17 Μαΐ 2017

Βίντεο της NASA δείχνει UFO κοντά σε διαστημικό σταθμό!! θεωρίες συνωμοσίας για σκοταδιστές! (βίντεο)

Βίντεο της NASA δείχνει UFO κοντά σε διαστημικό σταθμό!! θεωρίες συνωμοσίας τους σκοταδιστές!  (βίντεο)

Μήπως ειναι Project Blue Beam και λοιπές ηλιθιότητες που λένε; οι "ειδικοί" στόκοι με μεταπτυχιακά, που λένε δεν υπάρχουν εξωγήινοι τι έχουν να πουν? θα κάνουν την πάπια πάλι?
Μία φωτογραφία που δημοσιεύτηκε από τη NASA και στην οποία διακρίνεται ένας ιπτάμενος δίσκος να αιωρείται κοντά σε γήινο διαστημικό σταθμό, έχει προκαλέσει μεγάλες συζητήσεις και αναστάτωση τόσο στο διαδίκτυο όσο και ανάμεσα στους αναλυτές και τους επιστήμονες.

Στην εικόνα διακρίνεται ένα φωτεινό αντικείμενο σε σχήμα ιπτάμενου δίσκου. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρόκειται για μοντάζ. Κάτι τέτοιο ωστόσο δεν ισχύει, καθώς η φωτογραφία εκμαιεύτηκε από τα αρχεία της NASA και δεν έχει γίνει επεξεργασία.

Κάποιοι άλλοι κάνουν λόγο για ευσεβείς πόθους όσων ασχολούνται εμμονικά με το θέμα της εξωγήινης ζωής. Ωστόσο, ακόμη και η συγκεκριμένη άποψη, που στηρίζεται στη λογική, αποτελεί εκτίμηση και δεν τεκμηριώνεται με επιχειρήματα.

Η φωτογραφία εντοπίστηκε σε ένα βίντεο της NASA και αποτελεί ντοκουμέντο για τους κυνηγούς UFO, οι οποίοι έχουν ζητήσει από τη Διαστημική Υπηρεσία να ερμηνεύσει τη συγκεκριμένη εικόνα και να τοποθετηθεί δημοσίως για το φωτεινό αντικείμενο που διακρίνεται στο βάθος.

Στον Διαστημικό Σταθμό βρίσκονται κοσμοναύτες τόσο από τις ΗΠΑ, όσο και από τη Ρωσία και την Ευρωπαϊκή Ένωση.Πολλές φορές έχουν αναφερθεί αντικείμενα αγνώστου ταυτότητας (ΑΤΙΑ), ωστόσο επισήμως δεν έχει επιβεβαιωθεί το παραμικρό.

Οι κυνηγοί UFO, ωστόσο, αναλύουν κάθε λεπτομέρεια των βίντεο που δίνει στη δημοσιότητα η NASA.Το συγκεκριμένο αναρτήθηκε πολύ πρόσφατα και εμπεριέχει υλικό από τις κάμερες που βρίσκονται εξωτερικά του Διαστημικού Σταθμού, προκειμένου να καταγράφεται ό,τι συμβαίνει περιμετρικά.

Το συγκεκριμένο είδος αντικειμένου άγνωστης ταυτότητας, έχει παρατηρηθεί ακόμη και εντός της γήινης ατμόσφαιρας.Πρόσφατα υπήρξαν αναφορές για κάτι ανάλογο στη Γαλλία και δη κοντά στο Παρίσι, ενώ παλιότερα είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες με ανάλογες φωτεινές στήλες σε Αυστραλία και Κίνα.

Η NASA δεν έχει μπει στη διαδικασία να ερμηνεύσει ή να δικαιολογήσει κάποιες από τις -πολλές- διαπιστώσεις των κυνηγών UFO.Ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, τα πλάνα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας με σχετικά «ντοκουμέντα», είναι πολλά, αλλά κανένα δεν έχει επιβεβαιωθεί επισήμως, αφήνοντας ανοιχτό το πεδίο των συμπερασμάτων και της συζήτησης.

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

Βίντεο της NASA δείχνει UFO κοντά σε διαστημικό σταθμό!! θεωρίες συνωμοσίας για σκοταδιστές! (βίντεο)
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats