31 Μαΐ 2017

Ο πρώην αξιωματικός των ΗΠΑ μιλάει για το τι πραγματικά βρίσκεται στον Άρη

Ο πρώην αξιωματικός των ΗΠΑ μιλάει για το τι πραγματικά βρίσκεται στον Άρη

Οι πληροφορίες προέρχονται από τον Albert Stublebine ήταν διοικητής της Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Διοίκησης Ασφάλειας των ΗΠΑ, και ένας από τους πιο διακεκριμένους επικεφαλής της υπηρεσίας πληροφοριών του στρατού των ΗΠΑ.

Οι δηλώσεις έγιναν από δύο προσωπικότητες που δεν ειναι συνωμοσιολόγοι! μεταξύ των οποίων είναι ο John Podesta, ο οποίος ήταν επικεφαλής Σύμβουλος του επιτελείου του Μπιλ Κλίντον και Μπαράκ Ομπάμα .

Και από τον Δρ Brian O'Leary, πρώην αστροναύτης της NASA και καθηγητής φυσικής στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, ο οποίος είπε: υπάρχουν πολλές αποδείξεις ότι είμαστε σε επαφή,άλλοι πολιτισμοί έχουν επικοινωνείτε μαζί μας για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με τον Albert Stublebine, υπάρχουν κατασκευές στην επιφάνεια του Άρη,καθώς και οτι υπάρχουν υπόγειοι χώροι, επίσης υπάρχουν μηχανήματα στην επιφάνεια του Άρη που φυσικά δεν ειναι απο ανθρώπους!. Σε ένα σημείο στη δήλωσή του είπε το εξής: Υπάρχουν δομές στην επιφάνεια του Άρη για την ιστορία, υπάρχουν δομές κάτω από την επιφάνεια του Άρη που δεν μπορούσαν να δουν οι κάμερες του Voyager το 1976 ..

θα ήθελα επίσης να πω ότι υπάρχουν μηχανήματα στην επιφάνεια του Άρη και υπάρχουν μηχανές κάτω από την επιφάνεια του Άρη μπορούμε να δούμε λεπτομέρειες, τι είναι, πού βρίσκονται, και πολλές λεπτομέρειες σχετικά με αυτά.

Δεν είναι γνωστό αν αναφέρεται σε εξωγήινα όντα η μονο μηχανήματα. Εδώ να γίνει σαφές, σύμφωνα με την δήλωσή του δεν ανέφερε τίποτα άπλα κανει μια γενική αναφορά τι υπάρχει εκεί, οι πληροφορίες θα μπορούσαν να προέρχονται από το απομακρυσμένο πρόγραμμα προβολής,γνωστό και ως πρόγραμμα Stargate.

Όπως φαίνεται ο αξιωματικός είχε παίξει καθοριστικό ρόλο στο πρόγραμμα Stargate, το οποίο ήταν ένα απομακρυσμένο πρόγραμμα προβολής. Ο Albert ήταν υπέρμαχος του «ψυχικού» πολέμου, και βασικός παράγοντας στο έργο «Stargate». Ο όρος απομακρυσμένη προβολή μπορεί να οριστεί με πολλούς τρόπους. Είναι η ψυχική ικανότητα των ανθρώπων να περιγράψουν μια απομακρυσμένη γεωγραφική θέση εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από τη φυσική τους θέση.

Τα αποτελέσματα αυτού του έργου δεν ειναι γνωστά. Άλλα σε αλλα σχετικά πειράματα που έχουν γίνει, τα άτομα που πήραν μέρος έχουν περιγράψει επιτυχώς φυσικά αντικείμενα που δεν ηταν στην φυσική τους θέση. Τέλος ανώτερα πνευματικά άτομα οπως η Maria Ruis Orcis(Vril Society) ,όχι άπλα έβλεπε αλλα είχε και επικοινωνία με άλλους κόσμους!! ©ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΕΤΟΣ

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Ο πρώην αξιωματικός των ΗΠΑ μιλάει για το τι πραγματικά βρίσκεται στον Άρη
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
>
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΔΡΑΣΤΉΡΙΟΙ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ FACEBOOK ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΑ ΜΗ ΔΡΑΣΤΉΡΙΑ ΑΤΟΜΑ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΦΙΜΏΣΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ- ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(Και με αποκλειστικά άρθρα στην Ελλάδα. Η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.
Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα,(κλείστε με close).
Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications: