στρατιωτικής σχολής, θέλουμε να επισημάνουμε τα εξής:
Την Παρασκευή 5/5/2017, στον σταθμό Πανόρμου και ώρα 15:30, διενεργήθηκε έλεγχος σε τέσσερις φοιτητές της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων και όχι της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων, όπως αναφέρεται σε όλα τα δημοσιεύματα και αυτό πιστοποιείται από τα συστήματα καταγραφής του σταθμού.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου διαπιστώθηκε ότι οι τρεις εκ των τεσσάρων δεν είχαν εισιτήριο ή κάρτα απεριορίστων διαδρομών. Οι δύο ισχυρίστηκαν ότι με την επίδειξη της υπηρεσιακής του ταυτότητας δικαιούνται δωρεάν μετακίνηση (δικαιούνται, σύμφωνα με τα οριζόμενα από τον ΟΑΣΑ, μειωμένο εισιτήριο όπως όλοι οι φοιτητές τριτοβάθμιας εκπαίδευσης), ενώ ο τρίτος ότι το… έχασε.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου οι δύο ελεγκτές δέχθηκαν φραστική επίθεση από δύο επιβάτες, οι οποίοι τους κατηγόρησαν ότι κακώς γίνεται έλεγχος σε ένστολους. Αντιθέτως δεν έχει καταγραφεί κανενός είδους επεισόδιο μεταξύ των φοιτητών της Σχολής και των ελεγκτών. Τέλος, θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο τομέας ελέγχου κομίστρου στελεχώνεται από μόνιμους μισθωτούς εργαζόμενους της εταιρείας μας και όχι από προσωπικό ιδιωτικής εταιρείας φύλαξης, όπως εκ παραδρομής αναφέρθηκε από τον κ. Δ. Καμμένο."

Την παραδειγματική τιμωρία των ελεγκτών του Μετρό, ζητά ο Δημήτρης Καμμένος.
Με αφορμή το περιστατικό, ο βουλευτής των ΑΝΕΛ απέστειλε στον αρμόδιο υπουργό Μεταφορών επιστολή όπου ζητά την παραδειγματική τιμωρία των ελεγκτών του Μετρό για την «προσβολή» στους ευέλπιδες.Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ επισημαίνει μεταξύ άλλων στην επιστολή του προς τον Χρήστο Σπίρτζη πως «προσωπικά, κομματικά ή άλλου είδους κόμπλεξ δεν θα γίνουν αποδεκτά».

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Προκλητική ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ..«Οι Ευέλπιδες ήταν Ναυτικοί δόκιμοι και δεν είχαν εισιτήριο!»
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats