UFO και Project Stargate! που δεν υπάρχουν για δίποδα ζωα! 930.000 αποχαρακτηρισμένα αρχεία της CIA στο ίντερνετ!
UFO και Project Stargate! 930.000 αποχαρακτηρισμένα αρχεία της CIA στο ίντερνετ!

Υπάρχουν σοβαρές υποψίες οτι και τα ολοκληρωμένα κυκλώματα ειναι απο ναζιστική/ εξωγήινη (τύπου ολύμπιοι "θεοί")τεχνολογία!, Ένα απίστευτα μεγάλο αρχείο, που περιλαμβάνει 12 εκατομμύριες σελίδες αποχαρακτηρισμένων εγγράφων της, ανέβασε η CIA στο διαδίκτυο. Στα αρχεία υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με θεάσεις UFO, το Project Stargate και άλλα κάποτε μυστικά αρχεία.

Οι πληροφορίες κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 1995 όταν ο τότε πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής Μπιλ Κλίντον διέταξε να αποχαρακτηριστούν όλα τα έγγραφα με ιστορική αξία που ήταν τουλάχιστον 25 ετών. Ωστόσο τα έγγραφα ήταν προσβάσιμα μόνο από 4 τερματικούς υπολογιστές στα Εθνικά Αρχεία στην Ουάσιγκτον.

Το 2000 η CIA κυκλοφόρησε τα έγγραφα στo εργαλείο αναζήτησης ηλεκτρονικών αρχείων CREST, αλλά τα αρχεία δεν ήταν ακόμα διαθέσιμα χωρίς φυσική παρουσία στα Εθνικά Αρχεία. Μετά από αγωγή το 2014 η CIA δήλωσε ότι θα δημοσίευε τα 930.000 έγραφα σε απευθείας σύνδεση, αλλά θα της έπαιρνε περίπου 6 χρόνια να σκανάρει κάθε σελίδα.

Ο διευθυντής διαχείρισης πληροφοριών δήλωσε ότι η υπηρεσία ήταν σε θέση να ολοκληρώσει το έργο πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, διαβεβαιώνοντας πως δεν παραλήφθηκε τίποτα από τα δεδομένα. "Η πρόσβαση σε αυτή την ιστορικά σημαντική συλλογή δεν περιορίζεται πλέον από τη γεωγραφία. Εργαστήκαμε πάνω σε αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα και αυτό ήταν ένα από τα πράγματα που ήθελα να κάνω πριν αποχωρήσω. Τώρα μπορεί κανείς να τα δει από την άνεση του σπιτιού του".

UFO και Project Stargate! 930.000 αποχαρακτηρισμένα αρχεία της CIA στο ίντερνετ!

Θεάσεις UFO
Τα αποχαρακτηρισμένα έγγραφα, όπως ήταν αναμενόμενο, περιέχουν πολλές περιπτώσεις θέασης UFO από όλη την υδρόγειο. Σε μια έκθεση αναφέρεται ότι εντοπίστηκε UFO από δύο αστυνομικούς που περιπολούσαν τα σύνορα της Λιθουανίας στις 26 Ιουνίου 1996.

"Οχήματα γεμάτα στρατιώτες από τη δύναμη ταχείας αντίδρασης ARAS, ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά και αστυνομικές ενισχύσεις έφτασαν αμέσως στο σημείο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες παρατηρήθηκε ένα σφαιρικό αντικείμενο να αιωρείται και να πάλλεται. Την ίδια στιγμή άκουσαν έναν περίεργο ήχο. Όταν μετακινήθηκαν 50 μέτρα μέσα στο ψηλό χορτάρι, η αστυνομία ανέφερε ότι η σφαίρα απομακρύνθηκε, ανέβηκε ψηλότερα και αναχώρησε γρήγορα".

Η έκθεση αναφέρει ότι αυτοί που παρακολούθησαν τη σκηνή μελέτησαν την περιοχή προσεκτικά και κατέγραψαν τον παράξενο ήχο που μπορούσε κανείς να ακούσει ακόμα και αφότου έφυγε το UFO από την περιοχή. Κατά τη στιγμή της δημοσίευσης, Λιθουανοί επιστήμονες δεν είχαν δώσει κάποια εξήγηση για τη θέαση, αν και ο επίτροπος της αστυνομίας είχε πει ότι οι δύο αστυνομικοί που είδαν το UFO ήταν "ψυχολογικά υγιείς και φυσιολογικοί άνθρωποι".

Το Project Stargate αναφέρεται σε έρευνες του στρατού των ΗΠΑ για παραφυσικά φαινόμενα. "Οι μελέτες παραφυσικών φαινομένων σχεδόν πάντα σχετίζονται με διαμάχες. Παρά τη διαμάχη που αφορά τη φύση και την ύπαρξή τους, πολλές οργανώσεις συνεχίζουν να ενδιαφέρονται για αυτά τα φαινόμενα", σημειώνεται σε αναφορά. "Η κοινότητα των υπηρεσιών πληροφορίων δεν αποτελεί εξαίρεση: Στη δεκαετία του 1970 είχε διεξαχθεί ένα πρόγραμμα που προορίζεται για τη διερεύνηση εφαρμογής ενός παραφυσικού φαινομένου".

Post A Comment:

12 comments

Ανώνυμοςείπε...

Ακόμα και αληθινή να είναι η φωτογραφία με τον γερμανικό ιπτάμενο δίσκο, πρόκειται για UFO?
Δεν είναι ένα κατασκεύασμα γερμανικό? Ειναι άγνωστης ταυτότητας αφου τόφτιαξαν οι Γερμανοι?
Τι UFO και ιστορίες........

Ανώνυμοςείπε...

Καλύτερα δίποδο ζώο παρά τετράποδο. Είναι πρόοδος.
Έχουμε σηκωθεί φίλε, δεν σερνόμαστε. Δεν πιστεύουμε τα παραμύθια. Είμαστε γνήσιοι Έλληνες, οχι ιμιτασιόν.

george-aetosείπε...

Όποιος θελει να δει ποιοι ειναι οι γνήσιοι Έλληνες υπάρχει πολύ εύκολος τρόπος!και οχι μονο ένας!και χωρις πολλά-πολλά! που δεν μπορώ να πω δημόσια! δεύτερο γιατι δεν κανουν ανάλυση γραμμικής DNA?
----------------------------------
και για το άλλον που λεει περί UFO: http://www.aetos-apokalypsis.com/2016/07/giolvas-milousame-me-exwgihnous-arxaia-ellhnika.html
--------------------------------------
Φυλετική καθαρότητα ξέρετε τι σημαίνει και την τεράστια σημασία που εχει? η ειναι "ναζιστικές θεωρίες" για εσάς? βάση της ιδεολογίας σας? αλήθεια τι ειναι ιδεολογία? οι Εβραίοι πάντως δεν αφήνουν να μπει κανεις χωρις τεστ DNA! εκεί γιατι δεν ειναι ναζιστικές θεωρίες?

Σανχεντρίν 59α: Η Δολοφονία ενός Goyim είναι σαν να σκοτώνεις ένα άγριο ζώο. NIDRATSCH Talpioth s.225:O Γιαχβέ δημιούργησε ζωώδες έθνη, έτσι ώστε οι Εβραίοι δεν πρέπει να εξυπηρετούνται από ζώα. Η μη-Εβραίοι είναι ζώα, συνεπώς, ένα ζώο με ανθρώπινη μορφή θα χρησιμεύει για τους Εβραίους. Συμφωνώ και επαυξάνω! ειναι χρήσιμα ζωα! ποιοι ειναι χρήσιμα ζωα? http://www.aetos-apokalypsis.com/2017/01/israil-sikothike-okto-metra-ipsos-fraxtis-aigipto.html

Δεν θα κάνω ιδιαίτερα στον καθένα sorry! πόσο μάλλον όταν δεν ξέρω που ανήκει κάποιος(αν ειναι άνθρωπος η ανθρωπόμορφο ζώο)! με "άρρωστα" άτομα με ιδεολογίες και δογματισμούς μη λογικές! η σελιδα δεν ειναι κομματική αλλα ερευνητική! και μετα απο ερευνά και μελέτη της συμπεριφοράς και τωρα και διαχρονία, μιας μερίδας συγκεκριμένης "ιδεολογίας" μπορώ να πω οτι εχω ανακαλύψει πολλά! οπως και τι ηταν οι "ναζι" στην πραγματικότητα ! πάντως τίποτα απο ολα αυτα που λενε επι χρονιά!

Ανώνυμοςείπε...

Τι ήταν δηλαδή οι Ναζί στην πραγματικότητα? καλοί άνθρωποι?

george-aetosείπε...

Ψάξε να βρεις τι ηταν οπως έψαξα και εγω, στο ίντερνετ εκτός Ελλάδας κατα προτίμηση!(γιατι ήξερα απο μικρός οτι λενε ψέματα!) τα στοιχειά ειναι εμφανές παντού! ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ!(ψάξε να βρεις τι εννοώ!) για την ιστορια αφου βρηκα τι ηταν μετα απο ερευνά και ανάλυση τον στοιχείων, ήρθε και η επαλήθευση μου, επιστημονικά τυχαια ! γιατι να πω σε ενα άγνωστο την ανακάλυψη μου? τα πράγματα ειναι πολύ χειρότερα απο όσο φαίνονται! οχι σε μονο πολίτικο επίπεδο, αλλα σε προσωπικό επίπεδο στις ζωές σας! ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΘΕΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ=ΑΓΝΟΙΑ ΑΛΛΑ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΈΝΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ!

Ανώνυμοςείπε...

Αφού επαληθεύτηκες και επιστημονικά αν και εντελώς τυχαία, τα θερμά μου συγχαρητήρια!!!!!
Πάντως είναι κρίμα αυτές τις γνώσεις να μην τις μεταλαμπαδεύσεις και σε άλλους. Θα πάνε στράφι?

Ανώνυμοςείπε...

όσο για το ψάξιμο στο Ιντερνετ μου έχουν πει κάτι παππούδες και γιαγιάδες που ζουνε ακόμη, από πρώτο χέρι, που έφαγαν την κατοχή στη μάπα, τι παλικαράδες και καλοί άνθρωποι ήταν οι Γερμανοί.

george-aetosείπε...

Ανάλογα τι ηταν οι παππούδες σου! καθώς και μενα μου εχουν πει παππούδες οχι κατα των Γερμανών ! αλλα κατα των κομμουνιστών! αλλα οπως φαίνεται μιλάω με δογματισμένο! γιαυτό και η ειρωνική στάση! εγω δεν μιλάω βάση ιδεολογίας όμως δεν υπάρχει ιδεολογία στην φυσική αλλα εμμονή και κολλημένα μυαλά, η μολυσμένος! !δεύτερο μήπως την κατοχή την προκάλεσαν οι κακοί ναζι?
άρχισε πρώτα με αληθινή ιστορια!
http://www.aetos-apokalypsis.com/2017/01/h-germania-einai-upo-katoxi.html
και άσε τα αλλα! επίσης αν έχεις έστω εναν κομμουνιστή στο σοι σου! άστο μην ψάξεις καν! δεν υπάρχει κανένας λόγος βασικά δεν υπάρχει λόγος να μπαίνουν τετοια άτομα εδω!η σελιδα δεν απευθύνεται σε ανθρωπόμορφα ζωα!!τέλος οι απαντήσεις σε ανωνύμους!

Ανώνυμοςείπε...

Δεν ειχα κομμουνιστή στο σόι μου κανέναν, δεν έτυχε. Βέβαια δεν μου προξενεί εντύπωση η αγένεια να αποκαλείς με κοσμητικά επίθετα τους επισκεπτες του σάιτ.
Δεν ειρωνεύτηκα εσένα αλλά δεν θα ανακηρύξω και τους Γερμανούς ως την ανώτερη φυλή.
Δεν παραλληλίζεις τους Σπαρτιάτες με την κτηνωδία των Ναζί.
Είσαι πάντως ελεύθερο άτομο αφού όποιος δεν συμφωνεί μαζί σου, τον φιμώνεις, βρίζοντάς τον χωρίς να τον ξέρεις κιόλας.
Πάντως δεν έχω παράπονο. Ανάρτησες τους διαλόγους.
Ευχαριστώ για την φιλοξενία.

george-aetosείπε...

Η συμπεριφορά ειναι ανάλογη της ειρωνείας του καθε ανώνυμου! όσοι δεν σέβονται και σχολιάζουν βγάζοντας συμπέρασμα απο ενα ποστ όταν εχουμε βαλει τόσα στοιχειά μοναδικά στην Ελλαδα! και καθε μέρα εχω να κάνω με τον καθε βλάκα! που δεν καταλαβαίνει τίποτα!και στο τέλος εκδηλώνεται (κομμουνιστης ειδική φυλη)αυτοι πουλάνε πνεύμα συνήθως! σου είπε κανεις οτι οι Σπαρτιάτες και οι ναζι ηταν κατι ξεχωριστό? η η Ευρώπη με την περιοχή Ρωμανία Ελλαδα???καταρχήν όταν λες άρια φυλη ξέρεις γιατι μιλάς? λες να τους άφησαν να πεθάνουν κατα χιλιαδες απο λοιμό μετα τον πολεμο , και βίαζαν κατα χιλιαδες Γερμανίδες ετσι απο μίσος άπλα? το παιδομάζωμα εδω ξέρεις γιατι έγινε? οι Εβραίοι δεν κανουν τίποτα τυχαια!και ολα αυτα έγιναν με εντολες τους! όταν σχολιάζεις χωρις προφίλ μην περιμένεις να σας χαϊδεύουν τα αυτια! εδω δεν χαϊδεύουμε αυτια! μην χάσουμε πιστούς προβατα!οπως κανουν άλλοι! οι φίλοι της σελιδας το γνωρίζουν! ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΤΟ 60% ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ" ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΕΔΩ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ! εκτός και είσαι κανένας εξυπνάκιας και περιμένεις να σου πω τα στοιχειά που δεν βρηκαν άλλοι τόσα χρονιά! τα οποία ειναι ολα τεκμηριωμένα !

george-aetosείπε...

κτηνωδία των Ναζί?? ποια απο όλες? για πάτα σφαγή στο δάσος Κατιν βιντεο! η αναθεώρηση της ιστορίας εκεί θα βρεις λίγη αληθινή ιστορια ! καθώς και το εκαναν οι κομμουνιστες στην Ελλαδα! άρχισε πρώτα απο τα βασικά και άσε τα πιο ψαγμένα! με το να λέτε γνώστες καραμέλες με στοιχειά κομμουνιστικα ψέμματα, που καταρρίπτονται για πλάκα δεν σας κανει έξυπνους! και προφανώς δεν εχω να πω κατι με τέτοιου είδους άτομα για άλλη μια φόρα κακός ασχολήθηκα λοιπόν! φαίνεται εχει ποτίσει στο DNA το ψέμα τόσα χρονιά! (γονιδιακή μνήμη) ....

thevείπε...

Μην κολώνεις αητέ. Ξυπνάνε σιγά σιγά και στην Ελλάδα τα πρόβατα. Στην υπόλοιπο κόσμο έχουν ξυπνήσει εδώ και τουλάχιστον μία δεκαετία.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications