18 Μαΐ 2017

«Πεινάω, τελειώνετε»: Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ με τον Πρόεδρο της Βουλής

Πρόεδρος της Βουλής «Πεινάω, τελειώνετε»...!!!

Η κυβερνητική απάντηση σε βουλευτή που διαμαρτύρεται για τα μνημονιακά μέτρα Σήμερα πραγματοποιούνται ελεγχόμενες απεργίες και διαδηλώσεις, προκειμένου να «ξεσπάσει», υποτίθεται, ο κόσμος για την ψήφιση των νέων επώδυνων μέτρων στη Βουλή, τα οποία πλήττουν συνταξιούχους, μισθωτούς και ελεύθερους επαγγελματίες.

Μάλιστα, βάσει απόφασης που αναρτήθηκε στην Κοινοβουλευτική Διαφάνεια, λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της Τρίτης, εγείρονται σοβαρά ερωτήματα για τη συνταγματικότητα των διατάξεων του πολυνομοσχεδίου που φέρνουν νέες περικοπές σε συντάξεις και ειδικά μισθολόγια. Εν ολίγοις τα μέτρα νομοθετούνται παράνομα.

Αυτό δεν ταράζει τους κυβερνώντες και μάλιστα στην Βουλή είχαμε το εξής περιστατικό, το οποίο αφήνουμε στην κρίση σας!

Πρωταγωνιστής αυτή την φορά είναι ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, ο οποίος κάποια στιγμή είχε αναλάβει τον ρόλο του προέδρου. Στο βήμα ήταν ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Δημήτρης Καβαδέλλας ο οποίος ασκούσε κριτική στην κυβέρνηση για τα αντίμετρα και το θέμα σίτισης στα σχολεία, την φτωχοποίηση δηλαδή της κοινωνίας και την πανάκεια που θα προσφέρουν τα επιδόματα και τα συσσίτια, παραπέμποντας σε άλλους είδος καθεστώτα.

Κάποια στιγμή ο Καβαδέλλας είπε χαρακτηριστικά «Πήρατε μέτρα πολλών δισεκατομμυρίων και, αντί να σιωπάτε, μας λέτε ότι μοιράζετε λουκουμάδες στα σχολεία…».

Από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ ακούστηκαν αντιδράσεις, αλλά ο πρόεδρος παρενέβη και είπε: «Παρακαλώ, κύριοι συνάδελφοι, γιατί πεινάω κιόλας…Μην ανοίγετε την κουβέντα γιατί είναι ώρα φαγητού τώρα».

Με άλλα λόγια, αφήστε τα τώρα αυτά τα «ασήμαντα» που καταστρέφουν την κοινωνία, γιατί ΠΕΙΝΑΩ!

Τα σχόλια δικά σας:

Εάν σας άρεσε μην ξεχνάτε να κάνετε μια κοινοποίηση!


Greece

0σχόλια:

«Πεινάω, τελειώνετε»: Δείτε το απίστευτο ΒΙΝΤΕΟ με τον Πρόεδρο της Βουλής
Ενθαρρύνονται τα σχόλια. πατήστε στο (Δημοσίευση σχολίου) και ανοίγει παράθυρο .
+ footer Back to top
LIKE ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK TA POST........
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ 2 - ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΥΤΟ!(η συμμετοχή σας απαραίτητη για την συνέχεια.......)
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΕΣ!

.Οσοι θέλουν πάνε στο facebook,(στο μενού πάνω) αν εχουν πατήσει like στην σελίδα μας.Και πατουν να εμφανίζονται πρώτα Δείτε νέες δημοσιεύσεις από αυτή την σελίδα, γιατι μας κάνουν παράπονα οτι δεν βλέπουν τα post (κλείστε με close).

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications - would like to send push notifications?:
notification

Έγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications

histats.com-stats