13 Μαΐ 2017

Βίντεο με τις καλύτερες καταγραφές UFO 2017! (που δεν υπάρχουν οπως λένε οι σκοταδιστές)

Βίντεο με τις καλύτερες καταγραφές UFO! (που δεν υπάρχουν οπως)

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε πλάνα απο καταγραφές UFO όλες του 2017!

Είναι μυστικά σκάφη; nop ! μονο οι Γερμανοί (λεγόμενοι "ναζι") είχαν αυτη την τεχνολογία το 1945, ευτυχώς κατέστρεψαν οτι άφησαν πίσω, μονο κάτι αρχεία και φώτο βρηκαν οι κατακτητές βάρβαροι Μογγόλοι εισβολείς! αλλιως θα είχε βγει, μετα απο τόσα χρονιά! οπως βγήκαν και τα ελικόπτερα μαζί με τους κινητήρες jet που έκλεψαν και αντέγραψαν την τεχνολογία κατασκευής ελικοπτέρου, ειδικά των κινητήρων jet(καθώς και το 70% της τεχνολογίας που έχετε σήμερα)! κατα τα αλλα δεν ηταν ανώτερη φυλή ,γιαυτό βίαζαν κατά χιλιαδες όσες έμειναν ζωντανές!κλασική τακτική που έκαναν και στην Ελλάδα κάποτε!.

Είναι Blue Beam Project? αυτη η ηλιθιότητα που διαδίδουν οι κολλημένοι!! γιατί το έγραψε κάποιο troll του συστήματος, για να καλύψουν τα αδικαιολόγητα σχετικό: Περί άπατης Blue Beam Project! απλή λογική που απουσιάζει απο πολλούς, και στον μεσαίωνα και στην αρχαιότητα Blue Beam Project ηταν? η στο διάστημα τα UFO?

Είναι UFO που ανέκτησαν τα τελευταία χρονιά? και ναι και οχι! μετά τις θηριωδίες σφαγές ολοκαυτώματα και βιασμούς που έκαναν κατά της Γερμανίας και οχι το αντίστροφο οπως τους έμαθαν, απο το 1945 έως το 1970 η Γη είχε γίνει το επίκεντρο της προσοχής στο Γαλαξία, με αποτέλεσα μαζικές επισκέψεις(απο διαφορετικά είδη) και θεάσεις UFO,ηταν η περίοδος έξαρσης που αναφέρουν πολλοί, ειδικά στις δεκαετίες του 50 και του 60 εμφανίσεις των UFO, τοτε στήθηκε ολο το παραμύθι οτι δεν υπάρχουν εξωγήινοι! .

Ενδεχόμενα,1:κινητήρας χωρίς καύσιμο δεν θα γίνει πότε ευρείας παράγωγης!2:Το "καύσιμο" για τέτοιους κινητήρες δεν υπάρχει στην Γη! 3: απαγορευμένη γνώση!4: ξανά απαγορευμένη γνώση για αντιπροσώπους του κακού για να τα γράψω εδώ!

Τέλος για επεκταθείς σε τέτοια θέματα πρέπει να ξέρεις σε ποιους μιλάς! τι να κάτσεις να πεις σε άτομα, που σε όλη την ζωή τους ζουν σε μια πλάνη; πόσο μάλλον σε σκοταδιστές! "θεωρίες συνωμοσίας" μπεεε! γιατί ετσι τους λένε οι σκοταδιστές!οι οποίοι ειναι μια άλλη φυλή και η ίδια που λέει μέρα νύχτα για "κακούς ναζι" και έχει αλλάξει τα πάντα υπέρ της!! για αυτα που γράφουμε πιο πάνω, κάποιοι θα νομίζουν οτι δεν έχουν σχέση με ο Βίντεο! λάθος! έχουν.....!

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βίντεο με τις καλύτερες καταγραφές UFO 2017! (που δεν υπάρχουν οπως λένε οι σκοταδιστές)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats