Σοκαρισμένοι κάτοχοι BMW σε όλο τον Κόσμο. Παίρνουν Φωτιά χωρίς λόγο, ακόμη και παρκαρισμένες με ΚΛΕΙΣΤΗ τη Μηχανή!
Σοκαρισμένοι κάτοχοι BMW σε όλο τον Κόσμο. Παίρνουν Φωτιά χωρίς λόγο, ακόμη και παρκαρισμένες με ΚΛΕΙΣΤΗ τη Μηχανή!

Δεκάδες αναφορές με πυρκαγιές που ξεσπούν σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα BMW έχουν προκαλέσει ανησυχία στους ιδιοκτήτες για την ασφάλειά τους. Πάνω από 40 παρκαρισμένα BMW έχουν πάρει φωτιά στις ΗΠΑ τα τελευταία πέντε χρόνια, με παρόμοια περιστατικά στη Σουηδία, τη Κίνα και τη Νότια Κορέα.

Οι ανεξήγητες φωτιές έχουν εμφανιστεί σε διάφορα μοντέλα της πολυτελούς μάρκας αυτοκινήτων.

Η BMW αρνείται ότι έχουν βρει κάποιο «πρότυπο» που σχετίζεται με την ποιότητα ή αποτυχία κάποιου εξαρτήματος και αναφέρει ότι στα 4,9 εκατομμύρια οχήματα που κυκλοφορούν στις ΗΠΑ, τα περιστατικά με πυρκαγιές είναι εξαιρετικά σπάνια.

Στη Νότια Κορέα έγινε και κρατική έρευνα και ανακαλύφθηκε διαρροή καυσίμου, που οδήγησε σε απόσυρση 1.700 οχημάτων, αλλά παραμένει άγνωστο αν οι πυρκαγιές στις ΗΠΑ σχετίζονται με το ίδιο πρόβλημα. Οι ξαφνικές πυρκαγιές σε παρκαρισμένα αυτοκίνητα έχουν προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους ιδιοκτήτες, όπου σε ένα μάλιστα περιστατικό ξέσπασε φωτιά σε γκαράζ και κάηκε το σπίτι.

Η οικογένεια έμεινε άστεγη και μέχρι στιγμής ζει σε συγγενικό σπίτι και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στο νέο τους σπίτι. Σε ένα άλλο περιστατικό στη πολιτεία της Νέας Υόρκης, ο ιδιοκτήτης μιας BMW του 2003 δήλωσε στους πυροσβέστες ότι το όχημα ήταν παρκαρισμένο για 3 ή 4 μέρες, πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά για άγνωστη αιτία.

Το Οκτώβριο του 2016, ο Tar Zaide είχε μόλις παρκάρει την BMW 328 του 2011 σε ένα πάρκινγκ, όταν το όχημα άρχισε να βγάζει καπνούς και ξέσπασε πυρκαγιά. «Ο γιος μου σώθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα,» γράφει ένα πατέρας που δημοσίευσε βίντεο της πυρκαγιάς. «Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε.»

Ο John Minkhe από τη Σουηδία βίωσε μια δυσάρεστη έκπληξη το 2014. «Μια εκρηκτική φωτιά ξέσπασε στο BMW X5 αυτοκίνητό μας μερικά λεπτά αφού η γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μας σβήσαμε τη μηχανή και βγήκαμε από το όχημα,» εξηγεί ο ίδιος.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications